Cum se adaugă un card de credit într-un cont paypal

Puteți utiliza un cont PayPal pentru a trimite sau a primi bani de la bănci și alte conturi PayPal sau la plătiți direct Pentru tranzacțiile online. Când vă înscrieți pentru un cont PayPal, veți alege între utilizarea unui cont bancar, card de debit sau card de credit ca sursă de fonduri. Chiar dacă nu utilizați o carte de credit ca sursă de finanțare inițială, puteți conecta întotdeauna un card de credit în contul dvs. PayPal mai târziu. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la contul dvs. PayPal, mergeți la "Wallet", selectați "Link Card" și introduceți informațiile despre card. Un proces similar funcționează, de asemenea, pentru aplicația mobilă PayPal.

Pași

Metoda 1 din 2:
Aplicația mobilă PayPal
  1. Imagine intitulată Adăugați un card de credit într-un cont PayPal Pasul 1
1. Descărcați și deschideți aplicația "PayPal". Căutați aplicația gratuită Paypal din App Store sau magazin de jocuri. Apăsați "Install" pentru a descărca și a instala aplicația.
  • Asigurați-vă că nu descărcați aplicația intitulată "Paypal aici". Aceasta este o aplicație separată pentru comercianții cu amănuntul care doresc să ia plăți utilizând serviciile Paypal.
  • Imaginea intitulată Adăugați o carte de credit într-un cont PayPal Pasul 2
    2. Atingeți pictograma Setări (Gear). Acest meniu afișează un număr de setări de cont diferite.
  • Imagine intitulată Adăugați o carte de credit într-un cont PayPal Pasul 3
    3. Atingeți "Bănci și carduri". Butonul este amplasat în partea de sus a meniului și vă redirecționează într-un meniu care listați metodele de plată.
  • Imagine intitulată Adăugați o carte de credit într-un cont PayPal Pasul 4
    4. Adăugați o nouă carte. Atingeți "+" în colțul din dreapta sus.
  • Imaginea intitulată Adăugați o carte de credit într-un cont PayPal Pasul 5
    5. Selectați "Debit sau card de credit" din meniul pop-up. Acest lucru vă va duce la formularul "Link a card".
  • Imaginea intitulată Adăugați un card de credit într-un cont PayPal Pasul 6
    6. Introduceți informațiile despre cartea dvs. de credit. Adăugați numărul cardului dvs. de credit, data de expirare și codul de securitate de 3 cifre (CSC).
  • Puteți introduce aceste informații în manual sau puteți utiliza camera telefonului pentru a face o fotografie.
  • Imaginea intitulată Adăugați un card de credit într-un cont PayPal Pasul 7
    7. Atingeți pictograma camerei de lângă câmpul Număr de card de credit pentru a face o fotografie a cardului dvs. Acest lucru va aduce camera telefonului dvs. (cu permisiunea dvs.) și vă va permite să faceți o fotografie a cardului în loc să introduceți manual informațiile.
  • Imagine intitulată Adăugați un card de credit într-un cont PayPal Pasul 8
    8. Aliniați caseta de pe ecran cu cardul dvs. de credit. Odată aliniat, aplicația PayPal fixează o imagine pentru dvs. Apăsați "făcut" pentru a continua.
  • Nu este nevoie să atingeți din nou pentru a face o fotografie, aplicația va capta automat cardul odată ce acesta este aliniat corespunzător.
  • Scanarea camerei va scana numai numărul cardului de credit. Codul de expirare și de securitate trebuie să fie adăugat manual după atingerea "făcut".
  • Imagine intitulată Adăugați un card de credit la un cont PayPal Pasul 9
    9. Selectați o adresă de facturare. Selectați o adresă de facturare din listă dacă aveți deja una sau introduceți unul manual.
  • Dacă aveți deja o adresă de facturare, dar doriți să adăugați una nouă, selectați adresa de facturare existentă și atingeți "+" pentru a introduce o nouă adresă de facturare.
  • Imagine intitulată Adăugați o carte de credit într-un cont PayPal Pasul 10
    10. Când sunt introduse toate informațiile corecte, apăsați pe "Link Card". PayPal va lua o clipă pentru a verifica informațiile despre card și apoi va apărea în meniul "Bănci și carduri".
  • Imagine intitulată Adăugați un card de credit într-un cont PayPal Pasul 11
    11. Examinați-vă cardurile. Dacă doriți să editați sau să eliminați o cartelă, deschideți meniul "Bănci și carduri", selectați cardul din listă și atingeți pictograma creionului pentru a edita sau pictograma coș de gunoi pentru a elimina.
  • Puteți avea mai multe carduri legate de contul dvs. Când efectuați plăți cu PayPal, veți putea selecta din diferitele metode de plată pe care le aveți în fișier.
  • Metoda 2 din 2:
    Site-ul PayPal
    1. Imagine intitulată Adăugați un card de credit într-un cont PayPal Pasul 12
    1. Conectați-vă la dvs Paypal cont. Introduceți e-mailul și parola în câmpurile corespunzătoare și apăsați "Log in".
    • Dacă nu aveți încă un cont, mergeți la pagina de pornire PayPal. Clic "Inscrie-te" și apoi introduceți o adresă de e-mail și o parolă pentru noul dvs. cont. Veți primi un e-mail de confirmare în câteva minute. Clic "Activați-mi contul" În e-mailul de confirmare pentru a finaliza crearea contului dvs. PayPal. Veți fi conectat automat.
  • Imagine intitulată Adăugați un card de credit la un cont PayPal Pasul 13
    2. Apăsați butonul "Wallet" din bara de meniu de sus. Acest lucru vă va redirecționa la o pagină cu toate metodele de plată.
  • Imaginea intitulată Adăugați un card de credit într-un cont PayPal Pasul 14
    3. Apăsați pe "Link Card". Acest buton apare sub antetul "Carduri de credit și de debit". Acest lucru vă va redirecționa la un formular pentru a introduce informații despre card.
  • Imaginea intitulată Adăugați o carte de credit într-un cont PayPal Pasul 15
    4. Introduceți informațiile despre card. Selectați "Credit" de la tipul de carduri și introduceți numărul cardului, data de expirare (în formatul MM / YY) și CSC (numărul de 3 cifre listat pe spatele cardului). Dacă nu aveți deja una listată în contul dvs., va trebui, de asemenea, să introduceți adresa de facturare a cardului dvs.
  • Paypal va popula automat această zonă dacă aveți o adresă pe fișier.
  • Puteți introduce o nouă adresă de facturare din această pagină selectând adresa și alegerea "Adăugați o nouă adresă de facturare" din dropdown.
  • Imagine intitulată Adăugați un card de credit într-un cont PayPal Pasul 16
    5. Când sunt adăugate toate informațiile, apăsați "Salvați". Așteptați în timp ce PayPal confirmă informațiile despre card. Acest proces poate dura până la 30 de secunde. Odată ce cardul dvs. de credit este confirmat, acesta va fi listat pe pagina portofelului și gata de utilizare în tranzacții. Numai ultimele patru cifre și date de expirare sunt afișate.
  • Imagine intitulată Adăugați o carte de credit într-un cont PayPal Pasul 17
    6. Examinați cărțile afișate în Portofelul PayPal. După ce ați conectat un card de credit în contul dvs. PayPal, puteți edita sau elimina linkul de card selectând cardul și faceți clic pe "Editați | ×" sau "Elimina" buton.
  • Puteți avea mai multe carduri legate de contul dvs. Când efectuați plăți cu PayPal, veți putea selecta din diferitele metode de plată pe care le aveți în fișier.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți seta un paypal "Preferința cardului de credit" care vă cere să introduceți parola înainte de a efectua achiziții PayPal finanțate de carduri de credit. Cauta "Preferința cardului de credit" În partea dreaptă inferioară a "Carduri de credit / debit" ecran. Faceți clic pe linkul furnizat pentru a activa sau dezactiva cerința de intrare a parolei.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Card de credit
    • Un cont PayPal
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar