Cum de a construi un buggy dune

Dune Buggies sunt vehicule fără acoperiș, cu roți mari și anvelope largi pentru a merge în afara drumului pe nisip. Este o modalitate distractivă de a croazieră, dar construirea propriului vehicul de la zero este o provocare dacă nu aveți experiență mecanică. Majoritatea oamenilor încep cu un vechi Beetle Volkswagen sau un kit de construcție pentru o modalitate fiabilă, dar relativ ieftină de a intra în clădire. Trebuie să luați mașina și să înlocuiți părțile rupte, dar în cele din urmă, puteți ajunge cu un buggy dună de conducere pentru a scoate pe drumul deschis.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea materialului de construcție
  1. Imagine intitulată Construiți un dune buggy pas 1
1. Cumpărați un gândac de tip 1 Volkswagen pentru un buggy dune pre-realizat. Tipul 1 este dimensiunea și forma perfectă pentru un buggy dune. Dacă obțineți o mașină bună, majoritatea părților importante sunt reutilizabile, deci nu trebuie să le achiziționați sau să le asamblați singuri. În plus față de șasiu, ați putea salva scaunele, frânele, motorul și alte părți.
  • Aceste mașini devin mai dure pentru a găsi că timpul trece. Chiar dacă sunteți în stare să urmăriți unul în jos, este posibil să nu fie în stare excelentă și ar putea necesita o mulțime de muncă. Modelele mai târziu Beetle nu sunt la fel de ușor de convertit într-un buggy dune..
  • Dacă trebuie să moliceți o mașină uzată, înlocuirea fiecărei părți individuale este mai ușoară și mai ieftină decât începând de la zero. Ați putea lucra o parte la un moment dat dacă aveți cunoștințe sau luați-o la un mecanic.
  • Imagine intitulată Construiți un dune buggy pas 2
    2. Achiziționați un kit de buggy pentru a reduce cantitatea de asamblare necesară. Unele companii vinde buggies dune pre-făcute. Plătiți pentru un șasiu, apoi potriviți cadrul din fibră de sticlă peste el pentru a vă pregăti buggy-ul pentru drum. Singura problemă este că totuși trebuie să conectați piese precum motorul și transmisia pe care îl cumpărați separat. În ciuda faptului că vă economisește hassle de a îndepărta o mașină veche sau construirea unui nou cadru.
  • Căutați online pentru kiturile Dune Buggy. Există câteva companii care le vând. Buggiile de dune finalizate sunt considerate legale de stradă în majoritatea domeniilor, ceea ce le face mult mai ușor de transportat.
  • Kiturile sunt destul de scumpe. Veți ajunge să plătiți cel puțin o apiece de 2.000 USD pentru șasiu și a cadrului corpului. De asemenea, trebuie să luați în considerare costul de transport maritim și abilitatea dvs. de a păcăli buggy-ul cu echipamentul pe care trebuie să-l deruleze.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 3
    3. Cumpărați un plan de construcție dacă intenționați să construiți un buggy de la zero. Planul este planul tău care vă arată cum să construiți buggy-ul. Cu toate acestea, totuși să dedicați o mulțime de timp pentru a crea șasiul, selectarea și asamblarea părților mecanice și așa mai departe. Este o opțiune care vă poate economisi bani și vă poate oferi un sentiment de mândrie dacă sunteți calificat la lucrul cu mașinile.
  • Planurile vă vor conduce aproximativ 25 de dolari, cu excepția cazului în care vă puteți împiedica pe cei liberi. Căutați online pentru planurile sau planurile Dune Buggy.
  • Pentru a construi un șasiu personalizat, va trebui să știți cum să sudură. Majoritatea constructorilor utilizează MIG sudare cu o torță electrică MIG, un gaz de protecție și un fir metalic folosit pentru a lipi conductele de oțel împreună.
  • De asemenea, verificați forumurile comunitare Dune Buggy. Obțineți sfaturi de la oameni familiarizați cu Dune Buggies. Ele vă pot îndrepta în direcția cea bună atunci când căutați planuri și părți.
  • Imagine intitulată Construiți un dune buggy pas 4
    4. Plătiți separat părțile individuale pentru a vă completa buggy-ul. Indiferent de modul în care obțineți cadrul dvs., încă mai aveți nevoie de un motor și alte părți. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este vizitarea unui site care vinde piese buggy. Multe companii care vând kituri vând, de asemenea, piese de cultivare reconstruite, care sunt foarte greu de găsit noi. Apoi, trebuie să vă dați seama cum să instalați fiecare parte în buggy, dacă nu aveți un mecanic.
  • Căutați online pentru magazinele de piese sau, dacă sunteți cu adevărat util, mergeți la o șanț.
  • O altă modalitate de a obține părți este luând pe cele vechi din alte vehicule. Cereți altor proprietari de buggy Dune unde își iau părțile. Mulți oameni se repetă piese de la mașini sau aparate vechi cum ar fi snowmobilele.
  • Partea 2 din 3:
    Luând în afară un gândac Volkswagen
    1. Imagine intitulată construi un dune buggy pas 5
    1
    Lift gândacul de pe jack se află în spatele roților. Parcați gândacul pe o suprafață plană, plană, apoi localizați petele din spatele fiecărei roată. Ridicați mașina cu o cric, apoi alunecați Jack se află sub ea pentru ao ține. Va trebui să ajungeți sub mașină pentru a detașa cadrul. Asigurați-vă că mașina se simte stabilă și nu se mișcă când o atingeți.
    • Grawling sub o mașină este periculoasă. Luați o mulțime de timp inspectați mașina, asigurându-vă că mufele sunt bine poziționate și stabile.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 6
    2. Detașați bateria și alte fire electrice cu mâna. Începeți cu compartimentul motorului mașinii, care este în spate pe un gândac clasic. Bateria este sub scaunul din spate și ținută în jos de un suport pe care îl puteți întoarce în sensul de ceasornic cu o cheie de soclu. Faceți același lucru cu nucile de pe bornele bateriei pentru a îndepărta firele roșii și negre conectate la acestea. De asemenea, stoarceți conectorii din plastic pe orice fire suplimentare pe care le puteți ajunge în apropiere pentru a le detașa..
  • Fiecare componentă electrică trebuie detașată. Care include lămpile de frână, comutatorul de presiune a uleiului și motorul. Unele dintre ele sunt greu de observat la început, dar veți obține o altă șansă la ele în timp ce eliminați fiecare componentă.
  • Ați putea tăia firele pentru a elimina părțile din mașină, dar va trebui să le înlocuiți dacă intenționați să utilizați din nou piesele.
  • Imagine intitulată Construiți un dune buggy pas 7
    3. Scoateți șuruburile ținând panourile corpului pe șasiu. Traull sub mașină cu o cheie de capăt în mână. Un gândac clasic are aproximativ 22 de șuruburi cu 17 mm (0.67 in) și 13 mm (0.51 in) capete în jurul marginilor sale. Răsuciți aceste în sens invers acelor de ceasornic cu chei de aceeași dimensiune până când le puteți scoate.
  • Există, de asemenea, șuruburi pe axele din apropierea roții, așa că asigurați-vă că le obțineți și dacă sunt acolo.
  • Uneori șuruburile lipsesc în mașinile mai vechi. Dacă cineva le-a îndepărtat fără a le înlocui, asta face munca mai ușoară. Asigurați-vă că obțineți șuruburi noi dacă aveți nevoie de ele când începeți să puneți buggy-ul de dune înapoi împreună.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 8
    4. Deșurubați rezervorul de combustibil și orice alte șuruburi sub capotă. Verificați înapoi în interiorul mașinii pentru orice șuruburi care dețin componentele în loc. Există de obicei 4 dintre ele în jurul rezervorului de combustibil din partea din față, dar puteți găsi alte persoane care să aibă grijă de. Utilizați din nou cheia de capăt pentru a le elimina. Dacă sunteți în măsură să mutați rezervorul de combustibil, sunteți pe drumul cel bun.
  • Mutarea rezervorului de combustibil vă va ajuta să accesați unele dintre fire, inclusiv coloana de direcție și lămpile de frână.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 9
    5. Detașați liniile de combustibil și lichid de frână cu clești. Această parte devine puțin dezordonată, deci aveți unele recipiente de depozitare curate disponibile. Găsiți mai întâi linia de combustibil, deoarece rulează de la rezervorul de combustibil la șasiu. Folosind o pereche de clești de blocare, trageți furtunul liber și prindeți combustibilul de scurgere într-un recipient. Apoi, faceți același lucru pentru camera de fluid de frână în apropierea luminilor motorului și a frânelor.
  • Păstrați separat lichidul de combustibil și de frână. Dacă nu o puteți reutiliza, luați-o la un magazin de reparații auto și întrebați-le dacă îl pot recicla pentru dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 10
    6. Îndepărtați cât mai multe componente din mașină, după cum puteți. Acum ajungeți să începeți partea distractivă a tragerii tuturor curajului din mașină. Încercați să scoateți motorul, rezervorul de combustibil și alte părți care stau în interiorul trunchiului și capota. Ridicați-le încet în cazul în care ați pierdut firele care trebuie deconectate mai întâi. Setați-le la o parte, deoarece majoritatea dintre ei pot fi refolosiți în buggy-ul dvs.
  • Lăsați cadrul în loc de acum. De obicei, este prea greu să se deplaseze imediat, deși ați putea încerca să scoateți ușile și capacele prin deșurubarea lor cu o șurubelniță cu cap Phillips.
  • Dacă intenționați să reutilizați firele și furtunurile încă în mașină, luați în considerare etichetarea acestora, astfel încât să știți ce părți se atașează.
  • Imagine intitulată construi un dune buggy pas 11
    7. Ridicați partea superioară a cadrului de pe șasiu. Odată ce aveți toate piesele interne, detașați panourile de corp rămase. Cadrul este ca scheletul metal al mașinii că toate părțile se atașează, în timp ce șasiul este partea de bază care se sprijină pe roți. Cadrul este prea greu pentru o singură persoană să ridice, așa că adună 4 prieteni cei mai puternici. Să ridice toată lumea și dacă aveți un set suplimentar de mâini, să-i împingeți șasiul de sub ea.
  • Încercați să scoateți panourile corpului utilizând o cheie de soclu pe șuruburile care le leagă la cadru. De multe ori, puteți salva atât cadrul, cât și șasiul pentru a forma structura de bază a buggy-ului. Dacă panourile nu vor ieși, ridicați cadrul de pe șasiu.
  • Dacă șasiul este intact, puteți reinstala cu ușurință motorul și alte componente necesare pentru a vă cruța în noul dvs. buggy.
  • Vindem părțile rămase dacă sunteți în căutarea unui mic banc de cheltuieli. În caz contrar, represați resturile pentru un alt proiect.
  • Partea 3 din 3:
    Asamblarea dunei buggy
    1. Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 12
    1. Inspectați părțile pentru orice semn de deteriorare. Dacă folosiți un vechi VW, probabil lucrați cu o mulțime de piese ruginite. Înlocuiți orice în stare proastă, astfel încât să vă puteți bucura de o mulțime de plimbări sigure mai târziu. Încercați să obțineți părți care sunt la fel de asemănătoare celor vechi pentru a face procesul de construcție mai simplu. Magazin online sau luați părțile vechi cu dvs. când mergeți la cumpărături la un magazin de piese auto.
    • Unele părți pot fi blocate. Înmuiați-le într-un ulei penetrant ca WD-40 pentru a le slăbi pentru îndepărtare.
    • Partea de înlocuire nu trebuie să fie exactă și sunteți liber să obțineți piese noi strălucitoare sau să vă răsturnați piese de la alte vehicule. Freestyle personalizarea este posibilă dacă știți cum să construim mașini.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pas 13
    2. Plasați-l motor pe partea din spate a cadrului din spatele scaunelor. Motorul VW Beetle 4-cilindru, motorul răcit cu aer funcționează bine într-un buggy dune. Este relativ ușoară, ieftină și ușor de întreținut. Asigurați-o la cadru folosind o cheie de capăt și unele șuruburi, apoi începeți răsucirea furtunurilor de aer pe garniturile de ventilație cu cheia.
  • Motoarele răcite cu aer sunt mult mai ușor de configurat decât motoarele răcit cu apă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lichidul de răcire sau de mult din altceva care complică lucrurile. Motorul rămâne rece, luând în aer în timp ce conduceți.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 14
    3. Instalați un nou baterie în mașină. Găsiți un spațiu în brațul bateriei în apropierea motorului. În general, un buggy dune face bine cu o baterie de 12 sau 24 de volți. Utilizați bateria veche din vehicul pentru comparație dacă încă o aveți. Odată ce aveți noua baterie, acoperiți-o cu brațul bateriei și țineți-le împreună cu 4 mm (0.16 in) șuruburile hexagonale și șuruburile Phillips după cum este necesar.
  • Bateria promovează starterul Buggy împreună cu orice alte piese electrice. Dune Buggies nu necesită cele mai puternice baterii, dar dacă aveți de ales, obțineți o baterie mai mare pentru a vă asigura că vehiculul dvs. are suficientă putere.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 15
    4. Instalare Șocuri astfel încât buggy-ul nu sare la fel de mult pe drum. Un bun sistem de suspensie vă oferă acea călătorie netedă, relaxantă, chiar și atunci când conduceți peste niște dealuri ciudate. Vechile șocuri sunt piesele de primăvară înfășurate sub buggy-ul tău. Utilizați un set de șuruburi și ulei de ulei pentru a le elimina. Înlocuiți-le cu amortizoare de șoc similare pentru a vă menține buggy stabile pe măsură ce se mișcă.
  • Un bun sistem de suspensie păstrează un stabile buggy și de pe trotuar. Luați în considerare utilizarea unui sistem de bază de la un gândac VW și apoi înlocuirea componentelor individuale pe măsură ce se usucă.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 16
    5. Înlocuiți uzul uzat Anvelope cu altele noi. Păstrați mașina în sus și începeți să scoateți piulițele cu o cheie de priză adecvată. Atârnă pe nuci de luscă dacă nu sunt în stare proastă. Apoi, obțineți niște anvelope VW Beetle ca înlocuitori. Căutați anvelopele care au aceeași dimensiune și folosesc același număr de piulițe ca cele vechi.
  • Dacă anvelopele dvs. sunt într-adevăr uzate, ați putea elimina întreaga roată și o curățați sau o înlocuiți.
  • Imagine intitulată Construiți un dune Buggy Pasul 17
    6. Potriviți un nou corp de fibră de sticlă pentru a se potrivi peste cadrul Buggy`s. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este prin achiziționarea unui cadru din fibră de sticlă prealabil. Partea inferioară a corpului se atașează la șasiu prin șuruburi metalice. Care vă permite să fixați împreună panourile din fibră de sticlă și apoi să adăugați orice șuruburi suplimentare necesare pentru a le asigura.
  • Cadrele și kiturile pre-făcute vin cu toate șuruburile de care aveți nevoie. Acest lucru este la îndemână deoarece dimensiunea șurubului pe care trebuie să o utilizați ar putea varia în funcție de producător.
  • Odată ce ați terminat instalarea corpului, puteți da buggy-ului un strat proaspăt de vopsea înainte de a ieși pentru o unitate.
  • sfaturi

    Dacă nu aveți un motor VW din fabrică, ați putea să o înlocuiți cu ceva similar. Motoarele din alte mașini, motociclete și chiar vehicule precum suflantele de zăpadă funcționează bine într-un buggy.
  • Îndepărtați-vă dunele în jos cât mai mult posibil, astfel încât conține doar elementele esențiale. Acest lucru îl face mai ușoară și mai puțin aglomerată, astfel încât se zmește mai repede.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor de a face față oricărei lucrări mecanice, luați-vă buggy-ul Dune unui tehnician.
  • Avertizări

    Traversarea sub o mașină instabilă este periculoasă, deci asigurați-vă că vehiculul dvs. este sigur pe Jacks și Jack se află în timp ce lucrați la el.
  • Frânele de disc mai vechi pot conține praf de azbest, care este foarte periculos să se respire. Purtați o mască respiratorie în siguranță cu azbest și păstrați alți oameni departe de zona de construcție.
  • Dunele Buggies nu sunt considerate legale de stradă în unele zone, deci verificați reglementările locale înainte de a face o unitate.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Jack de mașină
    • Jack Stands
    • Cheie de capăt
    • Cheie tubulară
    • Container de depozitare
    • Baterie nouă
    • Anvelope noi
    • Corpul buggy dune pre-construit
    • Tipul 1 Volkswagen Beetle (opțional)
    • Kit de construcție (opțional)
    • Planuri de construcție (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar