Cum să faci sprâncenele

Îngrijirea și stivarea sprâncenelor dvs. nu trebuie să fie complicate. Odată ce știți cum să modelați și să vă completați sprâncenele, puteți să le păstrați cu ușurință să privim sănătoși și eleganți.

Pași

Partea 1 din 2:
Îngrijindu-ți sprâncenele
  1. Imagine intitulată Faceți sprâncenele Pasul 1.jpg
1. Spălați-vă în mod regulat fața. Pentru a vă modela sprâncenele, trebuie să le curățați ca parte a unei rutine normale de curățare a feței. Înainte de a încerca să vă deplasați sau "do" sprâncenele tale ca parte a rutinei de machiaj, spălați-vă fața. Umpleți un prosop mic în apă caldă și frecați-l ușor pe sprâncenele voastre. Nu frecați prea tare sau veți scoate niște foliculi de păr.
  • 2. Găsiți fruntea ideală. Colțul interior al sprâncenelor dvs. ar trebui să fie în linie cu părțile laterale ale nasului. Puteți folosi un creion lung, peria de machiaj sau un alt obiect pentru a măsura acest lucru.
  • Aliniați marginea dreaptă față de exteriorul nostrilului și în interiorul ochiului. Unde este marginea dreaptă, sprancenei voastre ar trebui să înceapă. Marcați această locație cu creionul frunții. Face acest lucru pe ambele sprâncene.
  • Uită-te drept înainte și linge marginea dreaptă cu exteriorul nasului tău și elevul tău pentru a determina unde ar trebui să fie arcul tău. Marcați această locație.
  • Aliniați marginea dreaptă cu partea exterioară a nasului și marginea exterioară a ochiului pentru a determina în cazul în care fruntea dvs. ar trebui să se încheie și să marcheze acest loc.
  • Imagine intitulată Faceți sprâncenele Pasul 3
    3. Alegeți o formă de frunte bazată pe fața dvs. Unii oameni preferă să aleagă o formă bazată pe forma lor generală a feței, mai degrabă decât să încerce să măsoare pentru un ideal matematic. În funcție de dimensiunea și forma feței dvs., puteți încerca oricare dintre următoarele modele:
  • Ovală: formă de sprâncene unghiul moale
  • Inima: forma sprancenei rotunjite
  • Lung: formă de sprâncene plate
  • Runda: formă de sprâncene cu vârf
  • Pătrat: formă sprânceană înclinată sau curbată
  • Diamond: formă curbată sau rotunjită
  • 4. Utilizați pensete pentru a scoate părul nedorit. Scoateți orice fire de păr pe care îl găsiți în afara liniei dvs. ideale de frunte. Găsiți rădăcina părului cu vârfurile pensetelor și trageți rapid în direcția opusă creșterii părului pentru a îndepărta complet firele de păr.
  • Întotdeauna scoateți din partea de jos a frunții dvs., deoarece dacă vă îndepărtați de sus, atunci vă va stabili o viață de păr de frunte.
  • Fiți foarte atenți pentru a evita supraîncălzirea. Puteți întotdeauna să vă îndepărtați câteva, dar dacă luați prea departe, veți arăta severe și goale în sus.
  • 5. Definiți arcurile. Deplasați câteva dintre firele de păr de sus și / sau de jos pe măsură ce preferați, pentru a ajunge la forma dorită. Periați întregul spațiu în sus și scoateți orice fire de păr care se află sub linia de frunte. Puteți să vă îndepărtați sprâncenele la lățimea dorită, dar alternează lucrul pe ele, astfel încât acestea să fie mai chiar și să se asigure că ați făcut înapoi pentru a vedea cum seamănă în oglindă.
  • Imagine intitulată Faceți sprâncenele Pasul 6
    6. Mențineți sprâncenele prin scufundarea regulată. Este mult mai ușor să aveți grijă de sprâncenele dvs. dacă faceți acest lucru în mod regulat, în loc de o dată. Scoateți firele de păr care pot crește și tăiați în mod regulat sprâncenele pentru a le menține îmblânziți, apoi periați părul de-a lungul lor natural "cereale" astfel încât acestea să cadă confortabil. În mod regulat, sprâncenele în sus și în afară le pot ajuta să crească în această direcție.
  • 7. Încercați să vă epuizați periodic sprâncenele. Aplicați o ceară feței blândă sub sprâncene, pur și simplu acoperire cu părul de păr, nu sunteți mulțumit. Lăsați ceara timp de 30 de secunde pentru a face să meargă un pic cam lipicios, astfel încât să nu funcționeze sau să se miște în alte păr de păr pe care doriți să le păstrați.
  • Aplicați cu atenție banda de ceară peste ochi și lăsați-o timp de cel puțin 30 de secunde pentru a lăsa setarea. Trageți în afară ferm pentru a îndepărta firele de păr și repetați-vă pe celălalt ochi.
  • Aplicați apă caldă pentru a îndepărta orice ceară stângă, apoi aplicați apă rece și hidratant pentru a calma pielea.
  • Imagine intitulată Faceți sprâncenele Pasul 8
    8. Încercați filetare. Pentru a fi fir, veți avea nevoie de o bucată subțire de fir de tip de cusut. Ia o bucată lungă și legați ca scopurile împreună. Înfășurați-l în jurul indexului și degetului mijlociu, vă rotiți mâinile de trei ori, astfel încât aveți acum două cercuri. Manipulați șirul folosind aceste două degete și degetul mare.
  • Țineți șirul de până la sprâncene, pe măsură ce faceți un cerc mai mare și celălalt mai mic, acea parte mijlocie care este înfășurată va apuca părul care este trece și le elimină. Fi foarte atent și practicați încet pentru a atrage.
  • Este ușor să glisați rapid firul și să rupeți o mulțime de păr și să faceți acest lucru în direcția greșită. Utilizați firul pentru a păstra "periajul" fruntea în timp ce lucrați, purtați doar într-o direcție sus și out. Utilizați o spălare de față hidratantă după îngrijirea pielii.
  • Partea 2 din 2:
    Styling Brows
    1. Imaginea intitulată Faceți sprâncenele dvs. Pasul 9
    1. Utilizați make-up pentru a ușura sau întuneca sprâncenele. Păstrați sprancenele 1-2 nuanțe mai ușoare decât părul dvs. dacă aveți păr întunecat, cum ar fi negru sau maro, și 1-2 nuanțe mai întunecate pentru păr blondă / sau ușor.
    • Pentru părul colorat, dacă nu doriți să vă vopiți sprâncenele, utilizați fie negru, fie să investiți într-o fard de mare calitate și un combo de creion în culoarea ta. Utilizați o cremă albă pigmentată și un spoolie pentru a neutraliza culoarea părului mai întunecată. Poate dura câteva straturi. Pulbere cu pulbere transparentă sau translucidă și apoi aplicați noua dvs. culoare.
  • 2. Aplicați fard de ochi. Umbra ochilor va face culoarea sprâncenelor dvs. mai puțin vizibilă, dar dacă nu o marcă bună poate purta cu ușurință. Umbra de ochi vă poate ajuta, de asemenea, să vă mențineți sprâncenele care arată mai natural și mai puțin nervos, totuși.
  • Obțineți o pensulă mică, de preferință, o perie tăiată pentru a vă umple sprâncenele. Nu ieși din formă de sprâncene, încercați să întunecați atât de mult să vă întunecați de la cea mai groasă parte la cel mai subțire. Cu siguranta lucreaza in culoarea la spoturi mai subtiri, dar nu prea mult.
  • Dacă doriți să faceți doar sprâncenele să devină un pic mai întunecat, ar trebui să utilizați o umbră de ochi aceeași culoare ca și sprâncenele voastre, și dacă nu vă puteți imagina asta cu culoarea părului natural.
  • 3. Aplicați Eyeliner. Alegeți o eyeliner o umbră mai întunecată sau aceeași nuanță la rădăcinile dvs. pentru a realiza acest aspect. Asigurați-vă că rămâneți în forma sprâncenelor dvs. și să nu trageți în afara acesteia.
  • Dacă doriți un tip de tip Punk Edgy, puteți folosi liner pentru a vă evidenția sprâncenele, apoi culați-o în întuneric. Aveți grijă atunci când faceți acest lucru! Dacă faceți acest lucru, puteți să pari că nu aveți sprâncene și tocmai l-ați colorat.
  • 4. Încercați gelul de frunte pentru a vă seta sprâncenele. Gelul de brow este produsul Go - la care va trebui să faceți ca sprâncenele să arate mai natural și să setați machiajul. Unele geluri vin în clare, blondă ușoară, blondă întunecată sau maro. Dacă nu aveți nici un gel de frunze, puteți utiliza jeleu petrolier, o perie de rimel curată și un spray de păr sau o setare de machiaj "a stabilit" sprancenele tale în poziție.
  • Doar dați un tip Q-Sfat în gel sau vaselină și lăsați-l ușor pe sprâncene, oferind un aspect ușor lucios. Acest lucru ajută la menținerea culorii pe sprâncenele dvs. mai mult.
  • 5. Îndepărtați machiajul la sfârșitul zilei. Asigurați-vă că eliminați tot machiajul de la sprâncenele voastre, deoarece pielea de dedesubt poate deveni flacăcă și iritată dacă este lăsată să se citească pe produse. De asemenea, atunci când hidratați, nu treceți în jurul sprâncenei, aplicați ușor o parte din hidratantul dvs. în zona sprâncenei pentru a menține pielea dedesubt.
  • Imagine intitulată Faceți sprâncenele Pasul 14
    6. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Utilizați numai o cantitate mică de produs, astfel încât nu arată capetă sau nenaturală. Când aplicați, mișcați produsul într-un mod similar cu părul de păr mic, acest lucru îl face mai natural și evită să se uite prost.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar