Cum să fii iubitor de animale

Majoritatea iubitorilor de animale se nasc cu afinitatea lor pentru alte creaturi, dar sunt, de asemenea, lucruri pe care le puteti face pentru a vă îmbunătăți relația cu animalele și asigurați-vă că sunt tratați cu îngrijirea și respectul pe care îl merită. Luați în considerare adoptarea unei salvații din adăpostul local de animale sau voluntariatul timpului acolo pentru a-și servi locuitorii în alte moduri. Dacă sunteți interesat de o carieră care se învârte în jurul animalelor, uitați-vă să deveniți un groomer de câine, medic veterinar sau zookeeper. De asemenea, puteți ajuta la prevenirea în continuare a animalelor de animale în mâinile societății, renunțând la carne și lapte, folosind doar produse fără cruzime sau modificări similare stilului dvs. de viață.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îngrijirea animalelor
  1. Imaginea intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 1
1. Adoptați sau salvați un animal în nevoie. Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le puteți face pentru a îmbunătăți viața unui animal este să o întâmpinați în casa dvs. Vizitați adăpostul local de animale și cunoașteți câțiva dintre critterii de acolo. Dacă vă întâlniți cu cu adevărat, gândiți-vă că veți deveni noul său îngrijitor.
  • În plus față de pisici și câini, ați putea găsi și adăposturi care locuiesc animale mici, cum ar fi iepurii, țestoasele, păsările și dihorii.
  • Obținerea animalelor de companie de la un adăpost mai degrabă decât un magazin de animale de companie salvează, de asemenea, vieți - multe dintre animalele din adăposturi sfârșesc atunci când adăpostul se află în afara locului pentru ocupanții noi.
  • Imaginea intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 2
    2. Asigurați-vă în mod corespunzător animalele de companie. Hrăniți prietenilor dvs. de animale o dietă sănătoasă, echilibrată, potrivită pentru dimensiunea și vârsta lor și au apă disponibilă în orice moment. Asigurați-vă că au, de asemenea, un loc cald pentru a dormi și păstra canisa, cușcă sau gunoi curat și ordonat. Cu cât îți îndepliniți mai mult nevoile, cu atât vor fi mai fericiți.
  • Luați câinii pentru cel puțin o plimbare destul de lungă pe zi sau dați-le ceva timp să-și plătească pe lesa sau să conducă afară.
  • Nu uitați să vă luați animalul spre veterinar pentru verificări regulate, de asemenea.
  • Bacsis: Dacă lucrați ore lungi, luați în considerare solicitarea unui prieten, relativ sau a unui vecin de încredere să vă verificați pe animalul dvs. de companie în timp ce vă aflați în casă.

  • Imaginea intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 3
    3. Formează o legătură emoțională cu animalele din viața ta. Asigurați-vă că animalele au hrană, apă și adăpost sunt doar jumătate din luptă. Cealaltă jumătate îi face să se simtă iubită. Dacă este posibil, petreceți ceva timp înjunghiat, îngrijirea și jucați cu animalele de companie în fiecare zi. Să le vorbească în tonuri liniștitoare și să fie acolo pentru a le mângâia când sunt bolnavi sau speriat. Lăsați-i să știe că sunteți acolo pentru ei, indiferent ce se întâmplă.
  • Alte modalități de aprofundare a conexiunii dvs. cu animalul dvs. de companie includ ținându-l, instruiți-o pentru a efectua diferite sarcini și a plasa patul, canisa sau cusca aproape de dvs., astfel încât acesta poate dormi aproape de dvs.
  • O obligație emoțională puternică poate avea un impact benefic asupra omului și animalului.
  • Imagine intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 4
    4. Utilizați armarea pozitivă pentru a vă disciplina animalele de companie. Recompensați-vă pisica sau câinele pentru comportamentul lor bun, oferindu-le un tratament, frecare frecare sau zgârieturi în spatele urechilor, toate abordându-le într-o voce fericită și emoționată. Rezistă nevoii de a lovi sau de a striga la animalul dvs. atunci când fac ceva greșit. În schimb, spuneți-i să știe că dezaprobați spunând: "Nu!"Într-o voce fermă.
  • Pisicile și câinii tind să răspundă mai bine la armarea pozitivă decât să facă față certării sau pedepsei. Când vă lăudați sau recompensați animalul dvs., îi motivează să continue să acționeze într-un mod care să vă mulțumească.
  • Animalele având sentimente la fel ca oamenii, și rănirii lor în orice mod pot crea cicatrici emoționale profunde care, la rândul lor, pot duce la probleme de încredere, anxietate sau comportament agresiv.
  • Metoda 2 din 3:
    Viața unui stil de viață prietenos pentru animale
    1. Imaginea intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 5
    1. Considera devenind vegetarian. Ca prieten la toate animalele, este posibil să fie greu să suporți cunoștințele că creaturile pe care le iubiți sunt ucise sau exploatate pentru alimente. A deveni vegetarian vă poate clarifica capacitatea și îmbunătățirea calității vieții a milioane de animale. Începeți prin reducerea numărului de produse de animale pe care le consumați în mod regulat. În timp, cel mai probabil va fi mai ușor și mai ușor să spui nu la aceste lucruri până când nu le mai pierdeți.
    • Dacă sunteți serios despre cruciada dvs. pentru a proteja animalele, ați putea chiar să faceți angajamentul devenind vegan, sau cineva care se abține de la produsele animale cu totul.
    • Eliminarea lucrurilor cum ar fi carnea, brânza, laptele și untul din dieta dvs. au adăugat, de asemenea, beneficii, cum ar fi mai sănătoase, păstrând mediul înconjurător și ameliorarea efectelor schimbărilor climatice.

    Bacsis: Puteți fi un iubitor de animale și încă bucurați-vă de carne și de lapte. Căutați produsele etichetate "Gama liberă" sau "Organic," care se asigură că animalele provin din tratamentul etic.

  • Imaginea intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 6
    2. Purtați îmbrăcăminte care nu provin de la animalele rătăcite și recoltate. Evitați hainele care sunt făcute din piele sau blană, cum ar fi piele, piele de căprioară, blănuri, lână și aligator, șarpe sau piele de cerb. Alternativele Faux la toate aceste elemente sunt disponibile imediat în aceste zile. Ele arată adesea la fel de bine ca și cel real și, de obicei, vin cu un preț mai mic, pentru a porni.
  • În loc de țesături făcute din piele, lipiți de materiale precum bumbacul, lenjeria, mătase și cânepă, care sunt adunați numai din surse de plante. Aceste materiale sunt, de asemenea, biodegradabile, spre deosebire de poliester, raion și alte sintetice.
  • Dacă doriți să mergeți la extra mile, începeți să cumpărați de la branduri care donează o parte din profiturile lor la eforturile locale sau globale de ajutorare a animalelor.
  • Imaginea intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 7
    3. Comutați la produsele certificate de cruzime. Termenul "fără cruzime" înseamnă că nu au fost afectate animale pentru a dezvolta sau produce un anumit produs. Dacă sunteți dispus să arătați un pic mai greu în timp ce faceți cumpărăturile dvs., puteți găsi produse alimentare fără cruzime, îmbrăcăminte, cosmetice, consumabile de curățenie și chiar jucării, decor și alte articole de uz casnic.
  • Pentru a naviga o bază de date completă a companiilor fără cruzime și a produselor pe care le oferă, verificați site-ul PETA.
  • Unele mărci publică că nu efectuează teste pe animale, cu excepția cazului în care legea le cere. Ceea ce înseamnă adesea acest lucru este că plătesc pentru a testa pe cont propriu. Cel mai bine este să evitați aceste produse ori de câte ori este posibil.
  • Imagine intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 8
    4. Boicotați comerțul cu animale exotice. Este o tendință în unele părți ale lumii pentru a păstra animalele neobișnuite ca pisicile mari, maimuțele și reptilele. Spre deosebire de animalele domestice, care au fost crescuți să trăiască în interior și să se bazeze pe proprietarii lor pentru a-și satisface nevoile, aceste animale nu sunt menite să trăiască în cuști. Ca rezultat, ei tind să sufere în noile lor condiții.
  • Încurajați-vă prietenii, rudele și oricine va asculta să nu cumpere animale de companie care nu sunt disponibile la adăpostul local de animale.
  • Multe animale exotice nu trăiesc atât de mult timp în captivitate, așa cum fac ei în sălbăticie. De fapt, viața lor sunt tăiate din cauza dorinței cuiva de a le arăta.
  • Un alt dezavantaj al deținerii animalelor exotice este pericolul pe care îl prezintă. În unele cazuri, proprietarii pot fi răniți serios sau chiar uciși de animalele de companie care și-au început viața în sălbăticie.
  • Imaginea intitulată a fi un iubitor de animale Pasul 9
    5. Luați o poziție împotriva cruzimii animalelor. Vorbiți împotriva abuzului și neglijați-vă și ajutați pe cei care maltratați animalele înțeleg răul pe care îl fac. În ciuda progreselor științei moderne, există încă o mulțime de ignoranță și concepție greșită care înconjoară modul în care animalele gândesc, simt și se comportă. Prin educarea oamenilor sau prin modificarea perspectivelor lor, le puteți inspira să-și schimbe căile și să învețe să trăiască în armonie iubitoare cu animalele.
  • Cruzimea animalelor opuse ar putea însemna participarea la un protest împotriva agriculturii corporative, a testelor farmaceutice, a luptelor pentru câini sau a circurilor. Dar poate fi, de asemenea, la fel de simplu ca sugerând cuiva că nu ar trebui să-și lase câinele înlănțuit timp de ore la un moment dat.
  • Dacă vedeți pe cineva care suferă un animal și nu face nimic pentru a încerca să le oprească, în esență, acționați ca un complice pentru cruzimea lor.
  • Metoda 3 din 3:
    Lucrul cu animalele
    1. Imaginea intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 10
    1. Voluntar la adăpostul local de animale sau la clinică. Aceste locuri au adesea poziții deschise pentru voluntarii care doresc să lucreze direct cu animalele. Timpul dvs. la adăpost poate fi cheltuit făcând lucruri precum hrănirea, scăldatul și plimbarea animalelor, cuștile de curățare și împrumutând personalul o mână. De asemenea, veți obține o mulțime de timp de joc, desigur.
    • În cele mai multe locuri, va trebui să aveți cel puțin 16 ani pentru a vă califica ca voluntar. De asemenea, pot exista alte cerințe în vigoare, cum ar fi capacitatea de a lucra un anumit număr de ore pe săptămână sau de a se angaja pentru un an întreg de serviciu.
    • Suspendarea la adăpostul local de animale poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a vă întâlni cu alți indivizi asemănători care îi pasă de animale la fel de mult ca și tine.
  • Imaginea intitulată a fi un iubitor de animale Pasul 11
    2. Uită-te la un loc de muncă ca un groomer câine sau Walker. Dacă câinii sunt prima ta iubire, de ce nu vă întoarceți pasiunea în profesia dvs? Cercetați cerințele pentru a deveni un groomer de câine în care locuiți și puneți-vă abilitățile la o bună utilizare. Dacă aveți deja un loc de muncă și nu aveți timp să luați unul nou, ați putea câștiga și un pic de bani suplimentari prin mersul pe jos câinii oamenilor pentru ei.
  • Nu aveți nevoie de o licență specială pentru a deveni un groomer de câine. În unele cazuri, totuși, ar putea fi necesar să se primească o certificare de la o școală de îngrijire stabilită.
  • Angajarea ca un câine Walker sau Groomer nu necesită o pregătire și experiență ca unele ocupații, dar este încă important să vină cu referințe solide, să faceți o lucrare sigură, excepțională și să vă comercializați propria afacere.
  • Imaginea intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 12
    3. Du-te la școală pentru a deveni un medic veterinar. Îmbogățirea unei cariere ca medic veterinar vă va oferi ocazia de a îngriji animalele bolnave și rănite înapoi la sănătate. A deveni un veterinar necesită, de obicei, cel puțin o diplomă de licență în medicina veterinară, dar ar putea fi un mare gol pe termen lung, dacă doriți să vă dedicați viața dvs. de salvare a animalelor. La urma urmei, știi cât de important pot fi animalele de companie ale oamenilor.
  • Știința veterinară nu este un mare oficial la multe colegii, ceea ce înseamnă că este posibil să declare un alt subiect ca curs de studiu. Mulți veterici de succes au început ca studenți ai biologiei, ecologiei sau altor subiecte conexe.
  • Bacsis: Rețineți că medicina veterinară este un domeniu foarte competitiv și poate fi unul dur pentru a intra în cazul în care ați interpretat în mod excepțional în școală.

  • Imaginea intitulată a fi un iubitor de animale Pasul 13
    4. Cantiți-vă interesul față de animale într-o carieră în știința faunei sălbatice. Oamenii de știință din sălbăticie includ zoologi, biologi marini, specialiștii de reabilitare a animalelor și alți experți care posedă cunoștințe extinse despre regnul animal. Una dintre aceste profesii vă va permite să luați un rol mai practic în studierea diferitelor specii și a relațiilor lor cu lumea.
  • Găsirea unui loc de muncă ca om de știință sălbatică va cere cel mai adesea să aveți un minim de licență în domeniul dvs. specific de studiu.
  • Dacă vă place să fiți în aer liber și observând animalele în habitatele lor naturale, știința faunei sălbatice poate fi doar calea de carieră pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un iubitor de animale Pasul 14
    5. Aplicați la locul de muncă la grădina zoologică locală. Iubitorii de animale au uneori sentimente mixte despre grădinile zoologice, dar pot fi un loc magic pentru a lucra dacă sunteți dornici să fiți expuși la multe tipuri diferite de animale. Capul în jos la biroul de servicii de carieră la grădina zoologică locală și întrebați despre aplicarea unui loc de muncă. Cu o experiență suficientă și educația potrivită, s-ar putea să vă calificați chiar pentru o poziție care lucrează direct cu animalele.
  • Câteva dintre pozițiile pe care le-ați putea găsi la grădina zoologică din vecinătate sunt curator de animale, Expozit Creator, Vet Tech, Zookeeper, înregistrări păstrează și adaosul magazinului de cadouri.
  • Angajații zoo sunt de așteptat să fie politicoși, responsabili și harnici, și adesea au o gamă largă de sarcini, care pot include interacțiunea cu publicul.
  • sfaturi

    Citiți mai multe despre animalele pe care le dețineți pentru a afla cât mai bine să le păstrați confortabili și fericiți. S-ar putea să întrebați, de asemenea, adăpostul unde ați adoptat animalul dvs. pentru mai multe instrucțiuni de îngrijire mai specifice.
  • Amintiți-vă să fiți buni cu oamenii. Faceți tot posibilul pentru a vă extinde dragostea pe care o aveți pentru animale la toate ființele vii.
  • Avertizări

    Nu luați animalele fără fire fără a determina mai întâi dacă ar face animale de companie adecvate și luând măsurile de precauție medicală adecvate. La fel de mult cum ați putea dori să salvați un animal care trăia în sălbăticie, aducându-l în casa dvs. ar putea să prezinte riscuri pentru sănătatea și siguranța familiei dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar