Cum să sufli partea de jos dintr-o sticlă

Indiferent dacă doriți să vedeți fizica aplicată și conceptul de "cavitație" în acțiune sau doriți doar să impresionați pe cineva care nu a văzut niciodată acest truc înainte, suflând fundul unei sticle complete este destul de darn ușor. Cu toate acestea, aveți nevoie de tipul de sticlă potrivit și de lichidul potrivit pentru a reuși. De asemenea, rupeți o sticlă de sticlă aici, deci este mai bine să luați unele măsuri de precauție pentru a evita rănirea dvs. După aceea, suflarea fundului este pur și simplu o chestiune de a da gura sticlei o lovitură bună.

Pași

Partea 1 din 3:
Utilizarea materialelor potrivite
  1. Imagine intitulată Suflați partea de jos dintr-o sticlă Pasul 1
1. Utilizați o sticlă de sticlă. Se așteaptă ca sticlele din plastic să fie mult mai durabile decât cele din sticlă. Deci, cu alte cuvinte, nu vă așteptați ca acest truc să lucreze la ele. Stick la sticle de sticlă, deoarece acestea sunt mult mai susceptibile de a sparge (care, în acest caz, este ceea ce doriți să se întâmple).
  • Dimensiunea sticlei nu ar trebui să conteze, atâta timp cât o puteți ține în sus când este umplut cu apă.
  • Imagine intitulată Suflați partea de jos dintr-o sticlă Pasul 2
    2. Goliți sticla conținutului original. O singură excepție de la această regulă ar fi dacă ar fi ținută apoasă, apă simplă. În caz contrar, vărsați sau beți lichidul original. Cu siguranță, dacă este carbonat (cum ar fi sifonul sau bere). Așteptați bulele în băuturi carbogazoase pentru a preveni succesul acestui truc.
  • Imagine intitulată Suflați partea de jos dintr-o flacon Pasul 3
    3. Reumpleți-l cu apă plată. Odată ce este gol, umpleți-l din nou cu apă curată. Amintiți-vă, totuși: carbonarea este inamicul, așa că nu utilizați apele de spumare sau spumante. De asemenea, nu o completați până la margine. Lăsați un centimetru sau două (2.5 până la 5 cm) de aer deasupra.
  • Ați putea încerca să folosiți alte băuturi neperformante, dar apa este un pariu sigur.
  • Partea 2 din 3:
    Acționând în siguranță
    1. Imagine intitulată Suflați partea de jos dintr-o sticlă Pasul 4
    1. Rămâneți clar de dispozitive electrice. Rețineți că, dacă aveți succes, veți înmuia zona imediată cu apă de apă a sticlei. Asigurați-vă că nu există fire sau dispozitive plugged-in în apropiere. Eliminați riscul de șoc electric.
  • Imagine intitulată Suflați partea de jos dintr-o sticlă Pasul 5
    2. Purtați îmbrăcăminte de protecție. De asemenea, țineți cont de faptul că sticla este pe cale să se rupă și să se elibereze de restul sticlei. Reduce riscul de a fi tăiat prin acoperirea oricărei piele expusă sub talie. Purtați pantaloni în loc de pantaloni scurți și pantofi în loc de sandale.
  • Imagine intitulată Suflați partea de jos dintr-o sticlă Pasul 6
    3. Țineți sticla peste o găleată sau alt recipient. Amintiți-vă: paharul care se rupe liber de sticlă se poate rupe din nou când lovește terenul. Utilizați o găleată pentru a prinde atât sticla cât și apa. Faceți curățarea unui cinch fără riscul de a tăia picioarele goale mai târziu dacă faceți o mică bucată de sticlă pe care ați pierdut-o în timp ce vă măriți.
  • Imaginea intitulată Suflați partea de jos dintr-o sticlă Pasul 7
    4. Scopul fundului sticlei departe de toată lumea. Păstrați și siguranța altora în minte. Nu îndreptați fundul sticlei la nimeni. Dacă nu utilizați o găleată, curățați zona și răspândiți-vă picioarele larg.
  • Partea 3 din 3:
    Tragând trucul oprit
    1. Imagine intitulată Suflați partea de jos dintr-o sticlă Pasul 8
    1. Prinde blocajul strâns. Țineți o prindere fermă pe sticlă. În același timp, asigurați-vă că vă păstrați mâna aproape de partea de sus. Se așteaptă ca fiecare sticlă să se spargă diferit atunci când faci acest truc, așa că ține-ți mâna departe de partea de jos pentru a reduce șansa de a te tăia.
  • Imagine intitulată Suflați partea de jos dintr-o sticlă Pasul 9
    2. Țineți sticla încă. Maximizați toată forța pe care o puteți obține când loviți topul sticlei într-un moment dat. Faceți acest lucru ținând sticla cât mai departe posibil. Așteptați să pierdeți o anumită forță atunci când vă contactați dacă mutați sticla în acest fel și asta.
  • Imagine intitulată Suflați fundul dintr-o sticlă Pasul 10
    3. Loviți sticla cu cealaltă mână. Ridicați mâna liberă și apoi aduceți-o brusc. Loviți gura mortală a gurii din palmă. În mod ideal, acest lucru va face ca partea de jos să se spargă. Cu toate acestea, poate dura câteva încercări, așa că continuați să încercați dacă la început nu reușiți.
  • Alternativ, puteți folosi un ciocan de cauciuc în loc de mâna dvs., astfel încât să nu devină zdrobit sau amorțit de prea multe încercări.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Sticla de sticla
    • Apă
    • Mână puternică
    • Găleată sau alt recipient (opțional)
    • Pantaloni lungi
    • Pantofi de protecție
    • Mallet de cauciuc (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar