Cum să aplicați rimelul frunții

Sprâncenele îndrăznețe au un moment chiar acum. Dacă sprâncenele dvs. nu sunt în mod natural Instagram-gata, nu vă faceți griji - dându-le un impuls este la fel de rapid și ușor ca și schimbarea pe o mică rimel. Luați un tub al rimelului genelor preferate sau cumpărați unul care este special făcut pentru sprâncene. În curând veți fi pe drum spre a avea mai întunecate, sprâncenele mai pline pe care le doriți! Mascarele cu sprâncene care conțin ceară sau gel vă poate ajuta să realizați sprâncenele cu pene sau un aspect mai elegant și îngrijit cu grijă.

Pași

Metoda 1 din 10:
Încercați rimelul obișnuit într-un vârf pentru sprâncene pline, întunecate.
  1. Imagine intitulată Aplicați Brow Mascara Pasul 1
1. Utilizați rimelul regulat dacă nu doriți să cumpărați un produs de frunte special. Există o mulțime de mascarari pe piața proiectată special pentru sprâncene, dar nu lăsați hype de marketing să te păcălească! Dacă nu doriți să sunați pentru un alt produs de machiaj, urmați conducerea multor artiști de machiaj pro și glisați doar pe Boosterul obișnuit al genelor.
  • Rimelul va face ca sprâncenele să pară mai întunecate și mai pline și va face ca firele de păr să apară puțin mai mult, la fel ca și cu genele tale.
  • Dacă sunteți îngrijorat de utilizarea aceluiași baghetă de rimel pe sprâncenele și genele, curățați bagheta între utilizări. Înmuiați-l în apă caldă și ștergeți machiajul înmuțit, apoi lăsați spoolie să se înmoaie din nou timp de un minut într-un cleanser perie de machiaj sau un pic de alcool de frecare. Clătiți-o și se usucă cu un prosop de hârtie.
Metoda 2 din 10:
Alegeți o masă clară a sprancenelor pentru control fără culoare.
  1. Imagine intitulată Aplicați rulmentul Mascara Pasul 2
1. Încercați acest lucru dacă mergeți la un aspect natural. Clear Brow Rascara este grozav dacă vă place aspectul de sprâncene naturale, deoarece vă oferă controlul și strălucirea fără a adăuga nici o culoare suplimentară. Uită-te îndeaproape la ambalaj, astfel încât să știi dacă produsul dvs. este colorat sau nu. Verificați dacă produsele etichetate "Clear" sau "incolor."
  • Multe dintre aceste mascaras se condiționează, de asemenea, sprâncenele pentru a ajuta la menținerea părului strălucitor și sănătos.
Metoda 3 din 10:
Utilizați rimelul cu sprâncene coloranți pentru a defini și a îmblânzi sprâncenele.
  1. Imagine intitulată Aplicați rulmentul Mascara Pasul 3
1. Alegeți o umbră aproape de culoarea dvs. naturală a frunții pentru un aspect subtil. Majoritatea produselor care sunt vândute ca "Mascaras Sprâncene" conțin ceruri pentru a ajuta mirele și a vă controla sprâncenele, precum și le-au întunecat. Ei vin într-o varietate de culori, așa că căutați unul care este aproape de umbra naturală a sprâncenelor voastre.
  • Întunecându-vă sprâncenele vă vor da un aspect mai puternic și mai făcut. Apucați o rimel în maro închis sau chiar negru pentru a vă face cu adevărat sprâncenele. Aceasta este o opțiune bună pentru o seară sau o fotografie de fotografii.
Metoda 4 din 10:
Ștergeți mai întâi rimelul excesiv de pe baghetă.
1. Acest lucru vă ajută să evitați aglomeraturile îngrozitoare. Nu vă luați doar spoolie și du-te. Înainte de a începe, răzuiți cu atenție excesul de rimel de pe bagheta de pe marginea tubului dvs. de mascara.
  • De asemenea, puteți șterge excesul prin perierea ușoară a baghetei peste un țesut înainte de al utiliza.
Metoda 5 din 10:
Glisați bagheta peste fiecare frunte o dată pentru un aspect natural.
1. Mișcați în direcția creșterii părului pentru acoperire uniformă. Nu vă faceți griji cu privire la îngrijirea sporilor pentru acum. Doar urmați direcția naturală a fiecărui păr pe măsură ce glisați pe rimel. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că fiecare păr este complet acoperit.
  • Dacă utilizați o rimel care se potrivește cu culoarea dvs. naturală a frunții, nu vă fie frică să împingeți în jos și să aplicați o mică presiune. E în regulă dacă un pic din ea ajunge pe piele, atâta timp cât stai în interiorul granițelor naturale ale sprâncenelor tale.
  • Dacă folosiți o mascara mai închisă, fiți puțin mai precauți. Luați-o încet și asigurați-vă că acoperiți părul fără a obține nici o rimel pe piele.
Metoda 6 din 10:
Perie în direcția opusă pentru culoarea și volumul suplimentar.
1. Încercați acest lucru dacă nu sunteți mulțumit de acoperirea dvs. după un strat. Luați-vă spoolie și periați sprancenele înapoi în cealaltă cale, astfel încât să acoperiți cealaltă parte a fiecărui păr. Pentru un efect și un efect bulkier, așteptați ca primul dvs. strat să setați puțin înainte de a intra cu un al doilea strat.
  • Dacă folosiți o rimel foarte întunecată, experimentați cu săriți primul strat și faceți doar un strat împotriva cerealelor. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să vă uitați prea mult.
  • Pentru a obține un uimitor pufos, băiat boy-frunte, doar lasa mascara a stabilit după asta. Ești bun să pleci!
Metoda 7 din 10:
Pietre părul cu un spoolie curat după ce mascara se usucă.
1. Acest lucru vă înconjoară sprâncenele și elimină toate aglomerațiile de rimel. De asemenea, separă firele de păr pentru un aspect mai bine îngrijit. Lăsați rimelul dvs. să se fixeze un minut sau până când se simte uscat. Apoi, apucați o perie de spoliță curată și îmbină ușor prin sprâncenele în direcția creșterii părului.
  • Periați părul în sus, dacă preferați o privire cu pene.
Metoda 8 din 10:
Completați orice lacune cu un creion de frunte sau pulbere.
1. Verificați pentru orice lacune sau spații goale în sprâncene. Dacă observați orice, utilizați un creion de frunte sau o fard de ochi pentru a umple cu atenție spațiile cu aspect natural, curse subțire de păr. Asigurați-vă că utilizați o umbră care se potrivește cu culoarea sprâncenei.
Metoda 9 din 10:
Frecați cu blândețe cu un spolirie uscată.
  1. Imagine intitulată Aplicați Brow Mascara Pasul 9
1. Faceți acest lucru dacă ați primit în mod accidental rimel pe piele în jurul sprâncenelor dvs. Dacă rimelul este încă umed, o veți foli mai mult, așa că așteptați până când se usucă. Utilizați o perie moale și curată de spoolie pentru a îndepărta rimelul uscat, apoi periați-l cu o perie de pulbere.
  • Dacă bobocul spoolie nu funcționează, scufundați un tip Q-Sfat sau Perie de Concealer în apa micelară și utilizați-o pentru a curăța Smudge-ul.
Metoda 10 din 10:
Eliminați rimelul frunții înainte de culcare cu remover de machiaj.
  1. Imagine intitulată Aplicați Brow Mascara Pasul 10
1. Dormind în machiajul tău poate deteriora pielea și părul. Apuca un remover de machiaj ștergeți sau vărsați removerul preferat de machiaj pe un tampon de bumbac. Glisați ușor pad-ul sau ștergeți-vă peste fiecare sprânceană, având grijă să nu trageți sau să frecați greu pe părul și pielea.
  • După ce vă scoateți machiajul, spălați-vă fața cu un curățitor feței ușoare pentru a scăpa de murdărie, pielea moartă și orice fragmente de machiaj rămas. Nu uitați să vă hidratezi când ați terminat!
  • Nu trebuie să utilizați scumpe de machiaj de machiaj și de curățare pentru a curăța sprâncenele și genele. Vaseline este o remodelare excelentă, delicată de machiaj. Urmăriți-vă de spălarea zonei de ochi cu un șampon pentru copii fără lacrimă.

sfaturi

Lucrurile de care veți avea nevoie

  • Mascara regulată sau rimelul sprâncenei
  • Țesuturi
  • Creionul de sprâncene sau pulbere
  • Curățați peria de spolirie
Partajați pe rețeaua socială:
Similar