Cum de a plia topurile rezervorului

Dacă sunteți în căutarea modului perfect de a vă plia topurile rezervorului pentru a economisi spațiu sau pentru a le putea depune în mod perfect în sertarele dvs., ați ajuns la locul potrivit. Există câteva metode diferite pe care le puteți alege și vă vom merge prin fiecare pas cu pas de jos. Vom arăta, de asemenea, cum să vă rotiți topurile rezervorului, astfel încât acestea să ia chiar mai puțin spațiu în sertar sau valiză.

Pași

Metoda 1 din 4:
A face o pliere clasică
  1. Imagine intitulată Topurile rezervorului de ori Pasul 1
1. Răspândiți rezervorul cu fața în jos. Așezați topul pe o suprafață plană, ca o masă și neteziți orice riduri.
  • 2. Pliați ambele părți în lungime în centru. Aduceți marginea stângă astfel încât să se alinieze cu o linie imaginară care rulează vertical prin centrul rezervorului. Aduceți marginea dreaptă, astfel încât să se alinieze și cu linia centrală. Cămașa ar trebui să arate ca un dreptunghi lung cu marginile întâlnirii cămășii din mijloc.[Imagine: Topurile rezervorului de ori Pasul 2.JPG | Center]]
  • 3. Îndoiți rezervorul în jumătate latime. Aduceți fundul rezervorului peste o linie imaginară care rulează orizontal prin centrul cămășii. Aliniați marginea de jos a rezervorului cu partea superioară, astfel încât să aveți un pătrat neatins.
  • 4. Împingeți curele subțiri în spatele rezervorului. Dacă curelele subțiri se lipsesc deasupra gâtului rezervorului, îndoiți-le înapoi în spatele restului țesăturii. Curelele mai groase pot rămâne ca și cum este.
  • Metoda 2 din 4:
    Creând un sfert de pliere
    1. Imagine intitulată Fold Top Tops Pasul 5
    1. Puneți rezervorul de sus cu fața în jos. Răspândiți rezervorul pe o suprafață plană, de nivel, ca un pat sau un contor. Neteziți curelele, precum și orice riduri.
  • 2. Pliați rezervorul în jumătate de lungime. Imaginați-vă o linie care trece prin centrul rezervorului de sus în jos și se îndoaie de o jumătate de timp direct pe acea linie.
  • 3. Îndoiți rezervorul în jumătate latime. Imaginați-vă o linie care trece prin centrul rezervorului de la stânga la dreapta și pliați fundul rezervorului sub partea superioară a rezervorului de pe acea linie.
  • 4. Tuck curele subțiri în. Curele mici care se lipesc deasupra gâtului trebuie să fie pliate sub astfel încât acestea să se așeze în spatele cămășii. Dacă pliați un rezervor cu curele largi (1 inch (2.5 cm) sau mai larg), puteți omite acest pas.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând un pătrat
    1. Imagine intitulată Fold Top Tops Pasul 9
    1. Răspândiți rezervorul de sus în fața lui. Alegeți o suprafață plană, la fel ca o masă sau un pat. Răspândiți-vă rezervorul de sus, astfel încât acesta să stea plat pe suprafață și să netezi orice riduri.
  • 2. Pliați de sus peste. Prinde cămașa în partea de jos a găurilor de braț pe ambele părți și ridica-o astfel încât pliurile de sus într-o linie dreaptă în care îl țineți. Așezați cămașa în jos, astfel încât găurile gâtului și brațelor sunt pliate pe partea de sus a restului cămăși.
  • 3. Ori în jumătate de lungime. Prinde unul din colțurile de jos și fundul gaurei brațului de pe aceeași parte. Pliați țesătura în jumătate de lungime în jos, astfel încât cămașa este într-o formă dreptunghiului.
  • 4. Împingeți cămașa în jumătate latime. Ori partea de jos a cămășii în jumătate de sub partea de sus a cămășii. Asigurați-vă că marginile inferioare și marginile de sus se aliniază pentru a face un pătrat neatins.
  • Metoda 4 din 4:
    O rulată
    1. Imagine intitulată Fold Top Tops Pasul 13
    1. Puneți rezervorul cu fața în jos. Selectați o suprafață plană, de nivel, cum ar fi o masă sau un blat. Răspândiți rezervorul afară, astfel încât să fie plat și neted.
  • 2. Pliați rezervorul în jumătate de lungime. Pretindeți că există o linie dreaptă care trece prin centrul cămășii de sus în jos. Ori o jumătate de timp direct pe acea linie, astfel încât rezervorul este pliat în jumătate.
  • 3. Rotiți-l din partea de sus în jos. Acest lucru păstrează curelele sau umerii ascunse, așa că este frumos și îngrijit.
  • sfaturi

    În loc să vă stivuiți rezervoarele de sus una de cealaltă, rotiți-le la 90 de grade și păstrați-le în sertarul dvs. în același mod în care ați pune fișiere într-un dosar de fișiere. Veți putea vedea exact ce este în sertar cu o privire simplă.
  • Pentru a obține rezervorul dvs. "Filed" din sertar, separați-l din rezervoarele din fața și în spatele acesteia. Apoi, trageți-l ușor, asigurându-vă că nu sunt scoase alte tancuri împreună cu ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar