Cum de a acoperi sprâncenele tatuate cu machiaj: forma și corecții

Sprâncenele pot face sau vă pot rupe aspectul și nu este o surpriză faptul că procedurile cosmetice precum micro-blagingul și tatuajul au devenit super-populare în ultimii ani. Aceste îmbunătățiri de frumusețe fac mai ușor să se pregătească dimineața, dar ei se estompează în timp. Când se întâmplă acest lucru, ați putea observa decolorare și, în unele cazuri, sprâncene neuniforme. Dacă te lupți cu asta, nu ești singur! Din fericire, este relativ simplu să acoperiți acele tipuri de tatuaje cu machiaj, astfel încât să puteți forma și sportul frumos sprâncene în fiecare zi. Ca notă, dacă tocmai ați avut sprâncenele tatuate, așteptați cel puțin 2 săptămâni înainte de a utiliza orice machiaj pe ele.

Pași

Partea 1 din 2:
Corectarea formei
  1. Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiaj Pasul 1
1. Marchează capătul coada, punctul arcului și începutul Fiecare frunte. Tot ce aveți nevoie este un creion sprâncenei sau ceva similar care este lung și drept. Repetați acest proces pe fiecare sprânceană pentru a vă evidenția forma frunții naturale:
  • Capătul de coadă: aliniați creionul sprâncenei de la marginea exterioară a norului în colțul ochiului. Faceți o notă în care creionul se intersectează cu osul frunții.
  • Punctul arcului: aliniați creionul sprâncenei de la vârful nasului prin centrul ochiului. Arcul frunții dvs. este locul în care creionul lovește osul frunzelor.
  • Început: Țineți creionul sprâncenei vertical de-a lungul centrului nasului. Verificați dacă începerea fiecărei sprâncene este aceeași distanță față de creion.
  • Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiaj Pasul 2
    2. Utilizați marcajele pentru a vă ajuta să vă evidențiați sprâncenele cu un creion de frunte. Luați creionul sprâncenei și trasați ușor forma sprâncenelor dvs. Nu este nevoie să împingeți greu-tot ce doriți este o schiță ușoară, astfel încât să puteți vedea cât de mult de tatuaj va trebui să acoperiți cu fundația.
  • În timpul acestei părți a procesului, abordăm orice parte a tatuajului dvs. care cade deasupra, dedesubt sau în partea laterală a liniei dvs. naturale. În secțiunea următoare, vom completa de fapt aceste sprâncene!
  • Imagine intitulată Cover Tattooed Sprâncene cu machiaj Pasul 3
    3. Alegeți un concealer de acoperire completă care se potrivește cu tonul pielii. Formulele ușoare nu le vor tăia aici. Pentru a aborda decolorarea sau decolorarea în afara liniei de frunte, veți avea nevoie de un concealer greu. Dar, din fericire - va trebui doar să utilizați un pic mic la un moment dat, deci o sticlă ar trebui să te ducă destul de mult timp.
  • Este important să verificați dacă acest concealer se potrivește cu alte produse pe care le utilizați pe față, cum ar fi concealerul sau fundația obișnuită.
  • Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiaj Pasul 4
    4. Dab concealer peste orice tatuaj care cade în afara liniei de frunte. Utilizați o pensulă de machiaj mic, mai degrabă decât o perie deget-o perie vă oferă mai mult control și țineți concealerul să intre în interiorul deschitului de frunte.
  • Cel mai adesea, zonele de care aveți nevoie pentru a acoperi vor fi capătul coada, arcurile care sunt prea mari sau o linie de jos care este prea mică.
  • Deoarece micro-blaglarea sau tatuajele se estompează, este comună ca zona să ia un roz, somon sau o nuanță albastră.
  • Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiaj Pasul 5
    5. Amestecați concealerul în piele cu un burete de frumusețe. Faceți tot ce este mai bun pentru a obține Concealerul cât mai aproape de conturul de frunte este posibil ca și cum ați amestecat. Amintiți-vă, trebuie să completați aceste sprâncene, deci există timp pentru a adăuga o definiție mai târziu.
  • Când ați terminat, ar trebui să fie acoperită orice tatuare în jurul sprâncenelor, iar concealerul trebuie amestecat în piele.
  • Partea 2 din 2:
    Completarea de spații
    1. Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiaj Pasul 6
    1. Alegeți produsele de frunte care sunt o umbră mai întunecată decât părul dvs. natural. Veți avea nevoie de pulbere de frunte și un alt produs pentru a desena fire de păr realiste, ca un creion sprâncene, cremă sau marker. Culoarea mai închisă va ajuta la acoperirea tatuajului, de asemenea, făcând sprâncenele dvs. să pară mai definiți!
    • Puldurile de frunze va acoperi orice decolorare stânga în interiorul deschitului de frunte, plus că va completa toate zonele rare.
  • Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiajul 7
    2. Pulbere de perie Pulbere peste sprâncene pentru a acoperi orice decolorare a tatuajelor. Dacă tatuajul dvs. a dispărut la roz, somon sau albastru, acoperind-o cu un strat de pulbere de frunze, va ajuta la masca de colorare nefiresc. Utilizați o perie subțire, înclinată pentru a culoarea în sprâncene.
  • Gândiți-vă la acest pas ca creând baza pentru sprâncenele voastre. Pulberea vă oferă o pânză goală pe care o puteți utiliza apoi pentru a încasa sporile perfecte.
  • Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiaj Pasul 8
    3. Umpleți-vă sprâncenele cu un creion, cremă sau un marcator pentru a replica firele de păr mici. Deoarece ați aplicat deja pulbere la sprâncenele și concealerul în jurul valorii de contur, doriți să utilizați un produs care poate face curse scurte definite. Un creion cu vârf final ar funcționa sau ați putea folosi o cremă împreună cu o perie subțire, înclinată.
  • O altă opțiune este un marker de tatuaj cosmetic sau un stilou (care sună înfricoșător, dat fiind experiența dvs., dar nu este!). Aceste produse au de obicei 3 pronguri și imită liniile scurte, subțiri de micro-blaging-le puteți găsi online sau la magazinul local de aprovizionare de frumusețe. Unele branduri au chiar formule de lungă durată, astfel încât lucrările dvs. să rămână în loc de câteva zile.
  • Evitați produsele cexice, deoarece acestea tind să se amestece cu pulberea și concealerul.
  • Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiaj Pasul 9
    4. Utilizați lumina luminoasă, mișcările de a replica firele de păr natural. O mână ușoară este cheia pentru acoperirea tatuajului și umplerea sprâncenelor. Du-te cu cerealele pe măsură ce lucrați, acordând atenție direcției în care părul dvs. crește natural. Amintiți-vă, puteți adăuga întotdeauna mai multă culoare și adâncime, dar este mai greu să eliminați produsul dacă aplicați prea mult.
  • Dacă te lupți cu marcaje întunecate, grele, încercați să țineți stiloul sau peria mai aproape de capăt mai degrabă decât în ​​partea de sus. Acest lucru ar trebui să vă ofere mai multă flexibilitate și o atingere mai ușoară.
  • Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiaj Pasul 10
    5. Acoperiți rămași în jurul frunții dvs. cu mai mulți concealer. Nu vă panicați dacă ajungeți la sfârșitul umplerii în fruntea dvs. și realizați o parte din tatuajul este încă vizibil în afara liniei dvs. de frunte. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați o perie subțire pentru a aplica ușor concealer în jurul valorii de conturul sprâncenelor, apoi amestecați cu atenție concealerul, astfel încât să se amestece perfect cu restul machiajului.
  • Această tehnică ajută la acoperirea oricărei decolorări persistente și vă oferă sprâncene un aspect mai definit și evidențiat.
  • Imagine intitulată acoperă sprâncenele tatuate cu machiaj Pasul 11
    6. Păstrați machiajul sprâncenei în poziție prin aplicarea unui etanșare a sprancenei. Acest pas este integrat - ultimul lucru pe care îl doriți este pentru machiajul dvs. pentru a îngroșa în timpul zilei, dezvăluind tatuajul dedesubt. Majoritatea selectoarelor de sprâncene sunt, de asemenea, impermeabile, ceea ce înseamnă transpirație, ulei și apă nu ar trebui să vă încurce sprâncenele.
  • Unele branduri fac sealeri cu un aplicator de baghetă, ceea ce face ca sprâncenele să pară mai pline. Alții vin cu o perie asemănătoare cu o perie poloneză de unghii. Încercați diferite stiluri pentru a găsi cel care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • sfaturi

    Dacă vă decideți să atingeți tatuajul sau micro-blagingul, cercetați esteticianul pentru a vă asigura că vă simțiți încrezători în munca lor. Luați în considerare vorbind cu un dermatolog în prealabil pentru a verifica dacă ar recomanda această procedură pentru tipul dvs. de piele.
  • Dacă doriți o soluție mai permanentă, deci nu trebuie să aplicați machiajul în fiecare zi, aveți unele opțiuni. Microdermabraziunea, facialii profesioniști și coaja de față profesionale vă vor ajuta să vă declanșați sprâncenele. Puteți chiar să vă eliminați în mod profesional sprâncenele dvs. de laser.
  • Exfolierea pielii și folosirea unei cremă pe bază de retinol poate ajuta la decolorarea micro-blagării. Doar fii atent pentru că pot, de asemenea, să se usuce și să-ți irită pielea dacă sunt folosite prea frecvent.
  • Avertizări

    Nu puneți machiajul peste sprâncenele proaspete! Ei au nevoie de cel puțin 10 zile pentru a se vindeca, și folosind machiaj prea curând le-ar putea face predispus la infecție.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Creion pentru sprancene
    • Full-Acoperire Concealer
    • Pulbere de frunte
    • Sigilarea cu sprâncene
    • Pensula de machiaj
    • Pensulă subțire, înclinată
    • Buretele de frumusețe
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar