Cum să decoreze coloane interioare

Dacă aveți coloane în interiorul casei dvs., ele pot fi transformate și frumoase. Cu toate acestea, ele pot, uneori, de asemenea, să facă decorarea dificilă, deoarece sunt greu de pierdut și nu le puteți mișca în jur. Din fericire, există modalități pe care le puteți face ca coloana să arate ca o parte intenționată a decorului dvs., indiferent de stilul preferat!

Pași

Metoda 1 din 3:
Pictura coloanele
  1. Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 1
1. Vopsea coloanele la aceeași culoare ca și camera pentru a le ajuta să se amestece. Dacă doriți ca coloanele să aibă un aspect subtil, încercați să le pictați aceeași culoare ca și pereții. Aceasta este o modalitate excelentă de a face ca camera dvs. să apară mai mare, deoarece coloanele nu vor sparge vizual camera.
  • Dacă coloanele sunt în mijlocul unei camere, vopsea-le culoarea zidului pe care sunt cele mai apropiate.
  • De exemplu, dacă pereții dvs. sunt o nuanță ușoară de albastru, ați putea picta coloanele că și culoarea.
  • Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 2
    2. Alegeți o culoare contrastantă pentru coloane dacă doriți să iasă în evidență. Pentru a atrage atenția asupra coloanelor, încercați să le pictați o culoare care contrastează (dar încă completează) pereții. În acest fel, ochiul tău va fi atras de coloane când te uiți în jurul camerei.
  • Dacă pereții dvs. sunt colorați în cremă, de exemplu, ați putea picta pereții o nuanță bogată și caldă de maro. Dacă sunt gri deschis, ați putea opta pentru o culoare mai întunecată.
  • Dacă aveți un zid de accent, luați în considerare pictura coloanelor acelei culori pentru a lega camera împreună.
  • Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 3
    3. Optați pentru alb sau cremă pentru o privire taunde. Coloanele albe și smântână au un aspect impunător, pentru că ei aduc în minte coloanele clasice de marmură în arhitectura grecească și romană.Indiferent ce stil de coloane pe care le aveți sau ce alte culori folosiți în casa dvs., pictura coloanelor White va face instantaneu că casa dvs. arată mai mult.
  • Optați pentru un alb rece dacă celălalt decor este în mare parte nuanțe răcoroase, cum ar fi blues și tei. Pe de altă parte, stick la albii calzi și creme dacă restul casei tale este decorată în nuanțe calde, cum ar fi roz, corali și galben.
  • Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 4
    4. Utilizați o perie dacă vă pictați coloanele o culoare solidă. În cea mai mare parte, va fi mai ușor să vă pictați coloanele cu o pensulă. Puteți folosi orice perie dorită, dar un 2/2-3 în (6.4-7.6 cm) Pensulă este ideală pentru majoritatea proiectelor de origine interioară. Lucrați în secțiuni mici, aplicați întotdeauna vopsea nouă la marginea umedă pe care tocmai ați terminat pictura. Lăsați vopseaua să se usuce complet, apoi să adăugați un al doilea strat dacă este necesar.
  • Dacă utilizați vopsea pe bază de latex sau pe bază de apă, utilizați o pensulă cu părul sintetic. Pentru vopsea pe bază de ulei, utilizați o perie naturală.
  • Dacă aveți o coloană largă, pătrată, puteți utiliza un roller dacă vă place. Cu toate acestea, coloanele înguste sau rotunde trebuie să fie vopsite cu o perie pentru a obține o aplicație îngrijită și chiar.
  • Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 5
    5. Burete pe straturi de vopsea pentru a crea un aspect de marmură faux. Dacă doriți o replicare mai atentă a marmurei, utilizați o perie pentru a picta întreaga coloană o culoare solidă. Apoi, utilizați un burete pentru a da o umbră ușor mai deschisă peste culoarea originală, urmată de un strat de culoare ușor mai întunecată. Când ați terminat, coloana va avea un efect de marmură subtil.
  • Această tehnică nu produce aspectul mânerului real, dar este încă o modalitate plăcută de a îmbrăca o coloană interioară.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea elementelor de design permanent
    1. Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 6
    1. Adăugați un capital în partea de sus a coloanei pentru un aspect bogat, clasic. Adesea, coloanele au un atașament decorativ în jurul vârfului, numit un capital. Multe capitale vin în 2 bucăți care se potrivesc în jurul coloanei și pot fi ancorate în tavan cu șuruburi.
    • Acestea pot varia de la foarte simplu la extrem de ornate, dar toți adaugă o notă de eleganță în coloana dvs.
    • Dacă nu doriți să instalați dvs. de capital, puteți angaja un dulgher pentru a face acest lucru pentru dvs. Puteți chiar să angajați pe cineva care să facă o capitală personalizată pentru dvs., dacă doriți.
  • Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 7
    2. Construiți o cutie de lemn pentru a schimba o coloană rotundă în pătrat. Dacă aveți o coloană rotundă sau un fascicul expus, dar preferați aspectul unei coloane pătrate, puteți acoperi pur și simplu coloana cu o suprapunere goală din lemn. Tăiați 4 bucăți de cherestea (3 pentru o coloană montată la culoare) care sunt suficient de lungi pentru a ajunge de la podea la tavan. Așezați primele 2 scânduri spălate pe laturile paralele ale coloanei și unghiile spațiului vertical de-a lungul centrului pentru a fixa lemnul în poziție. Repetați pentru scândurile rămase.
  • Odată ce ați construit caseta, puteți apoi să pictați, pete, sau Distreaza lemnul oricum vrei.
  • Dacă coloanele sunt deja făcute din lemn, le așezați pe lemnul gol, apoi le pătați sau adăugați Faux-îmbătrânire pentru a le face să arate obosit.
  • Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 8
    3
    Hang Sconces Pentru a adăuga lumină la stâlpi care sunt înlăturați împotriva unui perete. O coloană este locul perfect pentru a pune un sconce de perete, mai ales dacă este unul pe care doriți să atrageți atenția asupra. Găuriți o mică gaură dreptunghiulară în centrul coloanei la nivelul ochilor, apoi atașați sconcei la coloană cu șuruburi sau paranteze și conectați firele. Dacă nu sunteți confortabil să lucrați cu energie electrică, poate doriți să angajați un electrician certificat pentru a vă ajuta.
  • Opriți alimentarea în cameră pe care o veți lucra înainte de a face nici o lucrare electrică.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a prezenta sconturi de vintage răcoroase și va atrage, de asemenea, atenția asupra coloanelor dvs.
  • Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 9
    4. Acoperiți coloana cu placare pentru a-și schimba suprafața. Placarea este o suprapunere pe care o aplicați la o suprafață, cum ar fi o coloană. Acesta vine în mod obișnuit în panouri pe care le unghi sau înșurubați în coloană și, în esență, modificați materialul pe care coloana o va face din. Puteți acoperi coloana în plută, tencuială, lemn, ardezie, vinil sau chiar metale precum alama.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a îmbrăca o coloană de gips simplu în casa dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Decorarea coloanelor temporar
    1. Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 10
    1. Înfășurați coloanele din ghirlande pentru decor Puteți schimba cu ușurință. Fie că sunteți decorați pentru vacanțe, un eveniment special sau doriți doar să vă îmbrăcați coloanele, ghirlande sunt opțiunea perfectă. Pur și simplu împachetați ghirlanda până la coloană. Dacă aveți nevoie, puteți utiliza cârlige adezivi detașabil pentru a ține ghirlanda în poziție.
    • Dacă vă decorați pentru sărbătorile de iarnă, încercați o ghirlandă verde luxuriantă, apoi împachetați bucăți mici de sârmă în jurul ghirlandei și închideți ornamentele din sârmă.
    • Ghirlande decorate cu flori sunt perfecte pentru primăvară.
    • O ghirlandă decorată cu steaguri de penal este o atingere distractivă, veselă dacă găzduiți ziua de naștere a unui copil!
  • Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 11
    2. Drape coloanele din țesătură pentru un aspect chic, romantic. Atârnă un cârlig din tavan, apoi atașați o bucată lungă de țesătură ușoară la cârlig. Înfășurați țesătura în jurul coloanei sau lăsați-o agățată pentru un efect drapat, ca perdea.
  • Tulle și alte țesături pură sunt perfecte pentru îmbrăcarea coloanelor pentru o nuntă sau un alt eveniment formal.
  • Alegeți o țesătură de mătase care o reflectă decorul de uz casnic pentru a transforma acest lucru într-un aspect de zi cu zi.
  • De asemenea, puteți cumpăra coloane pentru alunecare în jurul coloanei dvs. Acestea sunt adesea vândute site-uri de decor de nunta sau puteți închiria unul de la un furnizor de nunți.
  • Imagine intitulată Decorează coloanele interioare Pasul 12
    3. String lumini în jurul coloanei pentru o transformare luminată și simplă. Luminile de șir sunt utile în toate tipurile de decor de acasă, și folosindu-le pentru a îmbrăca o coloană nu este o excepție. Atârnați lămpile de șir de pe tavan, apoi împachetați-le pe coloană. Experimentați pentru a vedea cât de liber sau strâns ar trebui să fie strâns luminile.
  • Probabil că veți avea nevoie de mai multe șiruri de lumini pentru acest proiect, dar numărul exact va depinde de spațiere, stilul luminilor pe care le alegeți și lățimea coloanelor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Cârligele adezive reutilizabile vă vor împiedica să vă puneți găuri de unghii în coloanele dvs.
  • Nu încercați să eliminați o coloană fără a consulta un inginer structural. Coloanele sunt adesea folosite pentru a ajuta la susținerea greutății unei structuri și ați putea cauza deteriorarea casei dvs. sau chiar vă răniți în acest proces dacă încercați să luați coloanele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar