Cum să evoluați încet

În seria Pokémon, Slowbro este una dintre cele două forme evoluate de lent, cealaltă fiind încetinirea. Slowpoke și Slowbro au fost introduse în generația I a seriei Pokémon, în timp ce încetinirea a fost introdusă în generația II.Slowbro este un pokemon de apă / psihic caracterizat prin corpul său roz, asemănător cu Hippo, și un adăpost dintr-o lovitură pe coadă. În ceea ce privește generația VI, LOWBRO are, de asemenea, o evoluție mega care transformă lentbro în mega lentbro. Acestyarticle vă va duce prin pașii de bază necesari pentru a evolua încetinește în lenjerie, încetinește în Mega Slowbro în generația VI și, de asemenea, cum să evolueze încetinească în lent în Pokémon Go.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evoluția încetinește în lent
  1. Imagine intitulată Evoluează Slowbro Pasul 1
1. Capturați o lentărie cu un Pokéball standard. Locația LOWPOKE variază pe scară largă pe baza jocului pe care îl jucați - puteți câștiga doar o lent Ruby, safir, aruncat, smarald, diamant, negru 2 și alb 2 Prin tranzacționarea sau migrarea lunetei de la un alt joc.
  • Imaginea intitulată Evoluează Slowbro Pasul 2
    2. Ridicați încetinește la nivelul 37. Metoda principală pentru aceasta va fi de a lupta să încetinească împotriva Pokémonului sălbatic, împotriva formatorilor de pe drum sau a formatorilor într-o sală de gimnastică sau eveniment.
  • De asemenea, puteți ridica nivelul de încetinire, lăsându-l într-o zi de zi. Cu toate acestea, lentokeke nu va evolua în timp ce într-o zi de zi - trebuie să fie cu tine să faci asta.
  • Bomboane rare poate fi, de asemenea, folosit pentru a ridica lent la nivelul 37.
  • Imagine intitulată Evolve Slowbro Pasul 3
    3. Permiteți încetinirii să evolueze când ajunge la nivelul 37. Dacă încercați să anulați evoluția apăsând "B" ``, atunci lenjeria dvs. nu va evolua. De asemenea, nu va evolua dacă ține overstonă.
  • Metoda 2 din 3:
    Evoluția încetinei în Mega Slowbro (generația VI)
    1. Imagine intitulată Evolued Slowbro Pasul 4
    1. Evoluționați încetinește în lent la nivelul 37.
  • Imaginea intitulată Evoluează Slowbro Pasul 5
    2. Achiziționați lenjeria. Slowbronitul vă va fi dat de bătrânul din peșteră, dacă faceți un clopot de coajă folosind sare de sare și sare.
  • Imagine intitulată Evoluează Slowbro Pasul 6
    3. Dobândi o piatră cheie. Metoda pentru acest lucru va varia în funcție de jocul pe care îl jucați. În X și Y, Jucătorul poate câștiga inelul Mega de la Korrina la vârful Turnului de măiestrie. În Omega Ruby și Alpha Sapphire, Jucătorul poate câștiga brățara Mega pe insula sudică.
  • Imagine intitulată Evolued Slowbro Pasul 7
    4. Au încetini lenjeria la lenjeria. Slowbro va evolua apoi în mega longbro în luptă. Evoluțiile mega sunt evoluții temporare în acest moment în serie. Slowbro și încetinirea sunt versiunile complet evoluate ale LOWPOKE, în timp ce Mega Slowbro este doar o evoluție temporară.
  • Metoda 3 din 3:
    Evoluția încetinei în Pokémon Go
    1. Imagine intitulată Evolued Slowbro Pasul 8
    1. Deschideți aplicația Pokémon Go. Icoana va avea un pokéball roșu și alb pe un fundal albastru.
  • Imagine intitulată Evolued Slowbro Pasul 9
    2. Găsiți sau câștigați 50 de bomboane de răsturnare. Puteți obține bomboane, fie prin capturarea duplicatului încetinească sau prin tranzacționare în încetinirea nedorită la profesorul de stejar.
  • Când tranzacționați un Pokémon la profesorul Stejar, pierdeți acea Pokémon, deci asigurați-vă că vă salvați încetinele cu cel mai înalt nivel de CP.
  • LOWPOKE au fost raportate pentru a spawn cel mai adesea în jurul râurilor, lacurilor, oceanelor și a porturilor.
  • Imaginea intitulată Evoluează Slowbro Pasul 10
    3. Atingeți Pokéball în partea de jos a ecranului și apăsați pe Pokémon.
  • Imagine intitulată Evolued Slowbro Pasul 11
    4. Apăsați pe luneta pe care doriți să o evoluați. De obicei, este recomandat să evoluați Pokémon cu cel mai înalt nivel de CP pentru a asigura cea mai puternică Pokemon evoluat posibil.
  • Imagine intitulată Evolued Slowbro Pasul 12
    5. Apăsați pe Evolua. Veți avea nevoie de 50 de bomboane de răsturnare pentru a finaliza evoluția.
  • Imagine intitulată Evolued Slowbro Pasul 13
    6. Apăsați pe da a confirma. Slowpoke-ul dvs. ar trebui să fie acum un lent cu un nivel CP mai mare și posibile mișcări noi.
  • Încetinirea poate fi evoluată numai de la o lentărie - nu este o evoluție a începătorului. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de 50 de bomboane de lent și o rocă a regelui, un element rar care poate fi uneori găsit la Pokéstops sau prin completarea unui Streak Pokéstop de 7 zile.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar