Cum să cumpărați lucruri cu paypal fără card de credit

Dacă doriți să faceți achizițiile online mai ușoare și mai sigure, PayPal este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Nu aveți nevoie de un card de credit pentru a configura un cont, dar veți avea nevoie de un card de debit sau un cont bancar pentru a efectua achiziții. Apoi, puteți utiliza informațiile dvs. de conectare PayPal pentru a cumpăra lucruri pe site-uri care acceptă această formă de plată.

Pași

Partea 1 din 3:
Configurarea unui cont
  1. Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 1
1. Navigheaza catre http: // Paypal.COM pentru a găsi "Inscrie-te" buton. După ce sunteți pe pagină, puteți găsi acest buton în colțul din dreapta sus al ecranului. Faceți clic pe acesta pentru a începe procesul de deschidere a contului.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 2
    2. Introduceți adresa dvs. de e-mail și o parolă. Pentru a utiliza PayPal, trebuie să aveți o adresă de e-mail validă. Creați o parolă pentru contul dvs. care are ambele litere, numere și un caracter special. De asemenea, ajută la o literă majusculară și o literă mică.
  • Dacă nu aveți un cont de e-mail, puteți să vă înscrieți pentru un cont gratuit în locuri precum Yahoo!, Gmail și AOL.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 3
    3. Completați informațiile biografice. PayPal vă va cere să completați informații precum numele și adresa dvs. De asemenea, va trebui să adăugați numărul dvs. de telefon. Aceste informații permit PayPal să vă contacteze în cazul în care ceva este în neregulă cu contul dvs.
  • De asemenea, adăugarea adresei face achizițiile ușoare, deoarece pot folosi această adresă pentru a vă trimite e-mailuri atunci când cumpărați ceva online.
  • Ei vor folosi, de asemenea, acest lucru pentru adresa dvs. de facturare.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 4
    4. Verifică-ți adresa de email. Când vă configurați contul dvs., PayPal va trimite un link către adresa dvs. de e-mail pe care trebuie să faceți clic pe. Care vă va confirma adresa de e-mail pentru cont.
  • Dacă nu este trimis automat, mergeți la "Setări" În contul dvs. și faceți clic pe "Actualizați" lângă e-mail și apoi "Confirmați acest e-mail." Veți fi trimis un alt link la adresa dvs. de e-mail.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea unei bănci sau a unui card de debit
    1. Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 5
    1. Click pe "Portofel" În contul dvs. Pe un computer, "Portofel" este în partea de sus a ecranului. Pe aplicația de telefon mobil, "Portofel" este sub meniu. Atingeți butonul pentru a naviga la portofel.
    • Portofelul dvs. este lista dvs. de carduri de debit, carduri de credit și conturi bancare asociate contului dvs. PayPal. Puteți să vă conectați mai mult de unul.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără o carte de credit Pasul 6
    2. Selectează "Conectați o carte sau o bancă" buton. Acest buton va aduce o pagină unde puteți alege ce tip de cont doriți să introduceți. Alege fie "Conectați o bancă" sau "Conectați un card de debit," În funcție de preferințele dvs.
  • Dacă nu vă confortabil să le conectați Paypal în contul dvs. principal de verificare, puteți configura un cont de verificare separat, cu o bancă online, cum ar fi Ally, Radius, Chime sau Aspirație.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 7
    3. Urmați instrucțiunile pentru a adăuga informațiile corespunzătoare. Veți avea nevoie de informațiile despre cont pentru orice tip de plată pe care îl decideți să introduceți. PayPal are nevoie de aceste informații pentru a efectua plăți pentru dvs.
  • Pentru un cont bancar, va trebui să alegeți verificarea sau economiile. Apoi introduceți atât numărul de rutare, cât și numărul contului bancar.
  • Pentru un card de debit, va trebui să introduceți numărul cardului, data de expirare și numărul de securitate.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 8
    4. Confirmați-vă contul dacă utilizați un cont bancar. În timp ce cardurile de debit sunt confirmate instantaneu, va trebui să luați câțiva pași suplimentari pentru a confirma un cont bancar. Puteți confirma fie contul instantaneu introducând ID-ul băncii și parola sau îl puteți face manual vizionarea pentru depozitele mici PayPal va intra în contul dvs.
  • Pentru a face acest lucru instantaneu, introduceți ID-ul și parola bancare când vi se solicită. Paypal nu stochează aceste informații.
  • Pentru a face acest lucru manual, urmăriți depunerile din contul dvs. bancar în următoarele două zile. Ei vor fi foarte mici. Apoi, reveniți la ecranul contului bancar din contul dvs. PayPal și introduceți suma pe care PayPal le-a trimis în 2 depozite separate. Nu te prea emoționați! Aceste sume sunt mai mici de 1 USD, iar PayPal le retrage după câteva zile.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând o achiziție
    1. Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 9
    1. Găsiți un site web care acceptă PayPal. Multe site-uri web acceptă această formă de plată, inclusiv jucători majori precum eBay și Etsy. Dacă site-ul acceptă PayPal, acesta va avea pictograma PayPal când mergeți la check out.
    • De asemenea, puteți verifica sub "Despre" pagina sau întrebările frecvente pentru a găsi ce forme de plată acceptă site-ul web.
    • Unele magazine fizice acceptă, de asemenea, această metodă de plată.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 10
    2. Adăugați elemente în coșul dvs. așa cum ați fi în mod normal. Paypal nu schimbă modul în care faceți cumpărături pe un site web. Pur și simplu alegeți elementele pe care le doriți și adăugați-le în contul dvs. Continuați să adăugați elemente până când sunteți gata să verificați.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 11
    3. Faceți clic pe "Verifică" buton. Începeți procesul de verificare ca și cum ați fi în mod normal. Butonul de checkout este de obicei în colțul din dreapta sus al ecranului pe majoritatea site-urilor web. Acest buton vă va duce la o pagină unde puteți să vă revizuiți carul și să decideți cum doriți să plătiți.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 12
    4. Conectați-vă la contul dvs. PayPal când vi se solicită. Pe măsură ce verificați, faceți clic pe "Paypal" pictograma pentru a alege ca metoda dvs. de plată. Acesta va trage apoi un ecran PayPal, solicitând e-mailul și parola. Introduceți aceste informații și faceți clic pe Continuați.
  • Dacă sunteți deja logat în contul dvs. PayPal din acest browser, este posibil să nu vă solicitați să introduceți e-mailul și parola.
  • Această pagină este o pagină securizată de Paypal, deci ar trebui să vedeți "Paypal" În adresa URL din partea de sus a ferestrei pop-up.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri cu PayPal fără un card de credit Pasul 13
    5. Confirmați achiziția. Pop-up-ul PayPal vă va ghida prin câteva ecrane. Un ecran vă va întreba despre adresa dvs. preferată, iar alta vă va întreba ce contul legat preferați să plătiți dacă nu aveți un echilibru paypal. Clic "A confirma" Pentru a continua achiziția.
  • Uneori, făcând clic pe "A confirma" va face automat achiziția și apoi vă va duce înapoi la site-ul original pentru a vă arăta numărul de confirmare. Alteori, vă va duce înapoi la un ecran de pe site-ul original pentru a confirma achiziția și pentru a obține numărul de confirmare.
  • sfaturi

    Nu aveți nevoie de bani în contul dvs. PayPal pentru a efectua o achiziție. Îi va retrage pur și simplu din contul dvs. legat.

    Avertizări

    Păstrați un ochi asupra soldului dvs. PayPal. În timp ce scopul PayPal este de a vă proteja online, este încă vulnerabil la unele atacuri. Dacă cineva obține o așteptare a informațiilor dvs., acestea pot începe să facă mici retrageri, astfel încât să vă configurați contul pentru a vă notifica prin e-mail pentru fiecare tranzacție. În acest fel, puteți urmări ceea ce se întâmplă și sunați Paypal dacă aveți o problemă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar