Cum de a vindeca becurile daffodil pentru replantare

Daffodilurile sunt un semn sigur de primăvară, dar din păcate, timpul lor înflorit este atât de scurt. Vestea bună este că învierea în sezonul următor este destul de posibilă. Mulți grădini de acasă își părăsesc bulbii în jurul anului, dar alții preferă să le aducă și să le stocheze până la sezonul de plantare de cădere, când pot fi plantați într-o altă parte a curții. Iată câteva sfaturi despre ceea ce puteți face pentru a salva becurile Daffodil pentru un alt sezon prin vindecarea lor.

Pași

  1. Imagine intitulată Cure Daffodil Becuri pentru replantarea Pasul 1
1. Permiteți flosomului și frunzelor să se estompeze complet pe cont propriu. Evitați să le tăiați înapoi până când acestea sunt complet uscate. Acest lucru va dura de obicei aproximativ șase săptămâni. Chiar dacă ar putea părea scârțâit, frunzele colectează energia soarelui prin fotosinteză și o pompează în bec, astfel încât să poată crește anul viitor. Dacă doriți, puteți tăia floarea uzată devreme, dar asigurați-vă că lăsați tulpina intactă.
  • Imagine intitulată Cure Daffodil Bulbi pentru replantarea pasului 2
    2. Snip de pe floare (dacă nu ați făcut-o deja) și frunzele uscate chiar la linia de sol.Dacă le veți lăsa în pământ, asta e tot ce trebuie să faceți. Apelarea normală a grădinii și a ploilor de iarnă nu le va aduce până la muguri până când nu sunt "gata". Asta este. Dacă preferința dvs. este de a le aduce la depozitare de vară, treceți la pasul următor.
  • Imagine intitulată Cure Daffodil Becuri pentru replantarea Pasul 3
    3
    Săpa adânc în sol de câțiva centimetri distanță de unde se află becul.Încercați să aduceți bulbul cu o lovitură curată plină de sol și bulbul.Utilizați grijă să nu deteriorați becul.Se ocupă ușor, pentru că vânătăi le vor face să putrezească.
  • Imagine intitulată Cure Daffodil Becuri pentru replantarea Pasul 4
    4. Curățați becul prin perierea excesului de sol departe cu degetele. Orice becuri care sunt aglomerate împreună vor separa probabil pe cont propriu pe măsură ce vă spălați murdăria. Lăsați cele care sunt ferm atașate la becul mamei ca fiind. Îndepărtați orice sol umed "cade", care se agăță de bec.
  • Imagine intitulată Cure Becuri Daffodil pentru replantarea Pasul 5
    5. Examinați bulbii pentru orice semne de putregai, deteriorare sau deteriorare care ar fi putut fi cauzate de critterii nibbling.Aruncați becurile care nu par a fi sănătoși.
  • Imagine intitulată Cure Becuri Daffodil pentru replantare Pasul 6
    6. Setați becul în aer liber în aer liber pentru o perioadă scurtă de timp (de obicei aproximativ o oră) până când ultimul bit de sol a fost uscat. Apoi, cu o perie sau un prosop sau o cârpă, îndepărtați orice sol suplimentar agățat.
  • Imagine intitulată Cure Daffodil Becuri pentru replantarea Pasul 7
    7. Puneți în mod liber becurile într-o pungă bine ventilată.O pungă de ceapă de plasă sau piciorul tăiat de la o pereche de chilot sau nylon de stocare funcționează foarte bine.Tulle ieftine dintr-un magazin de țesături poate fi folosit și pentru a modela o geantă.Închideți deschiderea sacului cu sfoară sau șir, lăsând suficient de exces pentru a forma o buclă pentru agățare. Puteți, de asemenea, să le odihniți, de asemenea, pe ecranul vechi al ferestrei vechi, setat pe două cutii sau capete, astfel încât aerul să poată curge sub ele.
  • Imagine intitulată Cure Daffodil Bulbi pentru replantarea Pasul 8
    8. Așezați sacul umplut cu bec într-o zonă care nu va fi expusă la lumina directă a soarelui, căldura sau umiditatea.Colțurile îndepărtate (departe de ușă) ale garajului sunt bine, dar evitați plasarea sacului lângă un încălzitor de apă sau aparate de spălătorie. În general, un loc umbros cu o circulație bună a aerului este bun.
  • Imagine intitulată Cure Daffodil Becuri pentru replantarea Pasul 9
    9. Permiteți bulbii să se vindece. Dacă folosiți o pungă și ați atârnat-o în interior, puteți să le lăsați singuri până când sunteți gata să faceți plantare de toamnă. Dacă ați folosit un ecran de fereastră sau dacă ați lăsat bulbii în afara, aduceți-le și le puneți într-o pungă de hârtie pentru depozitare într-un loc întunecat, rece și bine ventilat.
  • Imagine intitulată Cure Becuri Daffodil pentru replantarea Pasul 10
    10. Examinați becurile din nou înainte de a le replanta.Căutați orice semne de putregai sau mucegai și aruncați-le dacă nu par sănătoase. Plantă Becurile rămase și așteaptă ca ei să înflorească în primăvară!
  • sfaturi

    Plantarea becurilor Daffodil și vizionarea lor cresc este o activitate minunată și plină de satisfacții copii. Invitați să participe.
  • Daffodilurile sunt un bec ușor de creștere.Sănătos, umed, dar nu umed, este factorul cheie pentru creșterea floarelor frumoase.Lumina filtrată sau scăzută a soarelui este perfectă pentru aceste tulpini inimii de bucurie galbenă. Plantați câteva în jurul valorii de un copac pentru o atingere a culorii ochi-prinderea.
  • Daffodurile fac, de asemenea, bine în ghivece. Utilizați solul Potting, nu sol de grădină. Line un coș mare (sau un coș de spălare din răchită) cu o burlap ieftină, umpleți-l cu solul de ghivece și plantați becurile în coș.Adăugați câteva lobelii pentru un contrast uimitor de culoare și Voila! Veți avea un buchet fabulos de grădină!
  • Dacă nu aveți nici o alegere decât să ridicați bulbii în timpul înfloririi sau la scurt timp după înflorire, vindecă-le într-un pat de rezervă și păstrați umede, astfel încât frunzele să poată maturiza - acest lucru va permite bulbii să construiască rezerve alimentare pentru următorul sezon flori.
  • Avertizări

    Utilizați prudență atunci când lucrați cu unelte de grădină.
  • Protejați-vă ochii și pielea.Păstrați-vă mâinile departe de gură până când vă curățați bine mâinile cu săpun și apă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar