Cum să găsiți și să jucați jocul dinozaur google

Dacă sunteți blocat fără conexiune la Internet de pe dispozitiv sau pur și simplu căutați o plictiseală Buster, încercați să jucați Google "fara Internet" Joc dinozaur. Acest joc vă permite să jucați ca un t-rex pentru a suferi peste și rață sub obstacole și se poate dovedi a fi destul de distractiv. Dacă sunteți interesat să încercați acest joc, Thisewill vă spune cum să găsiți și să îl jucați pe dispozitivul dvs.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea jocului
  1. Imagine intitulată Găsiți și redați Google
1. Deconectați accesul la internet. Opriți Wi-Fi sau altă conexiune la internet a dispozitivului, dacă nu este deja dezactivată, pentru ca jocul să fie jucat.
  • Dacă sunteți pe Windows, faceți clic pe butonul WiFi și apăsați Deconectare la sursa locală WiFi. WiFi-ul va arăta un soare galben pe el, ceea ce înseamnă că sunteți deconectat.
  • Imagine intitulată Găsiți și redați Google
    2. Deschideți browserul Chrome. Puteți utiliza o filă existentă sau puteți crea o filă nouă pentru a reda jocul, deși rețineți că dacă alegeți să utilizați o filă existentă, informațiile despre fila vor fi pierdute până când vă reconectați dispozitivul la Internet.
  • Imagine intitulată Găsiți și redați Google
    3. Introduceți un cuvânt în bara de căutare dacă jocul nu a apărut. Apoi, apăsați Enter. Ecranul va citi "Fara Internet" După cum apare jocul.
  • 4. Apăsați bara de spațiu pentru a începe redarea. Dinozaurul care apare pe ecranul dvs. va începe să se deplaseze într-un peisaj deșert. Acesta este modul în care începe jocul.
  • Partea 2 din 2:
    Jucand jocul
    1. Înțelegeți comenzile jocului. Pentru a sări, puteți apăsa bara de spațiu, săgeata sus sau să faceți clic pe ecran. Pe MOBILE, puteți apăsa, de asemenea, ecranul pentru a sări. Apăsând săgeata în jos va face rața dinozaurului. Utilizați aceste controale pentru a juca jocul.
    • De asemenea, puteți controla cât de mare va fi un salt care deține cheia în jos pentru o perioadă mai lungă de timp. Clicurile rapide vor duce la salturi mici, iar clicurile mai lungi vor duce la salturi mari.
  • 2. Sari peste cacturi. Odată ce jocul începe, dinozaurul va începe să ruleze în poziție, deoarece fundalul se mișcă cu obstacole pe care trebuie să le manevrați în jur. Primul obstacol care trebuie întâlnit este cactusul. Cacti poate varia de la mic la mare și poate fi un cactus sau poate veni în grupuri grupate. Utilizați bara de spațiu, săgeata sus sau faceți clic pentru a sări peste cactuși.
  • 3. Dodge pterodactils. Dinozaurul va începe să vină peste pterodactyls nu mai târziu de când ajungeți la 500 de puncte în joc. Pterodactyls zboară la înălțimi diferite - unii zboară împotriva pământului, unele sunt doar suficient de mari pentru a intra în capul dinozaurului, iar unele sunt atât de mari încât să zboare chiar deasupra și trecând dinozaur. Utilizați controlul adecvat pentru a le evita.
  • Faceți clic pe săgeata sus sau bara de spațiu pentru a sări peste o pterodactil de orice înălțime. Cele mai mici pterodactil trebuie să fie sărituri, în timp ce celelalte pterodactil pot fi trecute utilizând alte taste.
  • Apăsați pe săgeata jos pentru a rata sub pterodactiluri mai mari. Deși pterodactilurile atât a modelelor de zbor medii, cât și cele ridicate pot fi sărituri, ele pot fi, de asemenea, scoase sub rezerva acestei cheii.
  • Evitați sărituri peste cele mai înalte pterodactiluri. Deși este posibil să sari cu succes pe o pterodactil mare, aceasta este o mișcare riscantă, mai ales dacă faceți clic pe dvs. este rapid, deoarece saltul dinozaurului poate să nu fie suficient de mare pentru a sări în întregime peste el. În plus, aceste pterodactiluri sunt suficient de mari pentru a merge pur și simplu fără a apăsa nici o cheie, deci nu este necesar să rațăți sub ele, fie.
  • 4. Juca în timpul nopții. De îndată ce ajungeți la 700 de puncte, jocul va trece de la o zi la noapte (sau viceversa, dacă dispozitivul dvs. este în modul întunecat). În timp ce gameplay-ul anterior a avut un fundal alb și forme negre, gameplay în timpul nopții are un fundal negru și forme albe. Veți rămâne în noapte până când ajungeți la sfârșitul unui interval de 200 de puncte, la 900 de puncte, când jocul va reveni la zi.
  • Acest lucru va avea loc la fiecare 700 de puncte - odată ce ajungeți la 1400 de puncte, de exemplu, jocul va trece la modul de noapte și va rămâne în el până când ați câștigat 200 de puncte, ajungând la 1600 de puncte.
  • Imagine intitulată Găsiți și redați Google
    5. Continuați să jucați până când ați lovit un obstacol. Odată ce ați intrat într-un obstacol, numărul dvs. de puncte încetează să crească și veți primi a "joc încheiat" mesaj. Google vă va salva scorul în mod continuu pentru propriile dvs. înregistrări, cu excepția cazului în care jucați într-o filă privată.
  • Dacă doriți să continuați să jucați, faceți clic din nou pe bara de spațiu pentru a reporni jocul.
  • sfaturi

    Alternativ, tipul Chrome: // Dino / În bara de adrese și loviți introduce Buton pentru a juca acest joc.
  • Acesta este un mod distractiv de a face față internetului în jos. S-ar putea să terminați ore întregi!
  • O altă alternativă este PLAY DINO-ul Google pe net.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar