Cum să evoluați mantyke

Mantyke este un Pokémon de tip apă, care a apărut pentru prima oară la a patra generație a jocului (Diamond, Perl, Platinum și HeartGold). Are un corp albastru larg cu aripioare mari, pe care le folosește pentru a înota și seamănă foarte mult cu o rază de manta, numai fără coada lungă. Mantyke poate evolua la o formă mult mai puternică, mantine, dar Mantyke este unul dintre puținele Pokémon care are nevoie de o condiție specială înainte de a se putea schimba în stadiul său adult. Pentru a afla ce să faceți, derulați până la pasul 1.

Pași

Partea 1 din 2:
Prindeți un remoradă
  1. Imagine intitulată Evolveaza Mantyke Pasul 1
1. Cunoașteți cerințele necesare pentru a evolua mantyke. Pentru ca Mantyke să se schimbe la manta, trebuie să îndepliniți singura condiție pe care trebuie să o evoluați: care este de a avea un remoradă în partidul dvs. Pokémon, în timp ce mantyke se ridică cel puțin o dată.
  • RemoraId este un Pokémon de tip apă introdus în a doua generație a jocului (aur, argint și cristal) și poate fi identificat prin corpul său albastru deschis, ochii mari și două aripioare mari de coadă.
  • RemoraId poate fi găsit în orice organisme de apă (lacuri și mări) în întreaga serie de jocuri. De obicei, puteți găsi în locuri unde puteți, de asemenea, să prindeți un mantyke.
  • Imagine intitulată Evolveaza Mantyke Pasul 2
    2. Se îndreaptă spre un corp de apă. De preferință un lac sau o mare.
  • Imagine intitulată Evolveaza Mantyke Pasul 3
    3. Intrați în luptă cu un remoradă. Odată ce ajungeți la un lac sau la o mare, puteți utiliza o tijă de pescuit (un element de joc achiziționat prin quest-uri), fie să înotați și să utilizați un Pokémon pentru a întâlni un remoradă și lupta-l.
  • Imaginea intitulată Evolveaza Mantyke Pasul 4
    4. Slăbesc remoraidele și îl capturează. Odată ce ajungeți la luptă, slăbiți-l folosind orice Pokémon în partidul dvs.
  • Când este pe punctul de a fi eliminat, aruncați un pokéball la el (o poceball obișnuită va face) să o prindă și să o includă în partidul dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Nivelarea lui Mantyke
    1. Imagine intitulată Evolveaza Mantyke Pasul 5
    1. Utilizați mantyke în bătălii pentru a câștiga puncte de experiență (xp) și nivel în sus. Odată ce aveți un remoradă în partidul dvs., este timpul să-l înălțim pe Mantyke. Nu există nici un fel de bătălie specifică pe care trebuie să o faceți, dar luptați cu formatori, care pot fi găsiți oriunde în joc, oferă mai mult XP în comparație cu înfrângerea Pokemonului Wild.
    • De asemenea, puteți lupta împotriva incendiilor, a terenurilor și a tipurilor de roci (aceste tipuri sunt slabe împotriva apei Pokémon ca Mantyke) pentru victorii ușoare.
  • Imagine intitulată Evoluează Mantyke Pasul 6
    2. Utilizați bomboane rare ca o alternativă. Dacă nu doriți să ridicați Mantyke prin bătălii Pokémon, puteți utiliza întotdeauna obiecte în joc cum ar fi bomboane rare.
  • Bomboanele rare permit Pokemon-ului dvs. să câștige un nivel instantaneu fără a face bătălii Pokémon.
  • Fiecare joc are doar un număr limitat de bomboane rare pe care le puteți obține de la quest-uri laterale sau magazine speciale, dar din moment ce Mantyke trebuie doar să se ridice o dată pentru a evolua, aveți nevoie doar de o bomboană rară.
  • sfaturi

    Nu este nevoie să ridicați remoraID. Trebuie doar să o aveți în petrecerea dvs. pentru a face ca Mantyke să evolueze.
  • Dacă nu mai aveți nevoie de ea, puteți elimina remoraId de la petrecerea dvs. odată ce Mantyke a evoluat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar