Cum să falsificați bolnav la școală

Toată lumea vrea o zi liberă de la școală uneori. Cea mai bună modalitate de a ieși din școală este să fii bolnav și să fii trimis acasă de asistenta școlii. Nu este ceva ce ar trebui să încercați să faceți foarte des, dar îl puteți scoate o dată într-o lună albastră. Va lua o cantitate mică de pregătire și unele abilități de actorie, dar atâta timp cât sunteți convingătoare, puteți să vă adresați cu ușurință acasă pentru că sunteți "bolnav."Rețineți că pretinzând că sunteți bolnav la școală nu este o idee minunată, mai ales dacă există o criză gravă a sănătății publice care se întâmplă ca și pandemia COVID-19, deoarece oamenii vor crede că aveți COVID-19.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia asupra unei boliObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată fals bolnav la școală Pasul 1
1. Încercați să falsificați o răceală sau febră. Toată lumea recunoaște simptomele acestor două boli comune, astfel încât acestea sunt probabil cele mai ușor de retras, mai ales la școală. Deoarece sunt atât de contagioase, este foarte probabil că veți fi trimis acasă. Veți avea nevoie de pretindere a tusei, strănut, sniffle, retch și așa mai departe. Fata de febră va sigila probabil acordul pentru dvs.
  • Nu veți avea nevoie de multe recuzită pentru acest lucru. Obțineți o cutie de țesuturi și purtați-le în jurul dvs. cu dvs. Puteți să vă strănutați sau să vă ștergeți nasul în ele.
  • În timp ce nasul este în țesut, frecați-l mult pentru ao arăta roșu. Asigurați-vă că utilizați o mulțime de ele.
  • Aplicarea unei cantități mici de machiaj pal va ajuta să fiți puțin mai convingătoare.
  • Un pic de pudră albă sau fundație palidă este tot ce va trebui să vă dați un aspect pasty.
  • Imaginea intitulată fals bolnav la școală Pasul 2
    2
    Convingeți pe toți că aveți diaree sau a gripa de stomac. Aceasta ar putea fi puțin jenantă, dar este foarte eficientă dacă doriți să mergeți acasă de la școală. Dacă vă puteți ocupa de stânjenire, este o alegere bună, deoarece nu este de obicei provocată - dacă aveți diaree, nimeni nu vă va dori în jur. Va trebui să vă lustruiți pe acele abilități de actorie pentru aceasta.
  • Dacă vă este frică, nu puteți fi destul de convingătoare, puteți lua întotdeauna laxative. Cu toate acestea, încercați să evitați acest traseu dacă este posibil, deoarece va fi foarte neplăcut pentru dvs.
  • Fi pregătit să sară în mijlocul clasei, cu un aspect stricat pe față și să fugi la baie.
  • Aplicarea unei cantități subtile de machiaj pal va ajuta să trageți acest lucru. Puteți pune cu ușurință machiajul când sprintați la baie.
  • Imagine intitulată fals bolnav la școală Pasul 3
    3
    Pretindeți că aveți o migrenă. De vreme ce migrenele nu au cât mai multe simptome vizibile ca alte boli, abilitățile dvs. de actorie vor trebui să fie foarte bune pentru a scoate acest lucru. Dacă nu aveți nici un fel de recuzită, o migrenă este o alegere bună, deoarece nu va trebui să modificați cum arătați prea mult. Migrenele sunt de obicei reoced, deci, dacă convingi asistenta școlară, aveți prima dată când o veți încerca, o puteți folosi ca o scuză pentru a ieși din școală în viitor.
  • Veți avea nevoie să mutați, frecați templele, arătați greață, ciudat și prefaceți că luminile și sunetele vă fac să vă simțiți mai rău.
  • O cantitate mică de machiaj pal va ajuta să fii convingător în acest scenariu, de asemenea.
  • Partea 2 din 3:
    Afișarea simptomelorObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată falsă bolnavă la școală Pasul 4
    1. Începe la începutul zilei. Cu cât începeți mai devreme să vă falsificați simptomele, cu atât mai repede poți să te duci acasă. De asemenea, doriți să evitați să apăsați complet bine pentru cea mai mare parte a zilei și apoi să începeți să arătați simptome la ora 2:00. Acest lucru vă va răni mai ales cazul dacă vă prefaceți că aveți o răceală sau gripa. S-ar putea să fiți capabil să scoateți o migrenă bruscă în după-amiaza, dar în majoritatea cazurilor, va trebui să începeți să lucrați la Ruse de îndată ce ajungeți la școală.
    • Când falsificați o răceală / gripă, asigurați-vă că ați început să tuse, strănut și să vă suflați nasul imediat ce începe clasa.
    • Dacă tuseți cu adevărat greu, vă va face gâtul puțin zgâriat și raspy și vă va face să sunați și mai bolnavi.
    • Uită-te la râs, obosit și neîngrijit. Adresați-vă profesorului dvs. pentru picături de tuse sau pastile dacă falsificați o răceală / gripă.
  • Imagine intitulată falsă bolnavă la școală Pasul 5
    2. Aplicați machiajul palid înainte de începerea clasei. Indiferent de ce boală alegeți să falsificați, căutați pasty și epuizat vă va ajuta să fiți mai convingători. Dacă este posibil, aplicați machiajul acasă înainte de a pleca la școală. În acest fel, părinții dvs. vor observa că nu vă simțiți bine și ei. Dacă acest lucru nu este posibil, loviți baia de îndată ce ajungeți la școală. Utilizați un pic de fundație palidă și / sau pudră pentru a vă face să arătați bolnav și obosit. Aplicați ușor o fard de ochi întunecați sub ochi.
  • Dacă falsificați o răceală / gripă, puneți un machiaj mic sau roșu pe vârful nasului și în colțurile interioare ale ochilor. Acest lucru va da aspectul problemelor sinusale.
  • Nu exagerați machiajul. Vrei sa arate realist. Nu ar trebui să fie evident că aveți vreunul. Dacă aveți nevoie, practicați obținerea de a vă uita la domiciliu cu o zi înainte.
  • Imagine intitulată falsă bolnavă la școală Pasul 6
    3. Nu mâncați prânzul și beți foarte puțin. Cele mai multe boli, migrene incluse, vă vor face să vă simțiți grea și nu doriți să mâncați. Din acest motiv, lupul în jos un prânz mare va arăta suspicios. În schimb, alegeți la prânzul dvs. și așezați-vă cu umerii tăi s-au scufundat, fața voastră se răsuci și fruntea voastră umplută în sudoare. Arata ca mizerabil ca tine. Dacă cineva întreabă, spuneți că vă simțiți rău pentru stomac.
  • Beți o cantitate mică de apă, ușor reticentă sau o sprite / 7-up. Aceste băuturi sunt bine cunoscute pentru ameliorarea greaței.
  • Ginger Ale este o altă opțiune de băutură pe care oamenii o bea pentru a ajuta la ușurarea greaței.
  • Imagine intitulată falsă bolnavă la școală Pasul 7
    4. Mișcați încet și apar uimiți. Toate bolile se vor încetini și vor afecta cât de repede puteți să vă gândiți. Încercați să arătați ca și cum puteți. Mișcați-vă foarte puțin. Când vă mișcați, mișcați încet. Păstrați-vă ritmul lent când mergeți oriunde. Când un profesor vă întreabă o întrebare, arătați confuz. Răspundeți încet și într-un mod distanțat.
  • Evitați să vă așezați direct la birou - tăiați-vă și păstrați-vă ochii fixați pe suprafața biroului dvs.
  • Când vă ridicați de la birou, lustruiți-o pe o parte puțin, astfel încât să pari amețit și ușor.
  • Apucați biroul dvs. astfel încât să pară că încercați să vă sprijiniți.
  • Partea 3 din 3:
    După aceeaObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată falsă bolnavă la școala Pasul 8
    1. Sări brusc și curse din sala de clasă. Dacă vă prefaceți că aveți o răceală / gripă, mergeți chiar în fața ușii de clasă și aveți o potrivire mare de tuse. Face să sune într-adevăr brutal. Frecați palma într-o mișcare circulară pe vârful nasului destul de greu, astfel încât să arate roșu și iritat când vă întoarceți înăuntru. Dacă falsificați o migrenă sau gripă de stomac, va trebui să rulați până la baie. Acest lucru se datorează faptului că o migrenă provoacă vărsături și gripa de stomac determină ambele vărsături și diaree.
    • Atât vărsăturile și diareea, de obicei greșesc brusc, motiv pentru care aveți nevoie pentru a sprinta ca o urgență.
    • Asigurați-vă că expresia feței dvs. transmite panică atunci când săriți.
    • Probabil că va ajuta să strig "Îmi pare rău!"Pe umăr, în timp ce ieșiți pe ușă, ca profesorul tău să știe ceva greșit. Sunet ca supărat cât poți când spui asta.
  • Imaginea intitulată fals bolnav la școala Pasul 9
    2. Rămân în baie timp de 10 sau 15 minute. În timp ce sunteți acolo, tuse cu voce tare și faceți zgomote de reținere. Spălați toaleta de mai multe ori. Faceți o producție de spălare cu voce tare. Reaplicați un machiaj puțin palid înainte de a părăsi baia. Apoi stropiți o cantitate mică de apă pe frunte, astfel încât să arătați clammy.
  • Umezi părul la templele tale ușor.
  • Acest lucru va face să pară că ați transpirat.
  • Imaginea intitulată fals bolnav la școala Pasul 10
    3. Du-te înapoi în sala de clasă, dar nu intrați înăuntru. Când te întorci, ține-ți stomacul ca și cum te doare. Valați-vă brațele un pic și faceți tot ce puteți pentru a obține atenția profesorului dvs. de la hol, astfel încât ei vor veni să vă vorbească în mod privat. Va trebui să arătați apologetic, jenat și foarte supărat în acest moment.
  • Imagine intitulată falsă bolnavă la școala Pasul 11
    4. Șoaptă la profesorul tău ce se întâmplă. Este convingător pentru un profesor dacă le cereți sfaturi sau informații despre situație, cum ar fi, "Ce ar trebuii să fac?" Astfel sunt forțați într-o poziție de a vă oferi sfaturi utile, ceea ce va fi aproape întotdeauna pentru a merge să vedeți asistenta medicală.Lăsați-vă ochii să glisați un pic sau să arătați ca și cum ați fi pe punctul de a plânge. Atunci:
  • Dacă falsificați un gripă de stomac, ambreiați-vă stomacul și spuneți, "Acest lucru este atât de jenant, dar am diaree. Tocmai m-am îmbolnăvit în baie. Ce ar trebui să fac, credeți că se va întoarce?" Arata extrem de umilit.
  • Dacă falsificați o migrenă, uitați-vă greață și scuipă la orice lumini strălucitoare, apoi spuneți, "Capul meu este lovind și mă simt într-adevăr amețit. Tocmai am aruncat în baie și sunt cam ciudat de cât de mult doare. Este ceva în neregulă cu mine?"
  • Dacă falsificați o răceală / gripă, vorbiți cu o voce zgâriată și spuneți, "Mă simt foarte îngrozitor. Corpul meu durează peste tot și capul meu se simte ciudat. Mă simt foarte rece, dar eu păstrez transpirația. Ce înseamnă asta?"
  • Imagine intitulată falsă bolnavă la școala Pasul 12
    5. Arata vizibil supărat. Dacă profesorul tău nu pare să-ți cumpere actul, este important să arăți ca și cum ai fi pe marginea lacrimilor. Dacă puteți stoarce una sau două lacrimi, chiar mai bine. Unii profesori pot fi suspectați la început, dar atâta timp cât arătați Eyed Tahat, ar trebui să fiți buni.
  • Cereți scuze profesorului dvs. și evitați să cereți să mergeți la asistentă medicală.
  • În schimb, spuneți ceva asemănător, "Nu știu ce să fac. Mă simt atât de îngrozitor. Ce crezi ca ar trebui sa fac?"
  • Lăsați-vă profesorul să sugereze că vedeți asistenta medicală.
  • Imagine intitulată falsă bolnavă la școala Pasul 13
    6. A lovit din nou baia pe drumul spre biroul asistentei medicale. Aceasta este finală Stretch - tot ce trebuie să faceți acum este convingerea asistentei pe care trebuie să o faceți acasă. Verificați în oglinda de baie pentru a vă asigura că machiajul dvs. pal pare credibil. Adăugați un pic mai mult, dacă este necesar. Splash un pic mai multă apă pe frunte și în jurul templelor tale, astfel încât să se pară ca și cum ai fi clamy și transpirație.
  • În aproape toate cazurile, factorul decisiv pentru tine merge acasă este dacă aveți sau nu febră.
  • Toate aceste boli, cu excepția migrenelor, provoacă febră. Acest pas nu va funcționa dacă se utilizează un termometru al urechii sau al frunții.
  • Când asistentul vă ia temperatura, trebuie să fie 100 ° F (37 ° C) sau mai mare.
  • Imagine intitulată 406873 14
    7. Creați febra falsă. Porniți robinetul în baie până când devine foarte cald. Apoi umple-ți gura cu apa caldă. Asigurați-vă că obrajii nu se umflă, astfel încât să nu arăți prea evident. Imediat se îndreaptă spre biroul asistentei medicale. Chiar înainte de a intra, înghiți apa fierbinte. Când asistenta vă ia temperatura, va citi că aveți febră.
  • Asigurați-vă că arătați îngrozitor când intrați în biroul asistentei medicale.
  • Repetați tot ce ați spus profesorului dvs. și fiți cât mai convingător posibil.
  • Nu exagerați! Asistentele școlare au auzit fiecare scuză din carte. Va fi evident pentru asistenta pe care o falsificați dacă aveți supra-acțiune.
  • Imagine intitulată 406873 15
    8. Nu cereți asistentei să meargă acasă. Ar putea sufla capacul tău. În schimb, să fie asistenta să fie cea care o sugerează. Cel mai bun mod de a obține asistenta medicală pentru a sugera acest lucru este de a acționa foarte convingător și de a spune lucrurile potrivite. Dacă asistenta este sceptică, spuneți lucruri cum ar fi, "Știam că mă simt în această dimineață" sau "Am început să mă simt ciudat noaptea trecută."
  • Dacă încercați să falsificați o lovitură rece / gripă, "Corpul meu durează peste tot și capul meu este lovind." Au țesuturi cu dvs. și le folosiți în fața asistentei medicale. Evitați respirația prin nas, astfel încât să sună înfundați.
  • Dacă încercați să falsificați o migrenă / vărsături spun, "N-am avut niciodată o durere de cap atât de rău înainte. Mă doare atât de mult încât mă simt grea. Tocmai am aruncat în baie." Squint și menționați că luminile și sunetele puternice fac din cefaleea mai rău.
  • Dacă încercați să falsificați un gripa de stomac / diaree spun, "Sunt foarte greață și stomacul meu se cramping. Am diaree rea și mă tem că s-ar putea întâmpla ceva jenant." Asigurați-vă că ați ambalat abdomenul inferior și să arătați un pic amețit și transpirat.
  • Imagine intitulată falsă bolnavă la școala Pasul 16
    9. Să fie în concordanță cu simptomele dvs. și să vă prefaceți că "recuperați."Asigurați-vă că ați arătat câteva simptome subtile atunci când vă întoarceți la școală după ce ați fost" bolnav."În caz contrar, profesorul dvs. va deveni probabil suspect. Utilizați din nou o cantitate mică de machiaj palid, astfel încât să arătați pastă. Apar epuizat.
  • Puteți reveni tot drumul la normal după două zile sau cam asa ceva.
  • Dacă ați falsificat o răceală / gripă, încercați să tuse ocazional atunci când vă întoarceți la clasă timp de cel puțin o zi sau două.
  • sfaturi

    Avertizări

    Pretinzând că este bolnav la școală ar putea să nu pară o afacere mare, dar niciodată nu este o idee bună să falsifică o boală. Ați putea să vă sperie sau să vă îngrijorați cu alte persoane, mai ales dacă există deja o criză a sănătății publice, cum ar fi pandemia COVID-19.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar