Cum să remedieze sprâncenele bushice

Am fost toți acolo. Ești pe cale să ieșiți pe ușă, senzație de mare și observi o sprânceană fericită. Puteți învăța cum să vă îndepărtați sprâncenele pentru a le menține sub control, precum și o varietate de metode rapide pentru a îmblânzi aceste navele de pesky atunci când sunteți scurt la timp.

Pași

Metoda 1 din 2:
Scoate-ți sprâncenele
  1. Imagine intitulată Fix sprâncene bushy Pasul 1
1. Decideți ce formați-vă sprâncenele ar trebui să vă completeze fața. Luați un creion și odihniți-l vertical pe o parte a nasului. În cazul în care creionul se sprijină între sprâncenele dvs. este locul în care ar trebui să ajungă sprâncenele de pe acea parte. Dacă sprâncenele dvs. sunt mai scurte decât în ​​cazul în care creionul se încadrează, îl puteți umple cu ușurință cu un creion de frunte sau pudră.
  • Apoi, înclinați creionul pe nas spre ochiul care este pe acea parte, păstrând în același timp baza creionului pe nară. Odată ce creionul traversează elevul dvs., opriți-vă și arătați unde ajunge creionul. Arcul sprancenei voastre ar trebui să fie în cazul în care creionul sa oprit peste elevul tău.
  • În cele din urmă, păstrarea fundului creionului pe nară, continuați să vă înclinați creionul pentru a atinge colțul exterior al ochiului de pe partea respectivă. Unde terenurile dvs. de creion ar trebui să fie capăt al sprâncenei. Ca și începutul sprâncenei dvs., puteți completa întotdeauna capetele dacă nu ajung la creion. Dacă trec peste creion, scoate capetele să poarte ei se simt confortabil.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy Pasul 2
    2. Deplasați părul fără fire care nu sunt incluse în fruntea ideală. Utilizați o pereche de pensete și o oglindă de mărire și îndepărtați cu atenție toate părul găsite în afara liniei frunții dvs. desenate. Se potrivesc curba fundului frunții spre partea de sus. Sfârșitul frunții ar trebui să fie în jurul valorii de sfârșitul prizei de ochi.
  • Nu strângeți capul sprâncenelor. Ar trebui să fie cea mai groasă parte. De asemenea, nu scoateți părul din partea de sus a frunții, cu excepția cazului în care aveți mai ales fire de păr nebunești. Utilizați forma naturală a vârfului frunții pentru a vă modela arcul.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy Pasul 3
    3. Începeți în partea de jos a sprâncenei. Du-te încet, luând pauze pentru a vedea cât de subțiri devin. Asigurați-vă că nu o depășiți. După curățarea rândului inferior de fire de păr, uitați-vă la vârful sprâncenelor. Multe saloane sugerează că nu au scufundat partea de sus a sprâncenelor, dar acest lucru poate fi util pentru cei care au un aspect "jagged" la sprâncenele lor. Scoaterea firelor de păr din partea de sus vă va ajuta sprâncenele să arate mai nefavorabile.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene cu sprâncene Pasul 4
    4. Îndepărtați cu atenție sprancenele. Dacă faceți acest lucru la domiciliu, utilizați o pensulă pentru sprâncene pentru a vă curăța părul de sprâncene în sus. În timp ce țineți părul în sus, începeți să tăiați cu ușurință firele de păr care se lipesc deasupra sprâncenei cu o pereche de firi. Fi foarte atent pentru a evita tăierea lor prea scurtă. Repetați acest proces în timp ce periați părul în jos și tăierea.
  • În timp ce acest lucru este posibil la domiciliu, este sfătuit să mergeți la un profesionist pentru ca acest lucru să evite tăierea accidentală a părului prea scurt și creând o "gaură" În sprâncene.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy Pasul 5
    5. Faceți-vă sprâncenele ușor diferite. Sprâncenele dvs. nu ar trebui să fie identice. Utilizați diferențele dintre formele lor naturale și plasarea nasului și a ochilor pentru a vă ghida scufundarea. Spre deosebire de cele mai multe machiaj, terminați o frunte înainte de a lucra la altul. La sfârșit, le puteți compara pe amândouă și asigurați-vă că arată compatibile.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind alte metode
    1. Imagine intitulată Fix sprâncene sprâncene Pasul 6
    1. Utilizați o periuță de dinți ca pieptene. Rulați o apă pe o periuță de dinți veche, apoi scuturați cea mai mare parte a apei. Uscați părul chiar mai mult prin plasarea degetului în partea superioară a părului și alunecând în jos în timp ce apăsați ferm. Vrei abia umedă. Apoi luați periuța de dinți (pregătită) și pieptenei în formă de sprâncene.
    • Utilizați numai capătul superior al părului pentru a regla arcul și colțul sprâncenei. Nu trebuie să faceți totul din nou pentru a doua frunte, pur și simplu pieptenești.
    • Dacă sprâncenele sunt într-adevăr sălbatice, puneți o cantitate foarte mică de spray de păr pe ea, de asemenea.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy Pasul 7
    2. Face o scurtă plimbare. Utilizați un creion pentru sprâncene pentru a desena forma pe care o doriți. Apoi, utilizați pensete pentru a scoate părul care par în afara locului, apoi pieptenește rapid sprâncenele cu periuță de dinți uscată. Completați golurile cu un creion sprâncene și apoi neteziți-l pentru a se amesteca cu restul frunții.
  • Asigurați-vă că vă asigurați că acele fire de păr foarte lungi de pe margine nu se bazează în mijloc. Dacă sunt, puteți să le ștergeți, dar aveți grijă să păstrați lucrurile chiar.
  • Obțineți o oglindă de mărire apropiată pentru a vă ajuta cu acest proces. Acest lucru ajută într-adevăr să localizeze unele dintre acele fire mici enervante.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy Pasul 8
    3. Ceară sprâncenele. Utilizați benzi de ceară de acasă, nu o ceară rece sau caldă pentru a evita pericolele potențiale ale ochilor. Dacă vă decideți să ceară complet, căutați videoclipuri cu privire la modul de a desena sprâncenele, astfel încât să faceți acest lucru și să încercați mai multe metode în weekend. Asigurați-vă că le puteți arăta naturale și obțineți o culoare creion care se potrivește cu tonurile de păr.
  • Luați-o ușor pe ceară. Este ușor să o depășiți și să vă lăsați să priviți vrăjitorie.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy Pasul 9
    4. Luați în considerare să mergeți la un salon profesionist de ceară. Cele mai multe saloane de unghii oferă acest serviciu și, în general, nu este costisitor. Cu toate acestea, este posibil să doriți să întrebați prietenii dvs. pentru recomandări despre saloanele dvs. locale, deoarece o ceară proastă poate fi foarte dureroasă. După ce ceară, esteticianul va aplica probabil niște creme și va afecta orice fire de păr. Aceasta este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unei forme la sprâncenele, dar nu știți cum să obțineți aspectul dorit.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy Pasul 10
    5. Aplicați balsamul în duș. S-ar putea să sune ciudat, dar dacă aplicați un balsam mic la sprâncenele voastre, le va ajuta să pară mai fină, mai strălucitor și vor fi mai ușor să îmblânzească după ce ieși din duș.
  • sfaturi

    Dacă nu găsiți Vaseline, crema lipicioasă va face.
  • Faceți sprâncenele cel puțin o dată pe lună pentru a le păstra frumos în formă.
  • După ce sprâncenele sunt tăiate, la fiecare două luni sau astfel redo toți pașii.
  • Fii răbdător. Sprâncenele durează un timp care urmează să fie tăiate.
  • Avertizări

    Numai dacă știi ce faci.
  • Nu vă radeți niciodată sprâncenele. Va arăta rău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar