Cum să evoluați shelgon

Shelgon este un Pokémon de tip dragon introdus în a treia generație a jocului. Se caracterizează prin faptul că are un corp închis într-o cochilie albă circulară, doar picioarele sale proeminente de dedesubt și ochii lui au aprins o gaură în față. Shelgonul evoluează din Bagon, un tip dragon bipedal și, eventual, se transformă în Salamenta, a treia și finală. Evoluția Shelgon este simplă, deoarece rezultă cerințele standard de evoluție și nu are nevoie de condiții speciale înainte de a putea transforma.

Pași

  1. Imaginea intitulată Evoluează Shelgon Pasul 1
1. Battle Pokémon Tipuri care sunt slabe împotriva Shelgonului. Ca tip dragon, Shelgon este foarte eficient împotriva pokémonului de tip dragon similar, care se ocupă de două ori deteriorarea normală, așa cum ar fi pe alt Pokémon.
  • Tipuri de dragon pure precum Dratini, Dragonair și Druddigon, în special cele cu niveluri mai mici, sunt o pradă bună pentru Shelgon.
  • Imaginea intitulată Evoluează Shelgon Pasul 2
    2. Evitați tipurile Pokémon pe care Shelgon le-ar lua daune grave de la. Pokemon de tip Fairy și Ice sunt cele pe care ar trebui să le evitați. Aceste tipuri, cum ar fi Granbull și Clefairy (zână) sau Abomasnow și Regice (ICE), vor provoca severe la deteriorarea normală a Shelgon.
  • Tipurile de dragon sunt, de asemenea, vulnerabile la tipurile de dragon, astfel încât atunci când se confruntă cu Pokémon ca Axew sau un alt Shelgon, asigurați-vă că utilizați cel mai eficient atac asupra listei sale de calificare pentru a deteriora grav celelalte tipuri de dragon și pentru a câștiga rapid meciul.
  • Imaginea intitulată Evoluează Shelgon Pasul 3
    3. Continuați să câștigați puncte de experiență (XP). XP sunt necesare pentru nivelul în sus, iar Shelgon va evolua în sala de salvare fără condiții speciale odată ce ajunge la nivelul 50. Continuați să luptați pe Pokémon că Shelgon este puternic împotrivă pentru a obține meciuri ușoare și pentru a câștiga rapid XP.
  • Imaginea intitulată Evoluează Shelgon Pasul 4
    4. Utilizați bomboane rare la nivel. Rare bomboane este un element alimentar în joc care crește instantaneu nivelul Pokémonului care o mănâncă. Bomboanele rare pot fi găsite oriunde în joc, de la quest-uri laterale la premii pe anumite evenimente în joc, cum ar fi Bug Prinsing. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă ridica Shelgonul fără a fi nevoie să faceți niciun fel de bătălii Pokémon.
  • Numărul de bomboane rare din fiecare versiune de joc este limitat, astfel încât să puteți găsi greu să evoluați Shelgon folosind bomboane rare singur.
  • sfaturi

    În afară de tipurile menționate mai sus, Shelgon și alte Dragon-tip Pokemon primesc și provoacă daune normale pe alte tipuri de Pokémon.
  • Numele "Shelgon" provine din combinația de "coajă" și "Dragon."
  • Învingerea Pokémon de la formatori vă va câștiga mai multe puncte XP în comparație cu Pokemonul sălbatic, dar bătăliile vor fi mult mai greu.
  • Utilizați bomboane rare numai la niveluri mai înalte (40-50). Acest interval necesită mai mult XP înainte de a putea să se ridice, consumă mai mult timp și efort comparativ cu intervalele de nivel inferior.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar