Cum de a alege un generator

Dacă locuiți într-un loc în care puterea se stinge frecvent, este întotdeauna o idee inteligentă de a avea un generator la îndemână ca o sursă de alimentare de rezervă. Există 3 tipuri principale de generatoare: portabile, standby și invertor. Fiecare are propriile sale beneficii și dezavantaje, deci aflați care tip de generator se potrivește nevoilor dvs. pentru a face cea mai bună decizie posibilă!

Pași

Metoda 1 din 3:
Cumpărarea unui generator portabil
  1. Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 1
1. Cumpărați un generator portabil, cu dublă alimentat ca sursă de alimentare de rezervă. Generatoarele portabile fac pentru o sursă de energie de rezervă bună într-un vârf. Generatoarele cu dual alimentate se desfășoară atât pe gaz cât și pe propan, făcându-le mașini versatile. Rețineți că propanul este mai puțin costisitor decât gazul și mai ușor de stocat, deci evitați să cumpărați un generator care rulează numai pe gaz.
  • Aceste modele necesită un stabilizator de combustibil dacă doriți să le stocați cu gaz în rezervor pentru o perioadă mai lungă de o săptămână.

Bacsis: Deoarece generatoarele portabile sunt de asemenea utilizate pe site-urile de locuri de muncă, au tendința de a folosi o mulțime de putere. Asigurați-vă că ați cumpărat o mașină care are mai mult de 6.000 de wați de putere.

  • Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 2
    2. Du-te pentru un generator portabil dacă renoiezi părțile casei tale. Generatoarele portabile pot instala unelte de construcție și să păstreze site-urile de lucru fără probleme. Dacă faceți renovări în jurul casei, veți dori un generator care poate rula mai multe mașini simultan.
  • Lucrul în jurul casei ar putea include construirea unei extensii la domiciliu.
  • Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 3
    3. Adăugați puterea aparatelor dvs. pentru a obține generatorul de dimensiuni drepte. Mergeți în jurul casei dvs. și faceți o listă cu tot ceea ce doriți să alimentați în timpul unei întreruperi. Fiecare aparat va avea o etichetă care vă oferă puterea mașinii. Listează elemente cum ar fi frigiderul, cuptorul cu microunde, cuptor și aer condiționat. Odată ce aveți lista dvs., adăugați împreună și multiplicați acest număr cu 1.5 Pentru a ține cont de puterea suplimentară, aparatele trebuie să înceapă.
  • Unele etichete sunt pe ușa aparatului, în timp ce altele sunt pe spate. Dacă eticheta este pe partea din spate a mașinii, va trebui să o eliminați din perete.
  • Cerințe de putere pentru articolele de uz casnic:

    Frigider: 700 - 1.200 de wați
    Congelator: 500 - 1.000 wați
    Cuptor cu microunde: 600 - 1.200 wați

    Dacă doriți să executați aceste 3 aparate în timpul unei întreruperi, iar puterea lor adaugă până la 2.800, înmulțiți acest număr cu 1.5 pentru a obține 4,200. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un generator cu cel puțin 4.200 de wați pentru a alimenta corect aceste elemente.

  • Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 4
    4. Obțineți un generator portabil cu roți pentru a le transporta mai ușor. Dacă aveți probleme din spate sau faceți doar lupte pentru a ridica obiecte grele, cumpărați un generator portabil cu roți pentru a facilita deplasarea mașinii în jur. Un generator portabil de bună dimensiune ar trebui să fie între 45-50 de kilograme (20-23 kg), dar acest lucru este încă destul de greu.
  • Chiar dacă aceste generatoare sunt mai ușoare și mai mici decât alte tipuri de generatoare, vor costa încă câteva mii de dolari. Din fericire, nu va trebui să plătiți pe nimeni să intre și să o instaleze.
  • Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 5
    5. Achiziționați un generator cu mecanisme electrice și de pornire. Asigurați-vă că ați cumpărat un generator pe care îl puteți activa cu apăsarea unui buton. Acestea fiind spuse, uneori bateria generatorului moare în mod neașteptat, deci veți avea nevoie de o mașină cu o opțiune de pornire a tragerii. Pornirea unui generator în acest fel este aceeași ca și oprirea unei mașini de tuns iarba.
  • Pentru a trage porniți generatorul, yank cablul într-o mișcare ascendentă de 2-3 ori, sau până când auziți motorul porniți.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea unui generator de standby
    1. Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 6
    1. Obțineți un generator de așteptare dacă puterea dvs. se stinge frecvent. Generatoarele de așteptare la domiciliu restabilește puterea la întreaga casă imediat după o întrerupere a alimentării. Aceste generatoare sunt convenabile deoarece se aprind automat odată ce alimentarea se stinge și se oprește pe cont propriu odată ce alimentarea este restabilită. Generatoarele de standby nu sunt portabile, așa cum doar cumpărați acest tip dacă principala dvs. preocupare este întreruperile de alimentare.
    • Generatoarele în general nu sunt ieftine, dar generatoarele de așteptare sunt foarte scumpe. Se așteaptă să plătească cel puțin câteva mii de dolari pentru mașina și instalarea profesională.
  • Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 7
    2. Ridicați un generator cu tehnologie avansată pentru a reduce nivelurile de zgomot. Generatoarele de așteptare pot fi foarte puternice când se execută, ceea ce vă poate întrerupe modelele de somn. Dacă doriți să obțineți un generator de așteptare, consultați un model care are tehnologie avansată. Aceste unități rulează la niveluri reduse de zgomot și chiar se monitorizează cu teste de auto-diagnosticare în fiecare săptămână.
  • Generatoarele de standby cu tehnologie avansată se numără printre cele mai scumpe generatoare disponibile. Dacă aveți bugetul să cheltuiți aproximativ 15.000 de dolari pentru un generator, luați în considerare această opțiune.
  • Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 8
    3. Utilizați gazul de petrol lichefiat pentru a vă conduce generatorul. GPL este mai curat și mai sigur decât benzina sau motorina, dar aceste generatoare sunt mai scumpe. Totuși, benzina nu este o sursă bună de combustibil pentru persoanele care trăiesc în locuri de vreme rece și dieselul este zgomotos și eficient atunci când se desfășoară la sarcini grele.
  • Luați în considerare cumpărarea unui kit de conversie GPL pentru a oferi generatorului dvs. mai multă flexibilitate. Kitul permite generatorului dvs. să ruleze pe benzină, fie pe GPL, ceea ce înseamnă că puteți economisi costurile cu combustibilul în timpul perioadei calde la vremea caldă prin utilizarea benzinei.
  • Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 9
    4. Aduceți un profesionist instruit pentru a instala generatorul. Profesionistul va instala definitiv generatorul din afara casei dvs. Această persoană va conecta generatorul la caseta de întrerupere a casei dvs., care distribuie energie electrică în întreaga casă.
  • Profesionistul va configura mașina astfel încât să se oprească automat când apare o întrerupere a alimentării.
  • Taxele de instalare sunt separate de costul generatorului în sine. Va trebui să plătiți încă 1.000 de dolari pentru a avea generatorul instalat profesional.
  • Avertizare: Nu încercați să instalați singur generatorul. Dacă costul unui generator de standby este prea scump, luați în considerare achiziționarea unui generator mai mic.

    Metoda 3 din 3:
    Achiziționarea unui generator de invertoare
    1. Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 10
    1. Achiziționați un generator de invertoare pentru activități în aer liber. Dacă tu și familia ta iubesc să hayon, du-te cu ring, sau petrece timp de camping, un generator de invertoare este o mare cumpărare. Aceste mașini ușoare rulează mult mai liniștite decât un generator alimentat de duel, deci nu vor fi o neplăcere în timpul vacanței. Generatoarele invertorului rulează atât pe propan, cât și pe gaz.
    • Puteți obține un generator de invertoare pentru doar 300 de dolari. Cu toate acestea, cu atât mai mult cheltuiți pe un generator, cu atât mai mult va avea și cu cât va dura mai mult.
  • Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 11
    2. Obțineți un conector paralel pentru a utiliza 2 generatoare de invertoare simultan. O caracteristică de conectare paralelă vă permite să combinați 2 invertoare pentru a mări cantitatea de energie pe care o utilizați. Cel mai bun dintre toate, deoarece combinați 2 generatoare de invertoare, nivelul de zgomot nu va crește, deoarece ambele mașini sunt executate în liniște.
  • O conexiune paralelă costă aproximativ 80 de dolari la magazinul local de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Alegeți un generator Pasul 12
    3. Utilizați un generator de invertoare pentru a alimenta dispozitivele electronice mici. Generatoarele de invertoare sunt o sursă de putere consistentă și fiabilă. Ei nu au sursele de putere sau lamele unui generator mai mare. Dispozitivele precum smartphone-urile, computerele și lămpile sunt sensibile la electricitate și pot fi deteriorate de sursele de alimentare și de întârziere.
  • Chiar dacă puteți folosi un generator de invertoare pentru a încărca telefoanele, nu îl utilizați într-un spațiu închis sau în magazin în casa dvs. Aceste mașini emit monoxid de carbon și trebuie să ruleze în afara din motive de siguranță.
  • Știați? Ce generatoare de invertoare furnizează se numește adevărata val sinusoidală, ceea ce înseamnă că vor proteja lucrurile ca laptopurile de la supratensiuni periculoase.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar