Cum să evoluați chingling

Chingling este cel de-al 433-lea Pokémon din serie și a fost introdus în a patra generație a jocului (Diamond, Pearl, Platinum, Heartgold și Soulsilver). Așa cum sugerează și numele, chinglingul arată ca un clopot de guler - având un corp de aur circular și o proeminență asemănătoare cu urechea roșie și albă pe cap. Spre deosebire de alte Pokemon care evoluează folosind pietre sau prin nivelare în sus, chinglingul este un pic complicat pentru a evolua dacă nu știți modalitatea corectă de a face acest lucru.

Pași

Partea 1 din 2:
Depășirea nivelului de fericire al lui Chingling

Chinglingul evoluează numai când nivelul său de fericire este mai mare de 220. Pentru a umple fericirea lui Chingling, trebuie să faceți următoarele:

  1. Imaginea intitulată Evoluționează pasul 1
1. Face chingling ține un clopot calomniat. Soothe Bell este un fel de element deținut care renunță la efecte speciale la Pokemon folosindu-l. Soothe Clopotele pot fi obținute din diferite locuri, în funcție de versiunea dvs. de joc:
  • Route 212 Mansion (Diamond, Pearl și Platinum)
  • Parcul Național (HeartGold și Soulsilver)
  • Imaginea intitulată Evoluționează etapa 2
    2. Hrăniți fructele de boabe. Fructe de padure sunt elemente din lumea Pokémon care, atunci când sunt hrănite la un Pokémon, renunță la efecte speciale, cum ar fi vindecarea otrăvurilor sau restaurarea HP.
  • Fructe de padure ca ginema Berry, un boabe galbene, care se găsește în joc, poate ridica un stat redus, cum ar fi fericirea.
  • Imaginea intitulată Evoluționează etapa 3
    3. Au masaje Pokémon. Puteți găsi o casă de masaj în orașul Veilstone (Diamond și Pearl) chiar lângă Gym Pokémon. Du-te în casă și vorbește cu fată blondă din cameră. Ea vă va oferi un masaj pentru Pokemon. Pur și simplu selectați "Da" și alegeți Chingling din listă.
  • Partea 2 din 2:
    Evoluția chinglingului
    1. Imaginea intitulată Evoluționați etapa 4
    1. Așteptați pentru noaptea. Odată ce veți avea nivelul de fericire al lui Chingling, așteptați ca noaptea să vină. Trebuie să așteptați până noaptea deoarece, pe baza mecanicii jocului, chinglingul poate să evolueze numai în timpul nopții.
    • Începând cu a patra generație, timpul în joc depinde de ceasul dispozitivului sau de timpul real-lume. Nightime în joc începe la ora 20:00 și se termină pe 3:59 am.
    • Dacă doriți ca noaptea să vină mai repede, puteți ajusta ceasul sistemului dispozitivului.
  • Imaginea intitulată Evoluționați etapa 5
    2. Nivelul de chingling. Când vine noaptea, ieșiți și faceți nivelul de chingling. Ieșiți și faceți bătăliile Pokémon folosind chingling până când se ridică (cel puțin o dată).
  • Puteți face orice fel de bătălie Pokémon (fie lupta împotriva formatorilor sau a lui Wild Pokémon) atâta timp cât CHINGLING câștigă și câștigă XP.
  • Odată ce nivelurile de chingling în sus, acesta va evolua în forma sa adultă: Chimecho.
  • Dacă chilierea nu evoluează, asigurați-vă că nivelul său de fericire este de cel puțin 220. Puteți depăși nivelul de fericire (255) doar pentru a vă asigura.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu puteți forța chingling să evoluați - nu puteți folosi cheaturi sau pietre de evoluție. Chingling nu beneficiază de niciun fel de pietre de evoluție pentru ao crește cu forța. Cu excepția cazului în care cele trei condiții de mai sus sunt îndeplinite împreună, nu veți putea să evoluați chingling chiar și cu vreun fel de cheats.
  • Chingling este un Pokémon de tip psihic și este foarte eficient împotriva tipurilor de luptă. Pentru a face mai ușor atunci când încercați să vă ridicați în timpul nopții, să luptați cu aceste tipuri de Pokémon pentru a obține victorii rapide.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar