Cum să contactați eminem

Marshall Mathers, cunoscut în mod profesionist ca Eminem, este un rapper și producător câștigător la Grammy, cu mai multe albume hit. Deși Eminem nu are e-mailuri publice sau adrese de corespondență, el are încă conturi sociale în domeniul mass-media unde postează în mod regulat. Cu toate acestea, deoarece Eminem are milioane de adepți și fanii din întreaga lume, este puțin probabil ca el să poată citi sau să răspundă la un mesaj pe care îl trimiteți. Dacă Eminem este în apropierea dvs., este posibil să îl puteți vedea și ar putea să-l conducă în el după spectacol să spună hi sau să obțină o fotografie cu el.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ajunge online
  1. Imagine intitulată Contact Eminem Pasul 1
1. Găsiți informațiile agentului său folosind IMDB Pro dacă doriți să îl rezervați. Căutați Eminem pe IMDB Pro și căutați fila care listează agentul sau managerul său. Localizați adresa de e-mail a agentului sau numărul de telefon și atingeți-le cu ancheta dvs. Lăsați-i să știe despre evenimentul pe care îl rezervați, data, bugetul și ceea ce doriți să faceți Eminem în timpul participării. Dacă agentul crede că este ceva ce Eminem ar fi interesat, ei vor transmite informațiile la el și vor urmări mai târziu.
  • Puteți găsi informații pentru agentul lui Eminem aici: https: // pro.imdb.COM / NAME / NM0004896 /.
  • IMDB Pro necesită un abonament plătit, dar puteți obține un studiu gratuit de 30 de zile pentru a găsi informațiile.
  • Numai contactați agentul lui Eminem pentru întrebări serioase.
  • Evitați să căutați informații despre agenții sau publiciștii lui Eminem pe un motor de căutare generală sau pe site-uri web neverificate, deoarece informațiile pot fi depășite.
  • Imagine intitulată Contact Eminem Pasul 2
    2. Tweet la @eminem să-i trimită public mesaje. Mergeți la @eminem pentru a accesa profilul său și faceți clic pe butonul Urmăriți pentru a vedea postările sale în feedul principal de știri. Faceți clic pe butonul Tweet și porniți-l cu "@eminem", așa că el este etichetat în post. Apoi scrieți restul Tweet vorbind despre muzica lui sau întrebându-se când va turna în zona dvs. Corectați-vă Tweet înainte de ao trimite la postarea publicului.
  • Puteți urma Twitterul lui Eminem aici: https: // twitter.com / eminem.
  • Eminem are peste 20 de milioane de adepți și nu răspunde în mod normal la Tweets personal, deci există o șansă foarte mică pe care o vei auzi de la el.
  • Eminem nu permite mesaje directe private în contul său.
  • Încercați să utilizați Hashtags cu numele albumelor sale din Tweet pentru a arăta că vă sprijiniți muzica.
  • Imagine intitulată Contact Eminem Pasul 3
    3. Încercați să comentați sau să mesagem Eminem pe Instagram. Căutați @eminem pe Instagram și faceți clic pe butonul Urmăriți astfel încât fotografiile să apară pe pagina dvs. de pornire. Dacă doriți să răspundeți la o fotografie pe care a postat-o, lăsați un comentariu cu "@eminem" în ea să-l etichetați în post. Asigurați-vă că comentariul dvs. se referă la fotografie sau altfel poate arăta ca spamul. În caz contrar, puteți încerca să faceți clic pe butonul Mesaj din profilul său pentru a-i trimite un mesaj direct despre muzica sau tururile sale, deși nu va mai vedea sau nu va răspunde.
  • Găsiți pagina Instagram a lui Eminem aici: https: // Instagram.com / eminem /.
  • Eminem are peste 25 de milioane de adepți din Instagram și nu răspunde frecvent, deci este puțin probabil ca el să vadă sau să citească mesajul tău.
  • Imagine intitulată Contact Eminem Pasul 4
    4. Postați pe pagina de pe Facebook pentru a interacționa cu alți fani. Căutați Eminem în bara de căutare Facebook și faceți clic pe butonul Like de pe pagina sa pentru a vedea actualizările sale. Lăsați comentarii pe posturile sau imaginile sale și includeți "@eminem" să-l etichetați în ea. Fiți amabili și respectuoși în postarea dvs., astfel încât să nu vă interziceți sau blocați. De asemenea, puteți încerca să faceți clic pe butonul Mesaj pentru a trimite un mesaj privat paginii, dar este puțin probabil ca el să vadă sau să răspundă.
  • Puteți găsi pagina oficială oficială a lui Eminem aici: https: // Facebook.com / eminem /.
  • Eminem are peste 85 de milioane de adepți pe Facebook și nu răspunde în mod regulat comentarii.
  • Variație: De asemenea, puteți încerca să comentați compania de înregistrare a lui Eminem, deși nu poate vedea personal postările dvs. Puteți accesa pagina lor Facebook aici: http: // Facebook.COM / ShadyRecords.

    Metoda 2 din 2:
    Mergând la un concert eminem
    1. Imagine intitulată Contact Eminem Pasul 5
    1. Verificați dacă Eminem este turistic în zona dvs. pe site-ul său web. Faceți clic pe fila Tour din partea de sus a site-ului pentru a găsi o listă a performanțelor sale. Luați notă de când și unde este turneu, astfel încât să puteți găsi o dată apropiată de locul în care locuiți. Faceți clic pe data de la listă pentru a găsi mai multe informații despre locul de desfășurare, timpul pe care îl interpretează și cum achiziționați bilete pentru spectacol.

    Bacsis: Vă puteți înscrie pentru un buletin informativ pe site-ul web al lui Eminem pentru a obține e-mailuri și actualizări atunci când este vorba de turnee și anunțuri speciale.

  • Imagine intitulată Contact Eminem Pasul 6
    2. Achiziționați bilete VIP, dacă este posibil, astfel încât să puteți fi în rândul din față. Faceți clic pe linkul pentru spectacolul pe care doriți să îl participați și să vă uitați la opțiunile de bilete disponibile. Dacă puteți, alegeți un bilet de nivel VIP, deoarece vă va permite să obțineți cea mai apropiată de scenă. Dacă nu există bilete VIP sau nu le puteți permite, atunci puteți cumpăra în continuare alte bilete pentru spectacol pentru ao vedea.
  • Prețurile biletelor vor varia în funcție de locația și locația.
  • Obținerea biletelor VIP nu garantează că veți putea vorbi sau întâlniți Eminem, dar puteți obține intrarea timpurie la locul de desfășurare și mărfurile exclusive.
  • Eminem nu oferă pachete de întâlnire și salut pentru concertele sale.
  • Imagine intitulată Contact Eminem Pasul 7
    3. Încercați să așteptați în afara locului după concert pentru a vedea dacă îl puteți întâlni. După concert, ieșiți afară și căutați un autobuz de turism sau un vehicul lângă partea din spate a locului de desfășurare. Așteptați cu răbdare de autobuzul de turism pentru a vedea dacă Eminem iese și spune Bună ziua și restul fanilor. Uneori, el va petrece puțin timp să facă fotografii sau să-și autografele de mărfuri, dar alte momente poate pleca imediat.
  • Așteptarea în afara locului de desfășurare nu garantează întâlnirea sau nu vorbește cu Eminem.
  • Să fie respectuos pentru orice gardieni de securitate sau de gărzi de corp din apropiere sau altfel veți fi escortați departe.
  • sfaturi

    Eminem deține și eliberează muzică prin intermediul companiei sale de înregistrare, înregistrări umbrite, dar nu au o adresă listată în mod public unde puteți trimite mesaje sau demo-uri. Cu toate acestea, vă puteți înscrie pentru newsletter-ul lor de e-mail pentru a rămâne la curent cu ei.

    Avertizări

    Evitați să comunicați cu conturile neconfirmate care pretind că sunt eminem deoarece acestea sunt de obicei conturi de spam.
  • Eminem nu interacționează cu fanii în mod regulat, deci este foarte puțin probabil ca vei primi un răspuns la tot ce îl trimiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar