Cum de a elibera pour

Profesional barmani GRATUIT POUR măsurat cantități de băuturi alcoolice atunci când fac Băuturi amestecate și distribuirea Shots. Este distractiv să vizionați oameni liberi. Plus, este mai rapid și mai eficient decât (deși nu întotdeauna la fel de precis ca) alte metode. Oricine cu coordonare decentă poate învăța să se elibereze cu o mică practică. Deci, dacă doriți să vă impresioneze prieteni și să fie viața partidului, citiți mai departe.

Pași

  1. Imagine intitulată Free toarnă Pasul 1
1. Obțineți niște jiggeruri măsurate de diferite dimensiuni comune și o lichior sticla cu un gura de turnare. Turnul de turnare trebuie să se potrivească foarte bine în sticla de băuturi alcoolice și să formeze o etanșare etanșă. Jiggers nu vor fi necesare în curând, dar sunt necesare pentru a învăța cum să topească cantitățile potrivite. Sticla de lichior trebuie să fie umplută cu apă, cu excepția cazului în care practicați în timpul unui a parte!
  • Imagine intitulată GRATUIT POUR 2
    2. Apucați ferm sticla de băutură cu gâtul cu degetul arătător pe baza garniturii de turnare. Este foarte important să țineți sticla de băuturi în mod corespunzător, altfel nu veți putea controla turul!
  • Imagine intitulată Gratuit Pour Pasul 3
    3. Îndepărtați cut-ul și, într-o mișcare fluidă, înclinați sticla peste și turnați într-o ceașcă, apoi înclinați sticla înapoi la verticală și puneți-o înapoi pe masa. În timp ce tehnica exactă va varia, acest lucru vă permite să înțelegeți cum să se toarnă într-o manieră controlată. Doriți să începeți să vărsați imediat direct în ceașcă, apoi opriți turnarea tuturor la o dată, într-o singură mișcare de fluid. Turnul ar trebui să înceapă ușor și să curgă în mod egal. Dacă lichidul fiind turnat excesiv sau nu se toarnă cu ușurință sau uniform, gura de turnare nu se potrivește corect în sticlă. Asigurați-vă că uniți gura în mod corespunzător în timp ce se toarnă astfel încât lichidul să fie turnat cât mai uniform posibil și în jos.
  • Imagine cu titlu gratuit Pasul 4
    4. Numără în timp ce se toarnă într-un jigger gol până când este plin. Acesta este secretul care vă permite să știți exact cât de mult vă turnați în sticlă. Prin urmare, de îndată ce începeți să vărsați, păstrați-vă un număr chiar, de îndată ce jiggerul este plin, și opriți turnarea, opriți numărarea. Oamenii pot conta la trei sau patru pentru un jigger de uncie, dar asigurați-vă că stabiliți un anumit număr pentru o anumită sumă. Practicați acest lucru în mod repetat cu jiggerul de uncie, apoi cu jiggerul de 3/4 uncie, un jigger de 1 1/2 uncie, și așa mai departe. Veți ajunge să numărați mai puțin pentru jiggerii mai mici și mai mult pentru jigrii mai mari.
  • Imagine cu titlu gratuit Pasul 5
    5. Gratuit se toarnă într-un pahar folosind contele stabilite în etapa anterioară, apoi măsurați cât de mult ați turnat cu ajutorul jiggers. Acest lucru vă va permite să vedeți cât de aproape puteți ajunge la suma dorită în timpul turnării gratuite. Mulți oameni pot fi în esență exacți.
  • sfaturi

    Cele mai multe garnituri de turnare sunt fabricate pentru sticle de alcool din sticlă de dimensiune (750 ml) și nu se pot potrivi în mod corespunzător sau deloc în sticle mai mari sau mai mici. Sunt disponibile scurgeri de turnare mai mari și mai mici.
  • Până când vă familiarizați cu tehnica, este mai bine să numărați la patru pentru a umple un jigger de 2oz. Acest lucru vă permite să reduceți suma prin numărarea la două sau măriți suma în incremente de 1oz prin adăugarea unui "număr de două numări" suplimentar, care este util pentru martina de diferite dimensiuni.
  • Mai bine garniturile de turnare fac turnarea mai fină și, prin urmare, mai ușoară. Gururile de turnare metalice lungi se toarnă, în general, se toarnă foarte bine, deși garniturile de turnare din plastic sunt economice și se pot potrivi mai bine în unele sticle.
  • Pentru a adăuga doar una sau două picături de ingredient (cum ar fi Vermouth la un martini), țineți degetul sau degetul mare peste priza principală a orificiului de turnare și lăsați ingredientul să picure prin orificiul de aer. Pozele de turnare din plastic funcționează, în general, pentru această funcție.
  • Dacă nu puteți elibera suma potrivită, continuați să practicați folosind pașii de mai sus. Asigurați-vă că ați stabilit numere specifice pentru cantități specifice, astfel încât să puteți elibera sumele specifice.
  • Dacă nu este disponibilă o sticlă de lichior goală adecvată, care se potrivește cu gura de turnare disponibilă, nu ar trebui să fie necesară utilizarea lichiorului pentru a practica turnarea. Încercați să utilizați orice sticlă de sticlă disponibilă.
  • Diferite garnituri de turnare pot turna diferit, fie folosiți doar un singur tip de gură, fie practică cu diferite tipuri.
  • Inserțiile din plastic pot exista în sticle de băuturi mai mari care împiedică utilizarea garniturilor de turnare, deși poate fi posibilă eliminarea inserțiilor. Barmanii aproape niciodată nu se toarnă din sticle mai mari decât dimensiunea.
  • Diferitele lichioruri și lichioruri au greutăți și vâscozitate diferite. Unii pot să se topească mai repede decât alții. Experimentați cu sticle pentru a găsi timpul corect de turnare pentru numărul dorit de uncii.
  • Avertizări

    Atunci când montați gura de turnare în gâtul sticlei, orificiul de turnare va trebui cel mai probabil să fie presat forțat în gâtul sticlei. În timp ce aceasta este o indicație că sa format o garnitură bună, ar putea fi mai sigure pentru a folosi un orificiu de plastic în locul unei garnituri de turnare metalică, deoarece garniturile de turnare din metal pot fi ascuțite și pot provoca răniri. Indiferent de tipul de garnitură de turnare care este utilizat, practicați prudență atunci când montați gura de turnare în sticlă.
  • Dacă faceți o practică cu alcool, nu vă îndepărtați și nu beți totul! Băuturile cu un procent ridicat de alcool pot dura până la o oră la "dă startul". S-ar putea să ajungeți într-o comă dacă beți prea mult, prea repede.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Jigger cupe de diferite dimensiuni
    • Sticla de lichior
    • Turnați spout (Pourer)
    • Sticlă de băuturi
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar