Cum să duplicați o notă în evernote

Aveți o notă în Evernote pe care trebuie să o copiați sau să duplicați din anumite motive? Dacă trebuie să creați un duplicat, acest articol vă va oferi câțiva pași utili pentru a urmări pentru a obține lucrarea. Citiți de la pasul 1 de mai jos pentru a vă asigura că puteți să vă duplicați nota într-o manieră eficientă.

Pași

  1. Imagine intitulată duplicat o notă în Evernote Pasul 1
1. Descărcați și instalați, deschideți și conectați-vă la software-ul Evernote pe computerul dvs. Nu va funcționa nici versiunea site-ului dvs. a notei dvs. și nici duplicarea notelor dvs. funcționează pe dispozitivele dvs. mobile la ora curentă.
  • Imagine intitulată duplicat o notă în Evernote Pasul 2
    2. Găsiți nota dvs. care trebuie să fie duplicată și un singur clic pentru a selecta nota din lista de note din notebook.
  • Imagine intitulată duplicat o notă în Evernote Pasul 3
    3. Faceți clic pe meniul NOTĂ din partea de sus a ecranului) și faceți clic pe Copiere în notebook. Versiunile Windows arată, de asemenea, aceeași opțiune prin meniul contextual cu clic dreapta. Ar trebui să apară o casetă de dialog.
  • În versiunile mai vechi, acest lucru a fost denotat fizic prin duplicat o notă, dar de atunci au redenumit-o la acest nou nume de opțiune.
  • Imagine intitulată duplicat o notă în Evernote Pasul 4
    4. Selectați locația notebook-ului unde trebuie să apară nota duplicată. Un singur faceți clic pe acesta pentru ao selecta. Dacă există o grămadă de notebook-uri și știți exact ce este numit, puteți introduce numele notebook-ului în caseta de căutare de top din caseta de dialog.
  • Imagine intitulată duplicat o notă în Evernote Pasul 5
    5. Decideți dacă doriți să păstrați sau să abandonați nota originală creată sau actualizată.Bifați caseta de sub lista de notebook-uri pentru a păstra data și, în esență, plasați duplicatul deasupra notei originale sau lăsați-o necontrolată pentru a abandona data pentru o dată reîmprospătată pentru o nouă creație.
  • Imagine intitulată duplicat o notă în Evernote Pasul 6
    6. Faceți clic pe butonul Copiere pentru a crea nota duplicată.
  • Imagine intitulată duplicat o notă în Evernote Pasul 7
    Imagine intitulată duplicat o notă în Evernote Pasul 7
    7. Verificați dacă a fost creată nota duplicată asociată.
  • sfaturi

    De asemenea, în caseta de dialog este o modalitate de a păstra sau de a abandona etichetele care au fost adăugate originale și păstrați-le pe nota duplicată. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor vor găsi această opțiune ca fiind păstrați prea multe informații în interiorul notei duplicate și pot deveni copleșitoare pentru nota duplicată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar