Cum se creează un nume de utilizator

Numele dvs. de utilizator este identitatea dvs. online. Indiferent dacă postați pe forumuri, editați un wiki, jucați jocuri sau faceți orice altă activitate online care implică interacțiunea cu ceilalți, numele dvs. de utilizator va fi primul lucru pe care îl vedeți alții. Oamenii vor face presupuneri despre dvs. bazate pe numele pe care îl alegeți, deci alegeți cu înțelepciune! Urmați acest ghid pentru a afla câteva sfaturi de bază privind crearea propriului nume de utilizator.

Pași

Metoda 1 din 1:
Crearea de utilizator
  1. Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 1
1. Știți că numele dvs. de utilizator vă reprezintă. Numele dvs. de utilizator va fi primul lucru pe care oamenii îl văd când interacționează cu dvs. online. Asigurați-vă că vă place numele dvs. de utilizator, pentru că veți vedea foarte mult.
  • Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 2
    2. Creați nume de utilizator diferite pentru diferite servicii. Diferite locuri online pot apela pentru diferite stiluri de nume de utilizator. Dacă vă înregistrați pentru un site profesional, probabil că doriți să utilizați un nume de utilizator diferit decât forumul de joc pe care îl postați în mod regulat.
  • Poate doriți să vă desființați utilizarea internetului în două categorii diferite: interes profesional și personal. Apoi puteți utiliza un nume de utilizator pentru toate site-urile dvs. profesionale, apoi utilizați un nume de utilizator pentru toate site-urile dvs. de interes personal. Acest lucru vă va face mai ușor să vă amintiți numele de utilizator.
  • Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 3
    3. Rămâneți anonim. Evitați utilizarea unor informații de identificare personală atunci când vă creați numele de utilizator. Aceasta include numele sau prenumele dvs. sau data nașterii dvs.
  • Utilizați o variație a numelui dvs. care vă este ușor de reținut, dar este dificil pentru alții să se asocieze cu numele dvs.Utilizați numele dvs. de mijloc rar, de exemplu, și scrieți-l înapoi.
  • Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 4
    4. Nu renunțați dacă primul dvs. nume de utilizator este refuzat. Cele mai importante servicii online vor avea deja cele mai multe nume standard deja luate. Dacă vă alăturați unei comunități mai mari, există o șansă puternică ca numele dorit să nu fie disponibil. În loc să se stabilească pentru orice înlocuire, ei încearcă să vă dea, să vă creați!
  • Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 5
    5. Apăsați în interesele dvs. Dacă sunteți pasionat de Brazilia, de exemplu, căutați netul pentru numele de flori, războinici sau personaje populare din Amazon. Dacă vă place să fixați mașini vechi, baza dvs. de utilizator în jurul motorului preferat sau a producătorului de mașini.
  • Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 6
    6. Creați un nume de utilizator compus. Utilizați o combinație a intereselor dvs. pentru a vă ajuta să creați un nume de utilizator unic. Combinați două sau mai multe cuvinte diferite împreună pentru a crea un singur nume de utilizator. Acest lucru vă va ajuta să faceți numele dvs. mai unic și să creșteți șansele pe care le veți putea folosi.
  • Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 7
    7. Traversați bariera lingvistică. Căutați cuvinte în alte limbi. Poate numele de utilizator "Scriitor" nu a fost disponibil, ci echivalentul său francez "Ecrivain" este. De asemenea, puteți folosi un cuvânt dintr-un limbaj fantezist, cum ar fi Elvish sau Klingon.
  • Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 8
    8. Păstrați-l scurt. Dacă veți introduce în mod regulat numele de utilizator, veți aprecia un nume mai scurt! Scurtarea cuvintelor lungi (e.G. Rotiți Mississippi la Miss sau Missi) și încercați să păstrați numele de utilizator ușor de tip.
  • Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 9
    9. Utilizați simboluri pentru a simula spațiile și literele. Cele mai multe site-uri web nu vă vor permite să utilizați un spațiu în numele dvs. de utilizator, dar mulți vă vor permite să utilizați caracterul "_" pentru a imita un spațiu. De asemenea, puteți utiliza anumite numere pentru a înlocui literele, cum ar fi "7" în loc de "T" sau "3" în loc de "E". Acest lucru este cunoscut sub numele de "Vorbire Leet", și este de obicei găsit în cercurile de jocuri video online.
  • Perioadele sunt adesea folosite pentru a separa cuvintele în numele de utilizator.
  • Nu utilizați anul nașterii la sfârșitul numelui dvs. de utilizator, mai ales dacă sunteți minor, deoarece este foarte ușor să identificați cât de vechi sunteți.
  • Imagine intitulată Creați un nume de utilizator Pasul 10
    10. Încercați un generator de nume. Există o varietate de generatoare de nume aleatorii disponibile online. Acestea vor lua diverse intrări și vor returna o listă de nume generat la întâmplare pe care le puteți alege. Deși acest lucru este mai puțin personal decât crearea propriei dvs., ei funcționează bine dacă vă bateți capul împotriva tastaturii, încercând să vă gândiți la ceva original.
  • Nume de utilizator idei

    Exemplu de combinații de nume de utilizator

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Scrieți numele de utilizator în jos undeva lângă computer, pentru a nu uita. Face o notă despre ce site-ul web este pentru, mai ales dacă aveți mai multe nume pentru diferite site-uri.
  • Vino cu o listă de adjective care vă descriu și găsiți o modalitate de a le încorpora în numele dvs. de utilizator.
  • În general, cu cât este mai unic numele de utilizator, cu atât mai probabil veți putea să-l utilizați pentru diverse site-uri web, cu atât mai puțin va trebui să vă amintiți. Pe de altă parte, dacă o faci de asemenea Specifică cu informații personale, confidențialitatea dvs. poate deveni o problemă.
  • Unele site-uri web cum ar fi scopul vor avea o caracteristică atunci când aplicați unde introduceți câteva cuvinte și vor sugera 3-5 nume de ecran pentru dvs. Acestea vă vor oferi, în general, mai multe rezultate originale, totuși nu ar trebui să o utilizați dacă credeți că nu vă veți aminti.
  • Nu faceți numele de utilizator complicat sau greu de reținut, mai ales dacă intenționați să îl împărtășiți cu alte persoane (e.G., fiind adăugat la o listă de prieteni).
  • Pentru majoritatea site-urilor, numele de utilizator trebuie să fie între 6-14 caractere.
  • De asemenea, puteți utiliza numele ca e-mail, dar dacă este de lucru, stați departe de numele potențial jenant.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că ați citit politica de utilizare, dar numai dacă creați un nume pentru WikiHow. Politica de utilizare nu se aplică site-urilor în general.
  • Acordați atenție cerințelor site-ului web. Mai mult decât adesea instrucțiunile vor afirma "Numele de utilizator nu trebuie să conțină niciun limbaj sugestiv sau inadecvat."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar