Cum sa gasesti prieteni pe youtube

În timp ce nu există nici o modalitate de a importa contactele dvs. în Youtube, puteți găsi în continuare canalele prietenilor dvs. cu un pic de internet. Dacă un prieten își folosește numele complet în profilul lor YouTube, le puteți găsi cu căutarea încorporată a YouTube. Unele utilizatori de aplicații mobile YouTube pot adăuga prieteni ca contacte, datorită unei noi caracteristici (încă să fie lansată) numită videoclipuri comune.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți prieteni pe YouTube Pasul 1
1. Merge https: // YouTube.COM / Într-un browser web sau deschideți aplicația YouTube.Dacă utilizați un computer, mergeți la site-ul YouTube și conectați-vă cu contul dvs. Google.Dacă utilizați un smartphone sau tabletă, atingeți pictograma cu logo-ul roșu YouTube pentru a deschide aplicația YouTube pe telefonul smartphone sau tabletă.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe YouTube Pasul 2
    2. Atingeți căutarea
    Imagine intitulată macspotlight.jpg
    Icon (numai smartphone-uri și tablete).Dacă utilizați aplicația YouTube pe un smartphone sau tabletă, atingeți pictograma care seamănă cu o lupă în colțul din dreapta sus pentru a afișa bara de căutare.
  • Imagine intitulată Găsește prieteni pe YouTube Pasul 3
    3. Introduceți numele sau numele de utilizator al prietenului dvs. în barul de căutare YouTube.Dacă prietenul dvs. a atașat numele lor real în contul lor YouTube, veți putea să le găsiți prin funcția de căutare. Dacă cunoașteți numele de utilizator al prietenului dvs., puteți introduce și în bara de căutare.Puteți face acest lucru pe site-ul Web YouTube sau în aplicația mobilă.
  • De asemenea, puteți încerca să căutați prietenului dvs. utilizând adresa de e-mail sau cuvintele cheie legate de videoclipurile pe care le-au postat.
  • Image intitulată Găsiți prieteni pe YouTube Pasul 4
    4. Faceți clic sau atingeți căutarea
    Imagine intitulată macspotlight.jpg
    pictograma. Această pictogramă arată ca o lupă. Este în colțul din dreapta jos al tastaturii pe smartphone-uri și tablete și în partea dreaptă a barei de căutare din partea de sus într-un browser web.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe YouTube Pasul 5
    5. Faceți clic sau apăsați
    Imagine intitulată android7tune.jpg
    .Este pictograma care seamănă cu trei bare de cursor.Se află în colțul din dreapta sus al aplicației smartphone și tabletă.Pe site, este sub bara de căutare din partea de sus.Aceasta afișează opțiuni care vă permit să filtrați căutarea.
  • Image intitulată Găsiți prieteni pe YouTube Pasul 6
    6. Clic Canal.Dacă prietenul tău a postat videoclipuri pe YouTube, ele pot fi găsite pe canalul său.Aceasta filtrează căutarea pe canalul prietenului tău.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe YouTube Pasul 7
    7. Răsfoiți canalul prietenului dvs. Dacă prietenul dvs. are un nume comun, pot apărea mai multe canale în rezultatele căutării. Răsfoiți fiecare canal făcând clic pe Fotografia profilului în partea dreaptă a numelui său.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe YouTube Pasul 8
    8. Faceți clic sau apăsați Abonati-va.Odată ce ați găsit prietenul dvs., vă puteți abona la canalul lor făcând clic pe (sau atingeți) butonul roșu "Abonare". Acest buton apare în partea de sus a canalului utilizatorului.
  • sfaturi

    Pentru a vă gestiona abonamentele YouTube, faceți clic pe linkul "Abonamente" de pe pagina de pornire YouTube sau pictograma abonamente (un dosar cu un simbol "PLAY") în aplicația mobilă.
  • Dacă sunteți hărțuit de un utilizator YouTube, le puteți bloca pe telefonul smartphone sau tabletă.Deschideți canalul și atingeți pictograma cu trei puncte verticale () în colțul din dreapta sus.Apoi apăsați Blocați utilizatorul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar