Cum să descărcați jocuri la ipad-ul dvs

Dispozitivele mobile devin rapid una dintre principalele moduri pe care le jucăm jocuri, iar iPad-ul are una dintre cele mai mari și mai diverse biblioteci de jocuri ale oricărui dispozitiv mobil. Puteți găsi jocuri pentru a se potrivi cu orice gust, iar multe pot fi descărcate gratuit. Odată ce aveți câteva jocuri, înființarea Centrului de jocuri Apple vă va permite să vă provocați prietenii pentru scorurile și realizările de top.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unor jocuri bune
  1. Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 1
1. Check out câteva site-uri de evaluare populare. Există tone de jocuri disponibile pe iPad, mai mult decât veți putea vreodată să sortați pe cont propriu. Una dintre cele mai bune modalități de a afla despre jocuri noi și pietre ascunse este de a vizita câteva site-uri diferite de revizuire a jocului iPad. Unele resurse populare includ:
  • Slideoplay - Slideoplay.COM
  • Toucharcade - Toucharcade.COM
  • PocketGamer - PocketGamer.Co.Regatul Unit
  • Jocurile IOS ale lui Reddit - reddit.com / r / iosgames
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 2
    2. Uită-te la câteva liste de jocuri de top. Dincolo de site-urile de revizuire, există tone de "Top #" Listele pentru Jocuri iPad. Pur și simplu căutați "Cele mai bune jocuri iPad 2015" În motorul dvs. de căutare preferat și verificați câteva dintre rezultate.
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 3
    3. Check out jocurile recomandate în magazinul de aplicații iPad. Când lansează App Store pe iPad, veți fi întâmpinați cu o grămadă de aplicații și diagrame diferite. Puteți să le utilizați pentru a găsi unele dintre cele mai populare versiuni recente, precum și cele mai vândute clasice.
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 4
    4. Uită-te la structura de stabilire a prețurilor pentru joc. O mulțime de jocuri de pe iPad sunt gratuite, dar încă mai trebuie să facă bani într-un fel. Cele mai frecvente moduri de jocuri fac bani prin includerea achizițiilor în aplicații. Acestea pot adăuga funcții suplimentare jocului sau pur și simplu vă permit să continuați să jucați. Este foarte important să acordați atenție la ceea ce poate fi achiziționat, mai ales dacă descărcați un joc pentru copilul dvs.
  • De multe ori, dacă un joc costă bani în avans, nu va exista nimic suplimentar pentru a achiziționa în joc, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul.
  • Imagine intitulată Descărcați jocuri la iPad Pasul 5
    5. Citiți câteva recenzii de la alte utilizatori iPad. Pagina de informații a fiecărui joc are o "Recenzii" În cazul în care puteți citi impresiile de la alți utilizatori. Acestea pot fi foarte utile pentru a determina dacă jocul se desfășoară bine pe iPad, precum și orice alte probleme pot avea.
  • Partea 2 din 3:
    Descărcarea de jocuri
    1. Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 6
    1. Creați un ID Apple dacă nu aveți unul. Pentru a descărca nimic de la magazinul de aplicații, chiar jocuri gratuite, veți avea nevoie de un ID Apple. Faceți clic aici pentru instrucțiuni privind crearea unui ID Apple, sau Faceți clic aici pentru detalii despre crearea unui ID Apple dacă nu aveți un card de credit.
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 7
    2. Selectați jocul pe care doriți să îl descărcați. Absing pe un joc în App Store va deschide o pagină nouă cu informații detaliate despre joc.
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 8
    3. Atingeți prețul pentru a achiziționa jocul (dacă este necesar). Dacă jocul costă bani, va trebui să o achiziționați înainte de ao descărca. Dacă aveți o carte de credit asociată cu ID-ul dvs. Apple, puteți achiziționa orice pe magazin și cardul dvs. va fi taxat imediat.
  • Daca ai Răscumpărați un card cadou, TOTAL va fi scăzut din bilanțul cardului dvs. cadou mai întâi.
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 9
    4. Atingeți "obține" Dacă aplicația este gratuită. Acest lucru îl va asocia cu ID-ul dvs. Apple, și acționează ca cumpărarea acestuia.
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 10
    5. Atingeți "Instalare" Pentru a începe descărcarea jocului. Acest buton apare după achiziționarea jocului sau apăsați "obține". Jocul va începe să deschidă pe iPad. Puteți monitoriza progresul descărcării, vizionând cercul se umple.
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 11
    6. Deschideți jocul. Odată ce jocul a terminat descărcarea și instalarea, puteți să o porniți prin atingerea pictogramei care apare pe ecranul inițial. Dacă aveți o mulțime de aplicații instalate, poate apărea pe un alt ecran de pornire.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea unui profil centru de joc
    1. Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 12
    1. Deschideți aplicația centrului de jocuri. Centrul de jocuri Apple vă permite să găsiți alte persoane care să se joace, să concureze în provocări și să urmărească rotirea dvs. în jocurile pe bază de rând. Centrul de jocuri vine preinstalat pe toate dispozitivele iOS.
    • Dacă nu găsiți centrul de joc, glisați în jos pe ecran pentru a deschide Căutarea Spotlight și apoi tastați "Centru de jocuri".
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 13
    2. Conectați-vă cu ID-ul Apple. Când lansați pentru prima dată Centrul de jocuri, vi se va solicita să vă conectați cu ID-ul dvs. Apple.
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 14
    3. Creați un nume de profil. Acesta este numele care va apărea în clasamente și va fi afișat prietenilor dvs. de joc.
  • Imagine intitulată Descărcați jocurile la iPad Pasul 15
    4. Adăugați prieteni. Puteți să vă conectați contactele ICLoud și conturile Facebook pentru a adăuga prieteni și puteți adăuga, de asemenea, persoane pe care le jucați împotriva jocurilor. Prietenii dvs. vor apărea în fila Prieteni, iar provocările vor apărea în fila Provocări odată ce aveți niște prieteni care joacă aceleași jocuri ca tine.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar