Cum să aflați dacă licența dvs. Este suspendată (sua)

Aflând în timpul unei rutine oprire de trafic că dvs permis de conducere este sub suspensie ar putea duce la arestarea sau la amenzile abrupte. În Statele Unite, legile referitoare la suspendarea permiselor de conducere variază de la stat la stat. Mijloacele de a afla dacă licența dvs. este suspendată va varia, de asemenea. Unul dintre cele mai bune locuri de început în orice stat este Departamentul local de autovehicule (DMV) sau Departamentul de Servicii Driver (DDS).

Pași

Partea 1 din 3:
Imaginând dacă licența dvs. este suspendată
  1. Imagine intitulată Obțineți împuternicirea Pasul 8
1. Obțineți o copie a înregistrării dvs. de conducere. Rămâneți informat despre înregistrarea dvs. de conducere este importantă din mai multe motive. Acesta va include istoricul de conducere și va observa dacă licența dvs. este suspendată. De asemenea, vă poate permite să știți dacă există inexactități în înregistrarea dvs. pe care ar trebui să o rezolvați (cum ar fi un bilet de trafic pe care l-ați contestat cu succes). În funcție de starea dvs., este posibil să puteți comanda înregistrarea dvs. de conducere online, prin telefon, prin poștă și / sau în persoană. Consultați biroul local DMV pentru a afla cum oferă acces la înregistrarea dvs. de conducere.
  • Unele state vă permit să comandați o copie a înregistrării dvs. de conducere online. Majoritatea statelor percep o taxă mică pentru obținerea înregistrării dvs. de conducere (de obicei între 5 - $ 15). Vizitați întotdeauna site-ul oficial DMV / DDS al statului dvs. Portalul web oficial al guvernului american enumeră site-ul oficial DMV / DDS al fiecărui stat Aici. Amintiți-vă că majoritatea site-urilor oficiale ale guvernului se termină în ".Gov "în Statele Unite, deși unele - cum ar fi Departamentul de Siguranță Publică Oklahoma - End în".ne". Trecerea prin portalul guvernamental oficial vă va asigura că ajungeți la site-ul potrivit.
  • Nu Introduceți informațiile dvs. personale pe un site web care spune că vă va oferi gratuit o copie a înregistrării dvs. de conducere. Site-urile oficiale nu necesită nici taxele de "înscriere". Site-urile care oferă "gratuit" copii de conducere de conducere sau necesită "înscriere" sau alte taxe "de serviciu" sunt, de obicei, înșelători de phishing destinate accesului la informațiile dvs. personale.
  • Unele state solicită să apar personal la biroul DMV pentru a obține o copie a înregistrării dvs. de conducere. Aduceți identificarea corectă a fotografiilor și taxa (care va varia în funcție de stat).
  • Unele state vă permit să comandați o copie a înregistrării dvs. de conducere prin poștă. Completați un formular (pe care îl puteți obține online sau la un birou local DMV) și includeți o fotocopie a permisului de conducere și a taxei.
  • Imaginea intitulată Obține un nou certificat de naștere Pasul 8
    2. Contactați DMV-ul local sau DDS și întrebați despre starea licenței dvs. Un reprezentant DMV va fi de obicei capabil să vă spună dacă licența dvs. este valabilă sau suspendată. El sau ea poate, de asemenea, să vă poată spune de ce licența dvs. a fost suspendată și ceea ce trebuie să faceți pentru ao restabili.
  • Uneori, trebuie să mergeți la DMV în persoană pentru a obține aceste informații. Cu toate acestea, multe state au un serviciu online care vă va spune dacă licența dvs. este suspendată. Verificați site-ul DMV sau DDS al statului dvs. pentru reglementările lor.
  • Imagine intitulată obține o copie a certificatului dvs. de naștere în Pasul 7 Arkansas
    3. Căutați o copie a unei notificări de suspendare care a fost trimisă prin poștă. În majoritatea statelor, anunțurile de suspendare vor fi trimise prin poștă. Dacă adresa dvs. este în prezent în dosar cu agenția corespunzătoare (cum ar fi Departamentul de Siguranță Publică sau Departamentul de Licențiere), ar fi trebuit să primiți o scrisoare cu detalii despre suspendarea dvs.
  • În multe cazuri, aceste scrisori vor include, de asemenea, o formă de cerere de audiere. Puteți returna acest formular dacă doriți să solicitați o audiere pentru a argumenta împotriva suspendării.
  • Imaginea intitulată Reduceți plățile dvs. de împrumut pentru studenți Pasul 6
    4. Să înțeleagă de ce se întâmplă suspensii. Există mai multe motive pentru care permisul dvs. de conducere ar putea fi suspendat. Motive comune includ încălcări repetate (accelerarea excesivă, conducerea nesăbuită etc.), încălcări grave (cum ar fi DUI / DWI) și amenzi neplătite. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele motive pentru a suspenda o licență. Chiar dacă niciunul dintre aceste motive nu vă va aplica, este posibil să doriți să investigăm și să vă asigurați că licența dvs. nu este suspendată.
  • Este posibil ca inexactitățile de pe înregistrarea dvs. de conducere să poată provoca o suspendare care nu ar fi trebuit să se întâmple. De exemplu, dacă înregistrarea dvs. reflectă biletele pe care nu le-ați primit, licența dvs. ar putea fi suspendată.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    5. Urmăriți punctele de licență. Majoritatea statelor au un sistem punct care atribuie un anumit număr de puncte la fiecare încălcare în mișcare (încălcările traficului care apar în timp ce vehiculul se mișcă, cum ar fi funcționarea unei lumini de oprire sau a vitezei). Dacă atingeți numărul maxim de puncte permise, licența dvs. va fi suspendată pentru o perioadă predeterminată de timp.
  • Numărul de zile pe care licența dvs. este suspendată este determinată de obicei de numărul de puncte de pe înregistrarea dvs. De exemplu, în Alabama, 12-14 puncte într-o perioadă de 2 ani conduc la o suspendare de 60 de zile, dar 24 de puncte într-o perioadă de 2 ani are ca rezultat o suspendare de 365 de zile.
  • De obicei, nu veți primi o suspendare pentru o singură încălcare în mișcare. Cu toate acestea, dacă un șofer comite anumite serios Infracțiunile de trafic - cum ar fi accelerarea a 15 sau mai multe kilometri pe oră deasupra limitei postate sau conducerea nesăbuită - de mai multe ori într-o anumită perioadă de timp, multe state vor suspenda permisul de conducere.
  • Imagine intitulată Abordare Femei oriunde Pasul 9
    6. Gândiți-vă dacă ați comis infracțiuni majore de conducere. În majoritatea statelor, unele infracțiuni grave de conducere, cum ar fi conducerea în timp ce este intoxicat, vă vor suspenda imediat licența. Alte infracțiuni care duc la suspendare imediată includ:
  • Omuciderea vehiculului
  • Felii care implică un autovehicul
  • Lăsând scena unui accident
  • Evitarea poliției
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului criminal Pasul 2
    7. Verificați asigurarea auto. Dacă sunteți tras sau implicat într-un accident, vi se va cere să arătați dovada asigurării. Care nu au o dovadă valabilă a asigurării poate duce la o licență suspendată. Dacă ați fost trași sau într-un accident și nu ați putut dovedi o dovadă a asigurării, licența dvs. ar fi putut fi suspendată.
  • Dacă v-ați lăsat dovada de asigurare acasă, verificați cu biroul dvs. DMV pentru a vedea dacă statul dvs. vă permite să aduceți dovada asigurării la DMV înainte ca licența dvs. să fie suspendată.
  • Partea 2 din 3:
    Suspendarea suspendării
    1. Imaginea intitulată Fiți pacientul Pasul 11
    1. Înțelegeți regulile de suspendare în statul dvs. Când licența dvs. este suspendată, nu puteți conduce în mod legal perioada de suspendare. Dacă sunteți prins conducerea cu o licență suspendată, puteți suporta sancțiuni grave. Acestea ar putea include timpul de suspendare suplimentar, amenzi grele și chiar timpul de închisoare. Verificați cu DMV-ul statului dvs. pentru a afla regulile complete.
    • Unele state, cum ar fi Florida, vă solicită să vă întoarceți licența la DMV după o suspendare. Dacă statul dvs. vă cere să vă întoarceți licența, perioada de suspendare mandatată nu va începe până când nu faceți acest lucru. Cu alte cuvinte, dacă licența dvs. este suspendată timp de 60 de zile, dar nu vă întoarceți licența timp de 30 de zile, perioada de suspendare de 60 de zile nu va începe până când nu vă întoarceți licența. Cu toate acestea, licența dvs. ar fi suspendată pentru cei cu 30 de zile înainte de ao transforma. A avea licența în posesia dvs nu înseamnă că puteți conduce legal.
    • Nerespectarea licenței dvs. atunci când este necesar să faceți acest lucru, de obicei, duce la o perioadă de suspendare extinsă.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul Texas 9
    2. Cere o audiere. În multe cazuri, aveți dreptul la o audiere unde vă puteți apela suspendarea licenței. De exemplu, la Washington veți fi trimis o cerere de solicitare auditivă cu scrisoarea de notificare de suspendare. Puteți să-l completați și să-l trimiteți prin poștă pentru a solicita o audiere. În alte cazuri, pot exista forme sau proceduri speciale pe care trebuie să le aveți grijă, pentru a solicita o audiere. Există mai multe motive pentru care ați putea solicita o audiere.
  • De exemplu, dacă credeți că încălcările din înregistrarea dvs. de conducere nu ar fi trebuit să fie emise, ar trebui să utilizați audierea pentru a explica de ce.
  • Ați putea argumenta dificultăți financiare, arătând că, dacă nu puteți conduce la lucru, vă puteți pierde slujba.
  • De asemenea, puteți discuta despre faptele oricăror accidente de circulație. De exemplu, unele state vor atribui puncte la licența dvs. pentru orice accident de circulație, indiferent de defecțiune. Furnizarea de detalii, cum ar fi de la compania dvs. de asigurări auto sau un raport de accident, care arată că accidentul nu a fost defecțiunea dvs. poate convinge consilierul auditiv că licența dvs. nu ar trebui suspendată.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS PASUL 13
    3. Depune un apel. Dacă licența dvs. a fost suspendată din cauza unei infracțiuni legate de alcool, puteți de obicei Apelați suspendarea. Pentru a afla detalii și specifice despre atrăgătoare, vizitați sau sunați la biroul DMV al statului dvs.
  • Rețineți că atragerea deciziei DMV de a vă suspenda licența nu afectează niciun caz civil sau penal împotriva voastră de la incident.
  • În multe cazuri, aceste apeluri costă taxe substanțiale (de exemplu, în Georgia, atrăgând o suspensie de durată a DUI 150 de dolari).
  • Aceste apeluri trebuie, de obicei, efectuate într-un anumit interval de timp după suspendare. Verificați cu biroul local DMV pentru reglementările statelor dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 13
    4. Întrebați despre școala de trafic. În unele state, este posibil să vă reintroduceți licența dacă ați finalizat școala de trafic sau un curs de conducere aprobat de stat. Verificați cu DMV-ul statului dvs. sau cu departamentul similar pentru politica lor.
  • Dacă licența dvs. a fost suspendată din cauza unei încălcări ale punctelor, puteți restabili, de obicei, licența dvs. prin completarea școlii de trafic sau a unui curs de conducere defensiv.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 12
    5. Investigați o opțiune de "licență de greutăți". În unele state, este posibil să fiți eligibil să solicitați o "licență de greutăți" chiar dacă permisul de conducere a fost suspendat. Aceste licențe sunt temporare. Ele sunt destinate doar pentru ca tu să poți face necesar conducerea, cum ar fi și de la serviciu sau pentru a merge să cumpere alimente.
  • În unele cazuri, un "dispozitiv de interblocare de aprindere" poate fi instalat în mașina dvs. dacă obțineți o licență de greutăți. Acestea sunt de obicei pentru suspensii legate de alcool și nu vor permite mașinii dvs. să înceapă dacă sunteți intoxicați.
  • Partea 3 din 3:
    Reintroducerea licenței
    1. Image denumită falimentul fișierului în Statele Unite Pasul 9
    1. Așteptați timpul necesar de timp. Dacă licența dvs. a fost suspendată pentru o anumită perioadă de timp, de exemplu 60 de zile, trebuie să așteptați până când perioada de suspendare a fost finalizată înainte de a putea aplica pentru a vă restabili licența.
    • Amintiți-vă că, dacă trebuie să vă întoarceți licența, perioada de suspendare oficială nu va începe până când nu respectați.
  • Imaginea intitulată obține o copie a certificatului de naștere în Alabama Pasul 15
    2. Aplicați pentru a vă restabili licența. Nu puteți începe să conduceți din nou după ce perioada de suspendare sa terminat. Trebuie să completați anumite cerințe pentru a restabili oficial licența înainte de a putea conduce legal. Aceste cerințe vor diferi de stat, deci verificați cu DMV-ul statului dvs. pentru a afla ce trebuie să faceți pentru a vă restabili licența.
  • Imaginea intitulată obține o etapă bogată 18
    3. Plătește o taxă. În majoritatea statelor, va trebui să plătiți o taxă pentru a vă restabili licența. Valoarea acestei taxe variază dramatic. Dacă locuiți într-un stat care vă cere să vă întoarceți licența, trebuie, de obicei, să plătiți, de asemenea, o taxă pentru a obține o nouă licență făcută.
  • De exemplu, în Massachusetts, taxa de reintegrare este de 100 USD. În Minnesota, este doar 20 de dolari.
  • Taxa poate varia, de asemenea, în funcție de motivul pentru care licența dvs. a fost suspendată. Dacă licența dvs. a fost suspendată pentru a conduce sub influența drogurilor sau alcoolului sau pentru activitatea criminală care implică un vehicul, taxa va fi probabil mult mai mare decât pentru alte suspensii.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 3
    4. Furnizați o documentație adecvată. Majoritatea statelor solicită să faceți lucruri precum școala de trafic complet sau să participați la un program de educație privind abuzul de substanțe ca parte a suspendării dvs. Dacă vi sa dorit să faceți ceva de genul acesta, va trebui să furnizați documentație pe care ați îndeplinit cerințele.
  • Faceți o copie a documentației dvs. pentru înregistrările dvs. Uneori, înregistrările se pot pierde și veți dori să vă asigurați că vă puteți dovedi că ați terminat toate cerințele.
  • Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 6
    5. Furnizați un formular de asigurare. Cele mai multe state solicită să completați și să trimiteți un formular "SR-22" pentru a vă restabili licența. Forma SR-22 certifică faptul că purtați cel puțin asigurarea automată minimă cerută de statul dvs. În majoritatea statelor, va trebui să trimiteți furnizorul dvs. de asigurări acest formular direct către Agenția DMV sau altă agenție.
  • Cele mai multe state necesită ca aceste formulare să fie depuse timp de 3 ani. Dacă sunteți fără accident pentru acea perioadă, nu va trebui să continuați să depuneți SR-22.
  • Imaginea intitulată Fii un pas inteligent de student 17
    6. Respectați orice alte cerințe. În funcție de termenii suspendării dvs., este posibil să fie necesar să respectați alte cerințe pentru a vă restabili licența. Asigurați-vă că completați toate certificările, programele de educație etc. Înainte de a vă aplica pentru a vă restabili licența.
  • De exemplu, dacă suspensia dvs. a fost rezultatul unui DUI, puteți plăti toate costurile dvs. și amenzile dvs. înainte de a vă putea restabili licența.
  • sfaturi

    Deși este posibil să credeți că nu există niciun motiv că licența dvs. ar trebui să fie suspendată, dacă ați avut mai multe încălcări în mișcare, acordați suport pentru copii sau înapoi impozite, a permis asigurarea mașinii să explodeze sau nu a plătit un bilet de conducere sau o amendă, inclusiv o parcare Bilet, unele state vor suspenda o licență pentru aceste motive.
  • Unele state, cum ar fi Florida, vor suspenda licențele pentru șoferii sub 18 ani, dacă sunt frecvent absenți de la școală.
  • La verificarea stării permisului de conducere, asigurați-vă că ați aflat dacă licența dvs. a fost suspendată sau revocată. O licență revocată poate fi permanentă. Dacă sunteți în măsură să restabiliți o licență revocată, aceasta va implica, de obicei, mai multe cerințe pentru reinstituire, inclusiv reluarea testului scris și / sau de conducere.
  • Avertizări

    Nu încercați să obțineți o licență de conducere într-un alt stat dacă licența dvs. a fost suspendată. Majoritatea statelor statează informații despre licență și știu când licența dvs. a fost suspendată. De obicei, este ilegal să aveți mai multe licențe de conducere.
  • Asigurați-vă că urmați toate cerințele statului dvs. legate de suspendarea licenței și reinstituirea. Nu se întâmplă acest lucru, ar putea duce la confruntarea cu sancțiuni cum ar fi amenzi sau o suspendare mai lungă.
  • Nu conduceți cu o licență suspendată. Dacă conduceți fără o licență validă, ați putea fi supus amenzilor și chiar timpului de închisoare. S-ar putea chiar să vă revocați permanența permanentă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar