Cum de a dovada copilul tău spălătorie

Spălătorii de spălătorie sunt adesea în afara drumului și rare spații de hangout pentru copii mici, astfel încât chiar și cei mai obsesivi părinți de protejare a copilului pot trece cu vederea lor a lor.Cu toate acestea, camerele de rufe sunt pline de substanțe chimice periculoase și de aparate cu divertisment care pot dăuna copiilor într-o serie de moduri.Indiferent dacă spălarea dvs. se află într-un colț dingy al subsolului sau ocupă o locație excelentă în zona principală de living, luați ceva timp pentru a gândi ca un copil și pentru a vă proteja ca un părinte.Câteva mici schimbări pot face o mare diferență în siguranța camerei de spălătorie.

Pași

Partea 1 din 2:
Păstrarea pericolelor la îndemâna
  1. Imagine intitulată Dovada copilului tău Spălătorie Pasul 1
1. Stocați produsele de spălat la îndemână și în afara vizualizării.Detergenții și alte produse de spălătorie vin adesea în recipiente colorate și au mirosuri atrăgătoare.Copiii mici pot părea aproape obligați să le atingă și - dacă au dat șansa - gustați-i.Pentru a preveni acest lucru, faceți "din vedere, din minte" mantra dvs., pe măsură ce decideți cum și unde să vă păstrați produsele de spălătorie.
  • Dacă este posibil, păstrați-vă produsele de spălătorie într-o cabinet deasupra capului, blocat.Dacă acest lucru nu este fezabil, păstrați-le pe un raft ridicat care nu poate fi accesat de copii mici.Dacă trebuie să le păstrați într-o poziție inferioară, asigurați-vă că sunt ținute în spatele unei uși dulci blocate în orice moment.
  • Când alegeți unde să localizați produsele de spălătorie, imaginați-vă că stocați substanțe chimice periculoase ... pentru că sunteți.
  • Imagine intitulată Dovada copilului tău Spălătorie Pasul 2
    2. Păstrați produsele în ambalajul original și în locul prevăzut.S-ar putea să credeți că este mai sigur să vă îmbogățiți în balsamul de țesături într-un recipient neclar în locul pachetului colorat cu ursul cuddly pe acesta, dar este mai probabil să provocați confuzie în acest fel.Asigurați-vă că știți exact ce este în fiecare container și returnați fiecare element la locația sa de depozitare securizată, de îndată ce ați terminat să o distribuiți.
  • Nu păstrați niciodată produse de rufe pe mașini, pe podea sau în coș, chiar și în timpul ciclurilor de spălare sau între încărcături.
  • Identificați produsele de spălătorie în ambalajul original ca fiind "rău" prin aplicarea unui "MR. Yuk "sau un autocolant similar pentru siguranța copiilor.Dar nu presupuneți niciodată că un autocolant va opri un copil să exploreze.
  • Imagine intitulată Dovada copilului dvs. Roomul dvs. de spălătorie Pasul 3
    3. Luați măsuri de precauție speciale cu pachete de detergent / pods.În doar câțiva ani de pe piață, poduri de detergent de spălătorie sau ambalaje - cantități pre-dozate de detergent concentrat sigilate în "piei" dizolvabile - au devenit larg adoptate din cauza confortului lor.Din păcate, calitățile care le fac atât de convenabile - dimensiunea, forma și natura lor de dizolvare rapidă - le fac, de asemenea, deosebit de periculoase pentru copiii mici.Câteva mii de incidente apar în U.S. în fiecare an din cauza ingestiei de păstăi de detergent.
  • Păstrați podurile / pachetele securizate în ambalajul original și păstrați pachetul sigilat și stocat corect.Nu lăsați niciodată un copil să atingă unul dintre păstăi, deoarece chiar și o mică cantitate de umiditate poate dizolva "pielea" care sigilează detergentul din interior.Detergentul este foarte concentrat, astfel încât spălați-vă mâinile după atingerea unui pod și înainte de a atinge un copil.
  • Unele companii fac acum mai multe containere pentru copii pentru păstăi. Cumpărați aceste lucruri dacă le puteți găsi.
  • Imagine intitulată Dovada copilului tău Spălătorie Pasul 4
    4. Uita-te din perspectiva unui copil.Poate părea prostie pentru a coborî pe mâini și genunchi în spălătorie, dar plasându-vă la un nivel de ochi mic, într-adevăr, face mult mai ușor să identifice potențialele pericole.Astfel, vă puteți avertiza, de asemenea, că ceva ce credeți că este sigur de la îndemâna și / sau din vedere nu este de fapt.
  • Copiii sub trei ani și mai ales sub optsprezece luni, explorați prin "moștenirea" lucrurilor.Pentru a reduce pericolele de sufocare, asigurați-vă că elementele mai mici decât pumnul copilului sunt întotdeauna în afara.Urmăriți și pentru articolele de rufe pe care copiii sunt trase pentru a apuca, mâner și "gura", cum ar fi sticlele de pulverizare și scoops de detergent sub formă de pulbere.
  • Imagine intitulată Dovada copilului tău Spălătorie Pasul 5
    5. Faceți o zonă de spălătorie o zonă fără copii cât mai mult posibil.Cea mai recentă cameră de rufe "pentru copii" este una în care un copil nu intră niciodată.Dacă vă puteți plasa spălarea în spatele unei uși blocate, faceți-o.În orice caz, învățați-vă copilul de la început că spălarea este un "spațiu crescut" și păstrați toate jucăriile sau obiectele prietenoase cu copiii din ea.
  • Faceți rufele în timpul naptimei sau când copiii sunt în afara jocului cu bunica, astfel încât ei nu trebuie să vă alăturați în camera de spălătorie.
  • De îndată ce copiii dvs. sunt suficient de bătrâni pentru a le înțelege, învățați că podurile de detergent nu sunt bomboane și curățătorii lichizi nu sunt băuturi.
  • Fie ca copilul tău să fie un "ajutor mare" cu sortarea haine murdare sau punerea curată departe, nu cu spălarea.Învățând că abilitățile pot aștepta până când copiii sunt mult mai în vârstă.
  • Partea 2 din 2:
    Protejarea aparatelor de spălătorie
    1. Imagine intitulată Dovada copilului tău Spălătorie Pasul 6
    1. Strângeți ușile pe șaibele și uscătoarele din față.Dacă un copil mic poate ajunge la un mâner de ușă, el sau ea va încerca să deschidă că mânerele ușii ușii și ușii de încărcare a ușii sunt doar înălțimea potrivită.Astfel de uși au nevoie de multe ori eforturi pentru a dezactiva și apoi a arunca deschis, eventual lovind copilul.Chiar mai rău, un copil curios se poate urca în mașină și eventual să-l sigileze înăuntru.
    • Vizitați afișarea siguranței copilului din distribuitorul dvs. preferat și alegeți dispozitivele specificate special concepute în acest scop.Adăugați-le la frigider, cuptor și alte locații potențial periculoase în timp ce sunteți la el.
  • Imagine intitulată Dovada copilului dvs. Roomul dvs. de spălătorie Pasul 7
    2. Împiedicați căderile și eliminarea pericolelor de înclinare a aparatului.Atunci când este deschis, o ușă tradițională de uscător face o platformă ideală pe care un copil va dori să urce.Care se încadrează de la o mașină de spălat sau un uscător, în special pe o podea de subsol dur, poate răni cu ușurință un copil.În plus, dacă aparatul nu este sigur la pardoselile la nivel, există posibilitatea ca acesta să se opună asupra copilului.
  • Asigurați-vă că aparatele dvs. nu se învârte, rock, înclinare sau vârf.Șaibe și uscătoare au picioare reglabile pentru a compensa podelele neuniforme.
  • Nu permiteți copiilor să joace pe sau în apropiere de șaibe și uscătoare.Ele sunt bucăți de mașini grele și potențial periculoase.
  • Imagine intitulată Dovada copilului tău Spălătorie Pasul 8
    3. Ascundeți sau asigurați fiare de călcat, plăci de călcat și alte accesorii de spălătorie.Un fier pe un raft, cu un cordon dangling, este un accident care așteaptă să se întâmple.O placă de călcat de tragere poate provoca, de asemenea, cu ușurință răniri, iar modelele de freestanding pot fi declanșate sau pot prinde degete mici atunci când sunt deschise sau închise.Încă o dată, uitați-vă și gândiți-vă ca un copil și păstrați obiecte tentante, dar periculoase din vizualizare și / sau la îndemâna.
  • Nu lăsați firul de fier și călcarea, chiar dacă trebuie să vă opriți parțial prin călcarea.Puneți-i departe și scoateți-i înapoi ori de câte ori aveți șansa de a termina călcarea hainei.
  • Fi inteligent cu accesorii cum ar fi și rafturi de uscare pliabile.Ele prezintă un pericol de vârf semnificativ.
  • Imagine intitulată Dovada copilului tău Spălătorie Pasul 9
    4. Asigurați-vă că conexiunile de utilitate sunt sigure.Pentru sănătatea și siguranța generală, verificați în mod regulat pentru a se asigura că conexiunile electrice, gaze, apă și drenaj și conexiunile de evacuare sunt atașate și întreținute corespunzător.Pentru scopuri de izolare, păstrați cât mai multe cabluri, țevi, tuburi și conexiuni din vedere sau la îndemână posibil.
  • O mașină de spălat trebuie conectată direct la o priză standard de 110 volți (în u.S.), în timp ce un uscător trebuie să fie conectat la o linie dedicată de 220 volți.Asigurați-vă că toate conexiunile sunt sigure și la îndemâna copiilor.Dacă este necesar, utilizați capace de ieșire pentru izolarea la copii care împiedică accesul la conexiunea conectată.
  • Nu lăsați niciodată apa în picioare să rămână într-o chiuvetă de spălare, se spală bazin, găleată sau orice altceva care ar putea prezenta un pericol înec.Copiii mici se pot îneca în cantități foarte mici de apă.Deschideți imediat scufundarea lentă sau blocată.
  • sfaturi

    Poate doriți să postați numărul pentru controlul otrăvitor undeva la îndemână în cazul în care vreodată trebuie să sunați. De exemplu, ați putea posta numărul de pe perete în camera dvs. de spălătorie. Numărul este 1-800-222-1222.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar