Cum să găsiți drifloon pe pokémon diamond și pokémon pearl

Drifloon este un Pokémon special de balon care apare numai în fața Valley WindWorks după ce ați eliminat echipa Galactic. Pentru a face lucrurile și mai dificile, ea apare numai în zilele de vineri, așa că aveți doar o dată o dată pe săptămână să o obțineți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Efectuarea lui Drifloon
  1. Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 1
1. Vizitați Valley Windworks în timpul povestirii și înfrângerea echipei Galactic. Nu mult timp după ce ați câștigat prima insignă de gimnastică, veți găsi o fată pe Route 205 Cine tatăl a fost luat ostatic la Valley Workworks de către Team Galactic. Veți avea nevoie să ștergeți echipa Galactic din Valley WindWorks pentru a obține Drifloon.
  • Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 2
    2. Înfrângerea membrilor echipei Galactic în fața Valley Workworks. Grunt galactic ar trebui să fie o luptă ușoară, dar el va bloca ușa spre Valea Workworks odată ce a înfrânt.
  • Imagine intitulată găsi Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 3
    3. Înapoi la orașul Floaroma pentru a găsi celelalte galacte galactice. Veți putea obține cheia de lucru de la acești tipi. Capul spre sud pentru a le găsi în lunca floaromului.
  • Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 4
    4. Luptați cu grunturile și obțineți cheia. Va trebui să lupți cu ambele grunt-to-back, așa că asigurați-vă că echipa dvs. este gata. Lupta nu ar trebui să fie două dificile dacă ați luptat în mod regulat și va trebui doar să obțineți printre trei Pokémon pentru a câștiga.
  • Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 5
    5. Înfrângerea întregii echipe Galactic în Valley Works. Odată ce aveți cheia de lucru, puteți șterge Valley WindWorks. Va trebui să lupți cu două grunturi și comandante Marte, care are un nivel dificil de 16 puruguri. După ce a învinge comandantul, fata va fi reunită cu tatăl ei și va menționa "Pokemon-ul balonului." Acesta este Drifloon.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea și capturarea lui Drifloon
    1. Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 6
    1. Reveniți la Valley Wordworks într-o vineri în timpul zilei. Drifloon apare în fața Valley Windworks în fiecare vineri. Dacă ați învins echipa Galactic acolo vineri, va trebui să așteptați până vineri viitoare pentru ao găsi.
    • Asigurați-vă că veniți în timpul zilei, deoarece Drifloon nu va apărea dimineața sau noaptea. Va trebui să vizitați Valley WindWorks între orele 10:00 și 8:00.
  • Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 7
    2. Nu setați ceasul nintendo DS înainte să facă vineri să se întâmple devreme. Setarea ceasului dvs. înainte va dezactiva orice evenimente bazate pe timp de 24 de ore, inclusiv apariția lui Drifloon. Cel mai bun pe care îl puteți face este să setați data până joi și apoi să așteptați 24 de ore pentru ca Drifloon să apară.
  • Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 8
    3. Abordați drifloon și discutați cu ea. Drifloon va fi vizibil în lumea întreagă, la fel ca un pokemon legendar. Vorbind cu ea va începe o luptă cu Drifloon.
  • Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 9
    4. Sănătatea lui Drifloon. Drifloon este nivelul 22, astfel încât ar putea dura ceva timp să se rătăcească dacă nu v-ați gândit prea mult la Pokemon. Drifloon este slab la fantomă, rock, electric, gheață și atacuri întunecate, astfel încât să le folosești dacă este posibil pentru a face lupta să meargă mai repede.
  • Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 10
    5. Utilizați balonul dvs. de poke când Drifloon este scăzut pe sănătate. Odată ce bara de sănătate a lui Drifloon este roșie, puteți începe să aruncați bilele de poke pentru a încerca să-l prindă. Puteți utiliza bile avansate pentru a ușura, dar Drifloon nu ar trebui să fie dificil să se prindă cu o minge regulată de poke.
  • Imagine intitulată Găsiți Drifloon pe Pokemon Diamond și Pokemon Pearl Pasul 11
    6. Întoarceți-vă o săptămână mai târziu dacă bateți accidental. Dacă bateți accidental drifloon afară sau pierdeți timpul în care a apărut, va apărea din nou vineri viitoare în timpul zilei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar