Cum se adaugă un dispozitiv de sunet la un computer

Computerele utilizează carduri de sunet pentru a conecta dispozitive de sunet, cum ar fi mixere audio, înregistratoare și difuzoare. Puteți conecta toate acestea la computer fără fir. Unele dispozitive vin cu o opțiune "Bluetooth", ceea ce face ca o conexiune aproape instantanee la computer.

Pași

Metoda 1 din 3:
Conectarea cu Bluetooth
  1. Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 1
1. Intrați în meniul dvs. de pornire. Faceți clic pe meniul Start din partea stângă jos a desktop-ului. Faceți clic pe opțiunea Setări din partea dreaptă a meniului.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 2
    2. Faceți clic pe "Dispozitive."Aceasta este a doua opțiune din meniul dvs. Se spune "Bluetooth, imprimante, mouse" sub ea.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 3
    3. Alegeți "Bluetooth."În partea stângă a meniului, a treia opțiune în jos este" Bluetooth."Faceți clic pe acest lucru și apoi rotiți Bluetooth făcând clic pe butonul de lângă" Off."Dacă este deja pornit, săriți acest lucru.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 4
    4. Așteptați până când dispozitivul este descoperit. Dacă dispozitivul dvs. este pornit și în interiorul domeniului, acesta va apărea pe ecran. Pur și simplu faceți clic pe dispozitiv pentru a activa Bluetooth.
  • Dacă computerul dvs. are probleme cu descoperirea dispozitivului, încercați să transformați atât dispozitivul cât și pe Bluetooth și să vă întoarceți.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea unui dispozitiv de sunet fără Bluetooth
    1. Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 5
    1. Porniți dispozitivul. Acest lucru va face să apară în meniul dispozitivelor. Dacă trebuie să o conectați la computer, ar trebui să o faceți înainte de a încerca să adăugați dispozitivul. Va fi fie un port USB care se conectează direct la computer, fie un cablu audio pe care îl puteți conecta direct la mufa căștilor.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 6
    2. Intrați în meniul dvs. de pornire. Faceți clic pe meniul Start din colțul din stânga jos al fundalului desktop. Acesta este meniul pe care îl utilizați pentru a deschide orice aplicație de pe computer.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 7
    3. Găsiți panoul de control. În meniul dvs. de start, veți avea o opțiune numită "Panou de control."Faceți clic pe acesta. Pentru Windows 8, este în partea dreaptă a meniului spre partea de sus. Pentru Windows 10, panoul dvs. de control este caseta albastră de pe desktop.
  • Dacă ați scăpat de panoul de control de pe desktop, puteți face clic pe Setări din meniul dvs. de pornire. O dată în meniul Setări, faceți clic pe "Dispozitive."Aceasta este a doua opțiune din meniu. Apoi, alegeți "Dispozitive conectate" din partea stângă a ecranului. În cele din urmă, derulați în jos și faceți clic pe "Dispozitive și imprimante."Dacă ați găsit dispozitive în acest fel, săriți următorul pas.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 8
    4. Faceți clic pe "Hardware și sunet."În meniul pe care tocmai l-ați deschis, va exista o opțiune intitulată" Hardware și sunet."Alături de aceasta, există o icoană a unei imprimante și a unui vorbitor.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 9
    5. Faceți clic pe "Adăugați un dispozitiv."Aceasta va fi o legătură albastră în partea din stânga sus a meniului dvs. Când faceți clic pe acest lucru, va apărea un ecran. Aceasta va afișa toate dispozitivele pe care computerul le-a găsit când a scanat pentru dispozitivele.
  • Dacă nu găsiți dispozitivul, încercați să o opriți și să vă întoarceți. Apoi repetați scanarea. Cu alte cuvinte, faceți dispozitivul "descoperit."
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 10
    6. Introduceți știftul WPS. Va apărea o fereastră care solicită acest cod PIN. Nu vi se va permite să continuați fără să intrați. Acest PIN a fost pe informațiile pe care le-ați primit când ați cumpărat dispozitivul. Este o combinație de litere și numere și este sensibil la minuscule. Unele dispozitive audio nu vor necesita acest lucru. După ce introduceți acest lucru, dispozitivul dvs. se va conecta la computer.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugând la un Mac
    1. Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 11
    1. Deschideți aplicația de configurare Audiomididi. Pentru a face acest lucru, intrați în meniul dvs. "Go". Aceasta este cea de-a 5-a opțiune spre dreapta pe bara de primă clasă. Când se deschide acest lucru, defilați în jos la "Utilități."Este cea de-a 10-a opțiune în jos. Când faceți acest lucru, 2 liste vor apărea într-un nou meniu. Audiomidi poate fi găsit pe partea stângă, aproximativ jumătate în jos.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 12
    2. Faceți clic pe (+). Acesta este butonul ADD. Puteți găsi în colțul din stânga jos al ecranului dispozitivelor audio. Va apărea un meniu derulant. Vor fi două opțiuni de alegere. Alegeți "Creați un dispozitiv agregat", va fi prima dvs. opțiune.
  • Dispozitivele agregate sunt interfețe audio virtuale care funcționează cu sistemul dvs. Vă ajută să conectați intrările și ieșirile unuia sau mai multor instrumente audio conectate la Mac.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 13
    3. Faceți clic pe dispozitivul dvs. Noul dvs. dispozitiv agregat va apărea în partea stângă a ecranului când selectați această opțiune. Dacă doriți să o reinstalați, pur și simplu faceți dublu clic și vă va permite să o editați.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 14
    4. Activați "Utilizare."Cu noul dvs. dispozitiv selectat și numit corect, selectați-l. Cu acesta selectat, activați caseta de selectare etichetată "Utilizare."Aceasta este în partea stângă a ferestrei tale.
  • Verificați mai multe casete dacă doriți să activați mai multe dispozitive agregate. Ordinea în care le permiteți va reprezenta ordinea intrărilor și ieșirilor din meniul Aplicații.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 15
    5. Conectați ceasurile. Dispozitivele agregate vor fi construite în ceasuri și programele sunt sensibile la timp, deoarece documentează lucrurile pe care le folosiți. Combinați-le pentru a lucra sub un ceas selectând un dispozitiv ca ceas de masterat. În partea de sus a ecranului dvs. veți vedea o opțiune care spune "Sursa ceasului" și are un meniu la el. Faceți clic pe opțiunea pe care doriți să o faceți ceasul principal.
  • Dacă știți despre cineva să fiți mai fiabili decât ceilalți, mergeți cu ceasul acela.
  • Imagine intitulată Adăugați un dispozitiv de sunet la un computer Pasul 16
    6. Utilizați dispozitivul dvs. Odată ce ați terminat acești pași, reveniți în MIDI audio și faceți clic dreapta (sau clic pe CNTL), dispozitivul pe care doriți să-l utilizați. Un meniu va apărea din nou și puteți alege să utilizați acest dispozitiv fie pentru intrare, fie pentru ieșire.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar