Cum să aflați dacă un cont paypal este încă activ

PayPal permite utilizatorilor să facă și să accepte plăți online, precum și să transfere bani în conturile lor bancare. Compania are unul dintre cele mai populare site-uri de gestionare a finanțelor online pentru afaceri, precum și nevoile personale. Există câțiva pași simpli pe care îi puteți urma pentru a afla dacă un cont PayPal este încă activ.

Pași

  1. Image denumită Aflați dacă un cont PayPal este încă activ pas 1
1. Accesați site-ul PayPal și încercați să vă conectați utilizând numele de utilizator și parola dvs. pentru a afla dacă contul dvs. este încă activ. Numele de utilizator este adresa de e-mail pe care o utilizați pentru a accepta plățile PayPal, iar parola este sensibilă la cel puțin 8 caractere.
  • Imagine intitulată Aflați dacă un cont PayPal este încă activ pas 2
    2. Faceți clic pe "Problemă cu datele de conectare" Link dacă ați uitat numele de utilizator și parola. PayPal vă va pune motivul pentru care nu vă puteți conecta și vă va permite să selectați opțiuni precum "Nu-mi cunosc parola" sau "Nu știu ce adresa de e-mail am folosit".
  • Selectați "Nu-mi cunosc parola" Dacă ați uitat parola. PayPal vă va cere să introduceți adresa dvs. de conectare și să vă întrebați câteva întrebări de securitate. Dacă răspundeți la acestea, atunci PayPal vă va trimite un e-mail cu instrucțiuni despre cum să resetați parola.
  • Selectați "Nu știu ce adresa de e-mail am folosit" Dacă ați uitat adresa dvs. de e-mail. PayPal vă va cere să introduceți parola și să răspundeți la unele întrebări de securitate pe care le-ați ales atunci când vă creați contul. După ce ați răspuns la întrebările de securitate PayPal va dezvălui adresa de e-mail utilizată pentru a vă conecta la contul dvs. PayPal.
  • Imagine intitulată Aflați dacă un cont PayPal este încă activ pas 3
    3. Răsfoiți la Centrul de ajutor PayPal dacă încă nu vă puteți accesa contul. Puteți accesa centrul de ajutor mergeți la pagina de pornire PayPal și faceți clic pe "Ajutor" lângă partea de sus a paginii. Puteți naviga la "Contul meu" și găsiți informații utile despre parolele blocate, verificarea contului și modul de revendicare a proprietății pentru un cont. Citiți subiectele discutate în "starea contului" Categoria pentru a vedea dacă nu ați reușit să îndepliniți nicio cerință care să vă cauzeze contul să devină inactivă.
  • Image denumită Aflați dacă un cont PayPal este încă activ pas 4
    4. Utilizați bara de căutare a Centrului de ajutor pentru a căuta probleme specifice care ar fi putut provoca contul dvs. PayPal să devină inactiv, cum ar fi plățile salariale restante.
  • Imagine intitulată Aflați dacă un cont PayPal este încă activ pas 5
    5. Contactați departamentul de servicii pentru clienți PayPal dacă încă nu puteți accesa contul dvs. Puteți face clic pe "Contactează-ne" Link în partea de jos a paginii de pornire PayPal pentru a contacta Paypal prin telefon sau prin e-mail. Puteți discuta, de asemenea, cu un reprezentant live sau căutați ajutor de la membrii comunității PayPal. Adună informații despre orice carduri de credit sau conturi bancare legate de contul dvs. PayPal înainte de a contacta un reprezentant PayPal în cazul în care vi se cere să verificați mai multe informații.
  • Image denumită Aflați dacă un cont PayPal este încă activ pas 6
    6. Adresați-vă reprezentantului PayPal despre starea contului dvs. Aflați dacă un cont PayPal este încă activ și întrebați cum puteți accesa acest lucru. Dacă contul dvs. a devenit inactiv, întrebați de ce a devenit inactiv, astfel încât să nu intrați din nou în aceeași problemă. Este posibil să fie necesar să creați un cont nou pentru a continua utilizarea PayPal.
  • Avertizări

    Nu dezvăluiți niciodată datele de conectare, cont bancar sau informațiile despre cardul de credit pe bordul Mesajelor Comunității PayPal. Doar dezvăluiți informațiile despre contul dvs. PayPal unui reprezentant al serviciului clienți PayPal pe care îl contactați printr-o sursă de încredere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar