Cum să evoluați mackooke

Puteți tranzacționa doar între jocurile de aceeași generație:
Generația I - Roșu, albastru, verde, galben
Generația II - Aur, argint, cristal
Generația III - Rubin, safir, smarald, aruncat, frunze
Generația IV - Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold, Soulsilver
Generația V - Negru, alb, negru 2, alb 2
Generația VI - X, Y, Omega Ruby, Alpha Sapphire
Generația VII - Soarele, Luna, Ultra Sun, Ultra Moonmachoke poate fi evoluat în Machamp când este tranzacționat la un alt jucător. Aceasta înseamnă că va trebui să găsiți pe cineva care are același sistem și generarea de joc ca tine, ca să poți face schimb de ei. Odată ce ați tranzacționat machoke și a evoluat într-un machamp, aveți cealaltă persoană să o comercializeze înapoi la dvs. Dacă utilizați un emulator, va trebui să utilizați o soluție pentru a evolua MACHOKOKOKE.

Pași

Metoda 1 din 2:
Trading în joc
  1. Imagine intitulată Evoluează Mackoke Pasul 1
1. Găsiți un prieten pentru a tranzacționa sau a utiliza un alt sistem și joc. Pentru a evolua Machoke, va trebui să o faceți cuiva cuiva. Prietenul tău va trebui să aibă același sistem și de generare a jocului Pokémon pentru a tranzacționa. În generația VI, puteți tranzacționa online cu alte persoane. Asigurați-vă că știu că doriți ca machampul dvs. înapoi!
  • Dacă utilizați un emulator, poate fi dificil să tranzacționați Pokemon. Dacă jucați un joc de generație IV, puteți edita fișierul ROM pentru a vă permite să evoluați Machoke prin nivelare.
  • Imaginea intitulată Evoluează Mackoke Pasul 2
    2. Asigurați-vă că îndepliniți cerințele din joc la comerț. Nu puteți face schimb de cineva până când nu ați realizat câteva lucruri mai devreme. Acest lucru nu ar trebui să afecteze majoritatea jucătorilor, dar este posibil să încercați să tranzacționați prea devreme.
  • Generația I - puteți face comerț după primirea Pokedex de la profesorul Oak.
  • Generația II - puteți tranzacționa după ce a oferit oul de mister la profesorul Elm.
  • Generația III - puteți face comerț după obținerea Pokedex de la profesorul mesteacan.
  • Generația IV - puteți face comerț după obținerea Pokedex de la profesorul Rowan.
  • Generation V - Puteți tranzacționa după ce obțineți insigna trio și primiți uneltele C.
  • Generația VI - puteți tranzacționa de îndată ce aveți două Pokemon.
  • Generația VII - Puteți să tranzacționați de îndată ce ajungeți la primul centru Pokémon din joc
  • Imagine intitulată Evoluează Mackoke Pasul 3
    3. Puneți Mackooke în partidul dvs. (generații I-IV). În generațiile anterioare ale jocurilor Pokémon, va trebui să vă deplasați în partidul dvs. pentru ao schimba pe cineva. În jocurile ulterioare, puteți tranzacționa oricare dintre Pokémon pe care l-ați stocat.
  • Imaginea intitulată Evoluează Mackoke Pasul 4
    4. Conectați cele două dispozitive. Metoda de conectare depinde de sistemele pe care le conectați.
  • Joc Boy, jocul Boy Color, joc Boy Advance - Conectați cele două sisteme cu un cablu de legătură. Nu puteți conecta două versiuni diferite de băiat de joc. Introduceți camera Uniunii la etajul al doilea al Centrului Pokémon pentru a găsi celălalt jucător.
  • Nintendo DS - vă puteți conecta fără fir cu alte sisteme din vecinătate. Generația V Jocuri au o caracteristică IR încorporată la cartuș. Acest articol are mai multe informații despre conectarea a două sisteme DS.
  • Nintendo 3DS - Apăsați butoanele L și R și selectați sistemul Selectare player. Acest lucru vă va permite să găsiți oameni în apropiere sau să vă conectați la Internet și să comercializați online. Când tranzacționați online, asigurați-vă că partenerul dvs. știe că doriți ca Machampul evoluat înapoi.
  • Imagine intitulată Evoluează Mackooke Pasul 5
    5. Trade-ți machia. Machoke va evolua în Machamp imediat după ce a fost tranzacționat. Aveți partenerul dvs. de tranzacționare Machamp înapoi odată ce ați terminat comerțul.
  • Asigurați-vă că mașinile dvs. nu deține overstonă sau nu va putea evolua.
  • Metoda 2 din 2:
    Evoluția cu un emulator
    1. Imaginea intitulată Evoluează Pasul 6
    1. Înțelegeți procesul. Veți folosi un program special pe computerul dvs. care va modifica datele fișierului ROM. Aceste modificări vă vor permite să evoluați Manakoke în Machamp fără a fi nevoie să tranzacționați. În schimb, va încerca să evolueze de îndată ce ajunge la nivelul 37. Veți avea nevoie de un computer pentru a finaliza acest proces, dar puteți transfera fișierul modificat ROM pe dispozitivul dvs. mobil dacă de obicei jucați în mișcare.
  • Imaginea intitulată Evoluează Pasul 7
    2. Descărcați instrumentul Randomizer Game Universal Pokémon. Acest lucru vă va permite să editați fișierul ROM, astfel încât Mackookoke (și alte evoluții comerciale) să poată fi evoluat în mod tradițional prin nivelare. Puteți descărca gratuit acest instrument FAN Pokehacks.DABOMSTEW.com / randomizator / descărcări.php.
  • Imagine intitulată Evoluează Mackoke Pasul 8
    3. Extrageți dosarul care conținea instrumentul Randomizator. Faceți clic dreapta pe fișierul ZIP descărcat și faceți clic pe "Extrage tot". Urmați instrucțiunile pentru a crea un nou dosar pentru program.
  • Imaginea intitulată Evoluează Mackoke Pasul 9
    4. Rulați instrumentul Universal Pokémon Game Randomizer. Faceți dublu clic pe "Randomizer.borcan" Fișier pentru a distra programul. Fereastra Randomizator se va deschide cu o varietate de opțiuni.
  • Veți avea nevoie de Java instalat pe computerul dvs. pentru a rula Randomizerul jocului universal Pokémon. Vedea Cum se instalează Java Pentru instrucțiuni privind instalarea Java pe computer.
  • Imaginea intitulată Evoluează Mackoke Pasul 10
    5. Apasă pe "Deschis Rom" butonul și răsfoiți fișierul dvs. ROM. Dacă ROM-ul dvs. este în format ZIP, va trebui să o extrageți înainte de ao putea edita în randomizator. Puteți utiliza acest instrument pe orice generație ROM (cu excepția generației VI).
  • Imaginea intitulată Evoluează Mackoke Pasul 11
    6. Verifică "Schimbați evoluția imposibilă" cutie. Puteți găsi această casetă în "Optiuni generale" Secțiunea Randomizatorului. Acesta este numai Setarea pe care trebuie să o verificați sau să o schimbați în Randomizerul Universal Pokémon.
  • Imagine intitulată Evoluează Mackoke Pasul 12
    7. Apasă pe "Randomize (salvați)" buton. Aceasta va aplica modificările evoluției tuturor Pokémon din jocul dvs. care necesită ca tranzacțiile să evolueze. Nu vă faceți griji că butonul spune "Randomize", Deoarece nimic altceva nu va fi schimbat atâta timp cât nu ați activat alte opțiuni.
  • Imaginea intitulată Evoluează Mackoke Pasul 13
    8. Încărcați noul fișier ROM în emulator. Randomizatorul jocului universal Pokémon va genera un nou fișier ROM pe care îl puteți încărca în emulator. Stările vechi de salvare vor funcționa atâta timp cât totul este în locația corectă.
  • Imagine intitulată Evoluează Mackooke Pasul 14
    9. Ridicați Machoke la nivelul 37 sau mai mare pentru a evolua. Noul dvs. fișier ROM va fi modificat, astfel încât Mackoke va evolua în Machamp la nivelul 37 sau mai mare. Acest lucru se va întâmpla automat de îndată ce se va ridica, la fel ca majoritatea pokemonului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar