Cum să obțineți 7 în ielts

Dacă doriți să luați testul IELTS, asigurați-vă că vă petreceți suficient timp să creșteți nivelul dvs. de limba engleză pentru a obține mai multă viteză.

Pași

  1. Imagine denumită obține 7 în IELTS Pasul 1
1. Alegeți un obiectiv realist și realizabil. Pentru a obține un scor de bandă IELTS satisfăcător, este necesar să fii realist. Dacă obiectivul este de a ajunge la un anumit nivel de competență engleză, succesul poate fi realizat numai cu multă practică. Este important să știți ce scor IELTS în oricare dintre sub-testele înseamnă înainte de a vă stabili un scop.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 2
    2. Urmați un plan de studiu regulat. Anulați numărul maxim de ore pe care le puteți rezerva în fiecare zi pentru a practica limba engleză pentru toate cele patru subtesturi. Nu vă concentrați numai în zonele cele mai slabe. Fiți obișnuiți în practica dvs. și vă dați o odihnă între sarcini. Luați cel puțin o zi din săptămâna dvs. pentru a vă odihni și uitați complet testul.Secretul succesului este de a lucra la obiectivul dvs. încet, constant și regulat.Ia toate ocaziile de a asculta limba engleză ori de câte ori și oriunde poți. Uita-te la programe și filme TV, ascultați programe radio și benzi de limbă engleză - chiar și cântece în engleză pe bandă.Au cât mai multe conversații cu difuzoarele englezești native, cât și practică în limba engleză cât mai des posibil cu prietenii tăi englezi non-nativi.Încercați să citiți texte în limba engleză cel puțin o dată pe zi. Trebuie să fiți întotdeauna în procesul de citire a unei cărți în limba engleză - o pagină sau două în fiecare seară înainte de culcare este un plan excelent. Citiți ziarele, revistele și romanele scrise pentru nivelul dvs. de limba engleză (disponibil de la librării de limbă bune). Candidații modulelor academice ar trebui să obțină articole academice, dacă este posibil. Purtați întotdeauna texte în limba engleză cu dvs., astfel încât să puteți citi când aveți timp liber care altfel ar fi irosit.Nu vă faceți griji cu privire la înțelegerea fiecărui cuvânt. Citiți câteva articole în detaliu și unele pentru viteză.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 3
    3. Creșteți viteza dvs. personală. În testul IELTS, timpul este inamicul tău. Candidații care au luat testul și nu au funcționat, la fel de bine, așa cum sperau să se plângă că nu au reușit să dea toate răspunsurile în testul de ascultare, deoarece banda era prea rapidă și că au rămas fără timp în testul de lectură. Pentru a începe, nu vă faceți griji dacă nu terminați testele. Rețineți că testul este conceput pentru a măsura candidații pe o serie de scoruri de la 0 la 9 (0 indică faptul că testul nu a fost încercat). Candidații a căror engleză este aproape perfectă se pot aștepta să înscrie 9, dar chiar și oamenii nativi de limbă engleză este puțin probabil să completeze fiecare răspuns de testare de ascultare perfect sau să termine testul de citire o lungă perioadă de timp înainte de încheierea examinării. Amintiți-vă, testul este menit să fie o provocare. Testul IELTS măsoară multe aspecte ale capacității dvs. de engleză, inclusiv viteza la care ascultați, citiți, scrieți, vorbiți și gândiți-vă în limba engleză. Viteza ta personală nu este ceva care schimbă o mare afacere de la o zi de zi, dar se schimbă considerabil pe o perioadă mai lungă de timp, ca rezultat direct al practicii în lucrul cu limba engleză.Viteza și capacitatea personală în cele 5 zone menționate anterior sunt destul de bine fixate la un moment dat. Scorurile oficiale de bandă IELTS pe care le primiți sunt extrem de corecte, deoarece fiecare test este testat în mod extensiv pentru a obține rezultate standardizate pentru candidați la toate nivelurile în limba engleză. Cu toate acestea, există cu siguranță multe lucruri pe care le puteți face, înainte și în ziua testului, pentru a vă ajuta să maximizați utilizarea timpului și să vă oferiți cea mai bună șansă de succes. Luați în considerare următoarea situație: Deși o mașină de curse nu poate merge mai repede decât viteza maximă, cursa poate fi câștigată și viteza maximă menținută mai mult timp, dacă un driver expert este la volan.Testele de ascultare, citire și scriere sunt date în ordinea respectivă și sunt de obicei ținute într-o singură dimineață. Lungimea combinată a acestor trei teste este de 2 ore și 30 de minute. (Testul de vorbire se desfășoară la un moment numit în după-amiaza.) Doar o scurtă pauză este dată între testele de citire și scriere, deci trebuie să fii cel mai bun pentru o perioadă lungă de timp, motiv pentru care trebuie să dormi și să mănânci bine înainte de testare. Sugestiile și liniile directoare din această carte ar trebui să vă ajute să vă atingeți "viteza maxima". Cu cât mai multe eforturi pe care le-ați pus, cu cât viteza ta personală va fi în această zi.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 4
    4. Creșteți viteza de citire a propoziției. Cu cât sunteți mai rapid și mai precis, cu atât mai multe întrebări veți putea răspunde. În toate testele, instrucțiunile, exemplul și întrebările însele trebuie să fie citite rapid și trebuie să fie bine înțelese pentru a avea mai mult timp pentru a găsi răspunsurile. Se plătește pentru a crește viteza de citire globală
  • Image denumită obține 7 în IELTS Pasul 5
    5. Dezvoltați o memorie pentru limba engleză. În testul de lectură, se plătește să-ți amintești cât de mult poți, despre ceea ce tocmai ați citit, dar cel puțin cuvintele pot fi citite din nou. Cu toate acestea, în testul de ascultare nu vă puteți întoarce, iar banda este redată doar o dată. Dacă răspunsul vine înainte de cuvântul cheie / fraza, memoria dvs. a ceea ce ați auzit este și mai importantă. Cu toate acestea, răspunsul urmează de obicei cuvintele cheie / frazele pe care le auziți și este aproape în timp pentru cuvântul cheie / fraza principală pe care o ascultați.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 6
    6. Gestionați-vă cu atenție timpul: Sub-testul de ascultare. Banda este auzită o singură dată, iar întrebările sunt răspunse pe măsură ce ascultați. Timpul este, prin urmare, gestionat pentru dvs., dar aveți o perioadă scurtă de timp după ce fiecare pasaj este auzit pentru a vă verifica munca.Nu utilizați acest timp pentru a transfera răspunsurile la foaia de răspuns deoarece vi se administrează 10 minute la sfârșitul testului în care să faceți acest lucru. Sub-testul de citire. O perioadă recomandată de timp este de obicei dată în care să completeze fiecare dintre cele trei secțiuni ale testului. Păstrați un ochi pe momentul în care progresați prin sub-testul de citire și pe măsură ce completați fiecare grup de întrebări. Asigurați-vă că opriți să răspundeți la întrebări atunci când timpul recomandat este actualizat. Treceți la următorul grup de întrebări, chiar dacă nu ați terminat aceste întrebări. Dacă nu, probabil că nu veți fi completați cât mai multe întrebări. Amintiți-vă că sunteți responsabil de gestionarea timpului în sub-testul de citire.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 7
    7. Regula de aur a IELTS: Regula de aur este "Întotdeauna dați maimuței exact ceea ce vrea". Dacă o maimuță cere o banană, trebuie să-i dai o banană și nu un măr. Cu alte cuvinte, răspunsul dvs. la o întrebare trebuie să fie exact ceea ce este necesar. Trebuie să fiți sigur de tipul de informații pe care vi le cereți să dați ca răspuns și ce trebuie să faceți cu acele informații pentru a da un răspuns corect. S-ar putea să credeți că acest sfat este prea simplu de amintit. Ar putea părea evident că trebuie să faci ceea ce te solicită să faci și să dai răspunsurile pe care te-o cere să o dai. Cu toate acestea, nerespectarea și aplicarea regulii de aur este unul dintre principalele motive pentru care candidații nu scriu și în testul așa cum cred că ar trebui să fie. Citiți foarte atent întrebările. Cunoașteți tipul de informații pe care încercați să le solicitați: este răspunsul unei metode de transport? ... o persoana? ... un loc? ... un număr?Dacă știți, aveți o șansă mai bună de a da răspunsul corect. Știți ce aveți de-a face cu informațiile: Trebuie să completați o propoziție sau să completați cuvintele lipsă într-o propoziție? Dacă da, răspunsurile dvs. trebuie, prin urmare, să fie corect din punct de vedere gramatic în această propoziție.Trebuie să oferiți un răspuns cu nu mai mult decât un număr maxim de cuvinte?Dacă da, răspunsul dvs. nu trebuie să conțină mai mult decât numărul maxim de cuvinte.Trebuie să numiți două elemente pe care trebuie să le auziți pe bandă sau să găsiți într-un pasaj de lectură? Dacă da, răspunsul dvs. trebuie să conțină două elemente numai - trei elemente ar fi incorecte. Știți întotdeauna exact ce tip de informații aveți nevoie pentru a da și ce aveți de-a face cu el.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 8
    8. Citiți cu atenție instrucțiunile: Candidații care nu citesc sau ascultă cu atenție instrucțiunile pot crede că economisesc timp, dar instrucțiunile conțin informații vitale care trebuie înțelese pentru a răspunde corect. Instrucțiunile pot conține informații despre subiectul de trecere care ajută la prezicerea a ceea ce ați auzit sau citiți. Instrucțiunile vă spun ce să faceți, ce fel de răspuns doriți să dați și, în cazul instrucțiunilor de testare de ascultare, vă spun când să răspundeți. Este important să citiți instrucțiunile rapide și exacte. S-ar putea să nu aveți timp să finalizați testul dacă sunteți prea lent în citirea informațiilor explicative.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 9
    9. Uită-te întotdeauna la exemplul: Exemplul vă este dat pentru o serie de motive foarte bune. Este important să citiți și / sau să ascultați exemplul cu atenție. Unii candidați cred că pot economisi timp, fără a privi la exemplu. Aceasta este o greșeală. Dacă nu știți cum să dați răspunsul, este foarte probabil să dați un răspuns incorect sau un răspuns corect în formularul greșit.Exemplul ne spune 3 informații foarte importante despre sarcina: 1. Exemplul vă spune cum să dați răspunsul la întrebări.2.Exemplul vă oferă informații despre ascultarea sau trecerea de citire.3.Exemplul vă spune când începeți să ascultați sau unde să începeți să citiți pentru a găsi răspunsurile.
  • Image denumită obține 7 în IELTS Pasul 10
    10. Utilizați întrebarea cuvinte cheie pentru a găsi răspunsul: Cuvintele cheie sau frazele cheie din întrebări vă ajută în căutarea răspunsurilor. Acest lucru este valabil atât pentru subterantele de ascultare, cât și pentru cele ale citirii. În primul rând, trebuie să alegeți ce cuvânt sau frază pentru a asculta pe bandă sau pentru a căuta în pasajele de lectură. Poate exista mai mult de o expresie de cuvinte cheie sau cuvinte cheie într-o întrebare și pot fi plasate înainte sau după răspuns.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 11
    11. Verificați înainte de sfârșitul testului.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 12
    12. Nu uitați să faceți presupuneri logice: În sub-testul de citire, dacă aveți probleme cu completarea întrebărilor într-un anumit pasaj, ar trebui să lăsați un minut sau la sfârșitul fiecărei perioade de timp recomandate pentru acel pasaj (de obicei 20 de minute) pentru a ghici aceste întrebări care pot fi ghicit. În sub-testul de ascultare, vi se oferă un minut de tăcere după ce fiecare secțiune a terminat. Candidații care uită să dea o presupunere logică la întrebări pe care nu le pot răspunde altfel, nu-i dau nici o șansă pentru a obține un semn!
  • Imagine denumită obține 7 în IELTS Pasul 13
    13. Sunt răspunsurile dvs. corecte din punct de vedere gramatic? Deși este adevărat că nu toate cuvintele și frazele date ca răspuns la întrebările din testele de ascultare și de citire trebuie să fie corect din punct de vedere gramatic, este adesea posibilă de a rezolva răspunsul corect prin utilizarea cunoștințelor dvs. de gramatică. Luați în considerare întotdeauna dacă alegerea dvs. de răspuns este acceptabilă gramaticală înainte de a vă lua decizia finală. Acest lucru este valabil mai ales cu următoarele tipuri de sarcini: sarcini de întrebare cu răspuns scurt • Toate tabelele / diagrama / diagrama / Observație Sarcini de finalizare • Sarcini de completare a propoziției • Sarcini de umplere a decalajului.Formele verbale, formele plural și alte forme gramaticale pot fi importante atunci când acordați răspunsuri de ascultare și citire. O regulă bună este să încercați întotdeauna să dați răspunsul în formă gramaticală corectă.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 14
    14. Dați un răspuns numai: Dați doar un răspuns la o întrebare, dacă nu sunteți solicitat în mod specific să oferiți mai mult de un răspuns. Chiar dacă unul dintre răspunsurile multiple pe care le dați este corect, ați putea înscrie zero dacă prea multe dintre celelalte răspunsuri sunt incorecte. În mod surprinzător, candidații dau uneori mai multe răspunsuri decât necesare! Dacă vi se cere să numiți doar trei elemente pe care le auziți sau citiți într-un pasaj, nu are sens să dați patru elemente ca răspuns. Veți înscrie zero, chiar dacă toate cele patru elemente sunt corecte. Amintiți-vă regula de aur.Rețineți că, cu întrebări cu răspuns scurt, în special în testul de ascultare, există uneori o varietate de cuvinte sau fraze care pot da răspunsul corect. Cu toate acestea, pierdeți timp prețios dacă dați mai mult de unul dintre răspunsurile corecte la întrebările cu răspuns scurt. Răspunsurile alternative sunt date diverselor întrebări în cheile de răspuns pentru testele de ascultare și citire conținute în această carte.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 15
    15. Verifica-ti ortografia: În testele de ascultare și citire, ortografia exactă nu este întotdeauna esențială. Este necesar numai în testul de ascultare dacă un răspuns cuvânt este scris pentru dvs. pe bandă.Alte răspunsuri corecte în testele de ascultare și de citire pot fi scrise incorect și pot conta în scorul de bandă, dar ele trebuie să fie suficient de bine scrise pentru a indica răspunsul corect.Copiați răspunsurile de la pasajele cu precizie în testul de citire. În testul de ascultare, dacă nu sunteți sigur de ortografie, scrieți o aproximare a modului în care sună răspunsul.
  • Imagine intitulată obține 7 în IELTS Pasul 16
    16. Asigurați-vă că răspunsurile dvs. sunt ușor de citit: Nu vă puteți aștepta să faceți bine dacă răspunsurile dvs. nu pot fi citite. Candidații nu pot fi conștienți de faptul că răspunsurile lor nu pot fi înțelese de examinatorii care marchează testele. Atenție!Cuvinte: Dacă aveți probleme cu scrisorile englezești, ați putea scrie răspunsurile dvs. de ascultare și citire în scrisori bloc.Scrisorile dvs. trebuie să se distingă unul de celălalt. Acordați o atenție deosebită: E și F I, J și M M, N și W U și V I și T (Este adesea greu de spus diferența dintre aceste scrisori când candidații le scriu repede.) Numere: Numerele pot fi și mai dificil de citit: Mulți candidați nu-și dau seama că numerele lor nu pot fi recunoscute de examinatori. Practicați astfel încât numerele dvs. să pară similare celor prezentate mai sus.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar