Cum se descarcă jocuri wii

Pe lângă faptul că pot juca jocuri Wii bazate pe disc, consola dvs. Wii poate juca o varietate de jocuri clasice și de descărcare de jocuri mici. Urmați acest ghid pentru a începe achiziționarea și descărcarea de jocuri pentru Wii.

Notă importantă: canalul magazinului Wii este întrerupt la 31 ianuarie 2019.Nu mai este posibil să răscumpărați puncte, cu toate acestea, aveți până la 31 ianuarie 2019 pentru a descărca conținutul deja achiziționat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adăugarea de bani în contul dvs
  1. Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 1
1. Achiziționați puncte Wii de la magazinul Wii. Porniți Wii și selectați canalul magazinului Wii. Faceți clic pe Start, apoi porniți la cumpărături, pentru a deschide magazinul.
  • Faceți clic pe Adăugați punctele Wii și apoi selectați "Cumpărați puncte Wii cu un card de credit".
  • Selectați numărul de puncte pe care doriți să le cumpărați. Prețurile variază în funcție de câte puncte alegeți. Jocurile costă de obicei 1000 de puncte sau mai puțin.
  • Introduceți informațiile despre cartea dvs. de credit. Magazinul Wii acceptă Visa și MasterCard. Punctele Wii vor fi adăugate imediat în contul dvs. și puteți începe cumpărăturile.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 2
    2. Adăugați puncte Wii de pe o cartelă preplătită. Cardurile de puncte Wii sunt disponibile de la comercianții cu amănuntul în diferite denominațiuni. Introduceți codul de pe card pentru a adăuga punctele în contul dvs.
  • Pentru a introduce codul, deschideți canalul magazinului Wii. Deschideți magazinul și faceți clic pe Adăugați puncte Wii. Selectați "Răscumpărați un card Wii Puncte."
  • Scoateți argintul care acoperă codul de pe card. Acesta este numărul de activare a cărții de puncte. Introduceți acest lucru în fila Număr de activare și apoi faceți clic pe Bine. Punctele dvs. vor fi adăugate imediat în contul dvs.
  • Este aproape întotdeauna mai ieftin să cumperi puncte direct din magazin, spre deosebire de cumpărarea de carduri preplătite de la un comerciant cu amănuntul.
  • Metoda 2 din 3:
    Descărcați și jucați jocuri virtuale Console și Wiiware
    1. Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 3
    1. Cunoașteți diferența dintre consola virtuală și wiiware:
    • Jocurile de consolă virtuală sunt jocuri mai vechi care au fost eliberate pe console devreme. Există mai multe sisteme diferite, inclusiv Sega Genesis, Super Nintendo, Neo Geo și multe altele. Jocurile sunt disponibile pentru vânzare ca titluri individuale.
    • Wiiware sunt jocuri care sunt proiectate special pentru Wii. Acestea sunt versiuni mai noi decât jocurile de consolă virtuală, și adesea costă un pic mai mult.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 4
    2. Deschideți canalul magazinului Wii. Faceți clic pe Start apoi începeți să faceți cumpărături. Alegeți să răsfoiți jocurile virtuale ale consolei sau jocurile Wiiware.
  • Pentru a descărca un joc de consolă virtuală faceți clic pe consola virtuală. Veți primi mai multe opțiuni pentru navigarea bibliotecii consolei virtuale. Puteți naviga pe popularitate, sistem original, gen și multe altele.
  • Pentru a descărca un joc Wiiware, faceți clic pe Wiiware. Veți primi mai multe opțiuni pentru navigarea Biblioteca Wiiware. Puteți naviga după popularitate, data lansării, genul și multe altele.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 5
    3. Găsiți un titlu de cumpărare. Când ați găsit un joc pe care doriți să-l cumpărați, faceți clic pe acesta pentru a deschide detaliile. Faceți clic pe butonul "Vizualizați controlerele compatibile" de lângă imagine. Acest lucru vă va arăta ce controlere funcționează jocul. Unele jocuri suportă doar anumite controlori, deci asigurați-vă că aveți hardware-ul corespunzător.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 6
    4. Faceți clic pe Descărcare. Veți fi întrebat unde doriți să descărcați jocul la. Dacă aveți un card SD instalat cu suficient spațiu, puteți stoca jocul pe el.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 7
    5. Confirmați descărcarea. Un ecran de confirmare va apărea să vă spun că controlorii sunt compatibili. Apăsați OK pentru a continua. Ecranul de confirmare a descărcării va apărea și vi se va arăta cum achiziția va afecta soldul punctelor Wii și cât de mult depozitarea va ocupa odată ce este descărcată.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 8
    6. Așteptați ca descărcarea să termine. În funcție de dimensiunea jocului și de SPED-ul conexiunii dvs., acest lucru ar putea dura ceva timp. Odată ce descărcarea este completă, veți obține un mesaj "Descărcați succes" și va trebui să faceți clic pe OK pentru a continua.
  • Jocul dvs. nou descărcat va apărea în meniul principal Wii.
  • Metoda 3 din 3:
    Descărcați canale noi
    1. Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 9
    1. Deschideți canalul magazinului Wii. Faceți clic pe Start apoi începeți să faceți cumpărături. Selectați canale de pe ecranul principal al magazinului.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 10
    2. Răsfoiți canalul pe care doriți să îl adăugați. Acestea includ Netflix, Hulu și multe altele. Majoritatea canalelor sunt gratuite, dar mulți necesită aderare plătită cu companiile respective.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocurile Wii Pasul 11
    3. Descărcați canalul. După confirmarea spațiului de stocare utilizat și pinturile Wii petrecute, canalul se va descărca. Acest lucru ar putea dura câteva minute. Odată ce descărcarea este terminată, acesta va apărea pe meniul principal Wii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar