Cum se convertesc gif la ico

Fie că sunteți un dezvoltator de software care încearcă să dezvolte un distinctiv pictograma Pentru a reprezenta programul dvs. sau un utilizator remodelarea dvs Desktop pe o temă personală, fiind capabil să vă convertiți propriul dvs .Fișierele GIF în formatul pictogramei Windows, ., este o abilitate utilă de a stăpâni. În timp ce unele programe de convertizor de imagine premium sau profesionale vă oferă opțiunea de a salva fișiere în . Format În mod implicit, alte programe pot necesita un plugin descărcabil pentru a efectua această sarcină. Utilizatorul computerului de computere poate localiza, de asemenea, unelte online gratuite sau poate descărca software-ul gratuit pentru a gestiona această sarcină.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizați un instrument online gratuit
  1. Imagine intitulată Conversia GIF la ICO Pasul 1
1. Accesați unul dintre numeroasele instrumente gratuite de conversie a imaginilor online disponibile pe Internet. Acestea sunt site-uri care vor converti imaginile dintr-un format de fișier la altul fără a vă cere să descărcați sau să instalați software-ul.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la ICO Pasul 2
    2. Prin interfața instrumentului de conversie a imaginii, selectați .Fișierul GIF pe care doriți să-l convertiți .format. Cele mai multe instrumente de conversie a imaginii funcționează pe mai multe formate, deci va trebui, de asemenea, să specificați .Ca formatul destinației.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la ICO Pasul 3
    3. Faceți clic pe "Conversie" sau "Genera" buton. Cu câteva instrumente de conversie, acest lucru nu poate fi necesar - selectarea fișierului și specificarea formatului de fișier de destinație poate fi suficient pentru a începe procesul de conversie. După ce ați terminat conversia, vă puteți descărca imaginea în .Formatul ICO.
  • Metoda 2 din 3:
    Descărcați Freeware
    1. Imagine intitulată Conversia GIF la ICO Pasul 4
    1. Căutați software freeware sau gratuit, pentru a converti formatele de fișiere imagine.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la ICO Pasul 5
    2. Descărcați un program gratuit de convertor de imagini pentru a instala pe computerul dvs. - există multe disponibile.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la ICO Pasul 6
    3. Decomprimați și instalați fișierul programului.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la ICO Pasul 7
    4. Selectează .Fișierul GIF doriți să convertiți într-un fișier. Cu unele programe, aceasta poate implica căutarea fișierului printr-o casetă de dialog "Răsfoiți". Cu alte programe, puteți să trageți și să renunțați la .Fișierul GIF în interfață.
  • Metoda 3 din 3:
    Achiziționați software-ul
    1. Imagine intitulată Conversia GIF la ICO Pasul 8
    1. Descărcați și instalați un program de convertor de imagine bazat pe taxe. Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru nu va fi necesar, dar dacă căutați abilitatea de a face editing complicat sau de a dori calități profesionale cum ar fi conversia de mare viteză, puteți găsi plătit pentru software-ul pentru a fi util.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la ICO Pasul 9
    2. Lansați programul și utilizați perioada de încercare gratuită oferită cu aproape toate software-ul descărcabil pentru a vă converti .Fișierele GIF în format.
  • Decideți dacă doriți să păstrați programul Convertor sau nu. Dacă țineți-o după perioada de încercare limitată, va trebui să plătiți o taxă de înregistrare. Lansați doar programul și urmați instrucțiunile de înregistrare după plata taxei de înregistrare.
  • sfaturi

    Păstrați fișierele organizate și separate de sursă .Fișiere GIF pentru a evita confuzia. Faceți un subfolder separat pentru ei.
  • Asigurați-vă că nu confundați formatul Windows cu formatul separat pentru pictogramele Mac, .
  • Dacă dezvoltați o pictogramă pentru software sau distribuție dincolo de uz personal, asigurați-vă că nu încălcați termenii de licențiere a imaginilor. Cel mai frecvent exemplu al acestui lucru ar folosi o imagine protejată prin drepturi de autor ca o pictogramă pentru un program pe care intenționați să îl distribuiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar