Cum să evoluați pikipek în pokemon sun și lună

Pikipek este un Pokemon normal și de zbor, primul introdus în Pokémon Sun și Lună. Are 3 evoluții, dar imaginându-vă cum să evoluați, poate fi un pic confuz, mai ales dacă sunteți nou la joc. Din fericire, Thisewill vă arată cum să evoluați Pikipek în Pokémon Sun și Lună.

Pași

Metoda 1 din 2:
Prindeți Pikipek
  1. Imagine intitulată Evolvek Pikipek în Pokemon Sun și Lună Pasul 1
1. Asigurați-vă că aduceți niște Pokéballs. Rata de captură a lui Pikipek este pe partea superioară, astfel încât Pokéball-urile normale ar trebui să fie suficiente pentru capturarea Pikipek (asigurați-vă că aduceți mai multe Pokéballs cu dvs., în cazul în care prima dvs. încercare de capturare Pikipek nu reușește).
  • De asemenea, puteți aduce bile rapide cu dvs. dacă doriți să încercați să prindeți imediat Pikipek când începe întâlnirea.
  • Deoarece Pikipek vă confruntați va fi mai mult decât probabil un nivel scăzut (mai ales dacă decideți să priviți pe un traseu mai devreme, cum ar fi Route 1), puteți aduce și bile de cuiburi, deoarece acestea fac mai ușor Pokemon.
  • Imagine intitulată Evolvează Pikipek în Pokemon Sun și Luna Pasul 2
    2. Adăugați o piesă de rocă, electrică și / sau gheață Pokémon echipei dvs. Deoarece Pikipek este un Pokémon normal și zburător, este slab pentru acele tipuri de mișcări.
  • Evitați pokemonul de tip sol și fantomă, deoarece Pikipek nu este afectat de aceste tipuri de mișcări (cu excepția cazului în care țineți o țintă inel, caz în care eficacitatea mișcărilor de tip fantomă este normală) și bug-ul și de tip Pokemon, de la acestea Mișcările nu vor fi foarte eficiente pe Pikipek.
  • Imagine intitulată Evolvează Pikipek în Pokemon Sun și Luna Pasul 3
    3. Știți unde să găsiți pikipek. Există câteva locații în care Pikipek poate fi găsit în Pokémon Sun și Lună, inclusiv rutele 1, 4, 5 și 6, precum și Poké Pelago și Route 8, unde Trumbek îl poate numi pentru ajutor. Unde te duci la captura Pikipek depinde de tine, dar ține minte că rutele mai mici numerotate vor avea, de obicei, pokemon cu nivel inferior.
  • Pe ruta 1, înainte de începerea festivalului de la Iki, Pokémon a prins pe această rută va avea o rată de capcană de 100%, deci păstrați-vă acest lucru în minte dacă sunteți mai devreme în joc.
  • Imagine intitulată Evolve Pikipek în Pokemon Sun și Lună Pasul 4
    4. Plimbați-vă în iarba înaltă pe traseul pe care l-ați ales. Pikipek are o rată relativ medie de întâlnire în toate locațiile, deci oriunde ați ales să mergeți, după câteva minute, ar trebui să întâlniți în cele din urmă un pikipek.
  • Imagine intitulată Evolvează Pikipek în Pokemon Sun și Luna Pasul 5
    5. Reducerea sănătății pikipek la jumătate sau mai mică. Acest lucru ar trebui să fie mai ușor. Odată ce sănătatea sa este la jumătate sau mai puțin, aruncați-vă Pokeball-ul și încercați să-l prindeți. În cele din urmă, ar fi trebuit să fi prins cu succes pikipekul.
  • Dacă încercați să utilizați o minge rapidă, atunci asigurați-vă că ați aruncat-o la începutul întâlnirii, înainte de a utiliza oricare dintre mișcările Pokémon pe Pikipek.
  • Metoda 2 din 2:
    Evoluția lui Pikipek în Trumbek
    1. Imagine intitulată Evolvează Pikipek în Pokemon Sun și Luna Pasul 6
    1. Știți cum evoluează Pikipek. Nu aveți nevoie de pietre evolutive, alte elemente speciale sau la comerț pentru a evolua Pikipek. Mai degrabă, pur și simplu trebuie să-l ridicați până la nivelul 14.
    • Nu aveți nevoie să o înălțați într-o anumită perioadă de zi, fie pentru a evolua.
  • Imagine intitulată Evolve Pikipek în Pokemon Sun și Luna Pasul 7
    2. Concentrați-vă pe bătuirea terenului, fantomă, bug-uri și de tip Pokemon. După cum am menționat mai devreme, Pikipek este un Pokémon normal și de zbor, astfel încât să găsiți întâlniri cu aceste tipuri de Pokémon pentru a fi mai ușor.
  • Imagine intitulată Evolvează Pikipek în Pokemon Sun și Luna Pasul 8
    3. Așteptați până când Pikipek este nivelul 13 și apropierea de nivelul 14 și completați o întâlnire cu un Pokemon. Pokemon pe care îl alegeți este complet până la tine.
  • Imaginea intitulată Evolvează Pikipek în Pokemon Sun și Luna Pasul 9
    4. Asigurați-vă că pikipekul dvs. nu ține overstonă. Acesta este un element care vă va determina Pikipek să nu evolueze, astfel încât să-l eliminați dacă Pikipekul dvs. ține unul.
  • Imaginea intitulată Evolvek Pikipek în Pokemon Sun și Luna Pasul 10
    5. Observați cutscena care începe. Dacă Pikipek-ul dvs. a făcut-o cu succes la nivelul 14 după întâlnire, trebuie să observați o întârziere cu întârziere evolutivă. Acesta este Pikipek Evolving în Trumbek.
  • Evitați presarea "B" deloc în timpul cutscenului sau Pikipekul dvs. nu va evolua și va trebui să așteptați până când se concentrează din nou.
  • Imaginea intitulată Evolvează Pikipek în Pokemon Sun și Luna Pasul 11
    6. Știți cum să evoluați Trumbek în Toucannon, ultimul Pokémon din secvența evolutivă a lui Pikipek. Pentru a evolua Trumbek, deoarece Trumbek este aceeași tastare ca Pikipek (Normal / Flying) Repetați pașii din această metodă. Trumbek ar trebui să evolueze în Toucannon odată ce ajunge la nivelul 28.
  • sfaturi

    Din când în când, Pikipek poate apela un alt Pokémon pentru ajutor în timpul întâlnirii, dacă sănătatea sa devine destul de scăzută. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să învingeți Pokémon care apare înainte de a fi capabil să prindă pikipek.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar