Cum să fixați o fisură într-o sticlă de apă

Sticlele de apă crăpate sunt o durere imensă și vă pot lăsa cu o mulțime de mese neașteptate pentru a curăța. Cel mai bun lucru de făcut este pur și simplu să cumpere unul nou, dar dacă vă aflați într-o legătură, există câteva opțiuni. Dacă căutați o soluție mai lungă pe termen lung, aplicați un material de etanșare silicon la fața locului. Dacă sunteți pe piață pentru o reparație rapidă, utilizați în schimb bandă impermeabilă. Evitați să utilizați SuperGlue, deoarece nu este sigur de alimente și nu este probabil să funcționeze atât de bine.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea etanșantului de silicon alimentar
  1. Imaginea intitulată Fixați o fisură într-o sticlă de apă Pasul 1
1. Aplicați o linie de etanșant siliconic de calitate alimentară pe partea de sus a crack-ului. Căutați online pentru o sticlă de etanșare siliconică, care funcționează ca un adeziv impermeabil. Înainte de a face orice achiziții, verificați dublu că materialul de etanșare este gradul alimentar, deoarece veți bea din sticla de apă reparată. Strângeți o linie consistentă de agenți de etanșare de-a lungul crackului, ca și cum ați lipi ambele capete ale fisurii împreună.
  • Răspândiți materialul de etanșare de-a lungul întregii fisuri.
  • Sticlele de etanșare din silicon sunt destul de mici. În funcție de brand, puteți obține unul pentru mai puțin de 10 USD.
  • Imaginea intitulată Fixați o fisură într-o sticlă de apă Pasul 2
    2. Așteptați ca materialul de etanșare să se vindece complet. Citiți eticheta de etanșare pentru a vedea cât timp produsul trebuie să se usuce sau să vindece, complet. Nu turnați apă în sticlă până când nu a trecut această cantitate de timp.
  • Este posibil să aveți nevoie să așteptați câteva ore înainte de a vă putea folosi sticla de apă din nou.
  • Imaginea intitulată Fixați o fisură într-o sticlă de apă Pasul 3
    3. Testați-vă sticla de apă și vedeți dacă scurgeri. Umpleți-vă sticla de apă și strângeți capacul. După cum ați făcut înainte, întoarceți-vă și vă agitați sticla și vedeți dacă ați reparat cu succes acest lucru. Sperăm că sticla de apă va fi fixată și gata să meargă!
  • Metoda 2 din 2:
    Absing ca o reparație temporară
    1. Imaginea intitulată Fixați o fisură într-o sticlă de apă Pasul 4
    1. Găsiți exact unde se află crackul. Uită-te de-a lungul părților laterale sau de jos a sticlei pentru orice fisuri sau fisuri evidente. Dacă nu găsiți fisura imediat, agitați sticla în jurul valorii de a vedea unde este sursa scurgerii.
  • Imaginea intitulată Fixați o fisură într-o sticlă de apă Pasul 5
    2. Aplicați o bandă de bandă impermeabilă peste crack. Apucați o rolă de bandă impermeabilă și rupeți o bandă suficient de mare pentru a acoperi fisura. Centrați banda peste crăpătură în același mod în care veți acoperi o răsturnare cu un bandaj. Apăsați de-a lungul marginilor benzii pentru a vă asigura că este în poziție.
  • Alternativ, utilizați în schimb banda instalatorului.
  • Imaginea intitulată Fixați o fisură într-o sticlă de apă Pasul 6
    3. Verificați-vă sticla pentru a vedea dacă este încă scurgeri. Umpleți-vă sticla de apă cu apă, apoi agitați-o în jur pentru a vedea dacă există scurgeri. Dacă apa încă scurge, este posibil să fie necesar să utilizați o bandă mai mare de bandă.
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă sticla de apă este sever crăpată, atunci reparațiile ar putea fi mai multe probleme decât merită. Puteți găsi o înlocuire ieftină online sau în orice magazin care vinde sticle de apă și echipamente sportive.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Utilizarea etanșantului de silicon alimentar

    • Etanșantul siliconic de calitate alimentară

    Absing ca o reparație temporară

    • Bandă impermeabilă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar