Cum să evoluați lickitung

Puteți să evitați Lickitung în Lickilicky în următoarele jocuri:

Generație IV - Diamond, Pearl, Platină, HeartGold, Soulsilver
Generație v - negru, alb, negru 2, alb 2

Generația VI-X, Y, Omega Ruby, Alpha Sapphire

Likitung este unul dintre originalele 151 Pokémon, dar evoluția sa nu a fost introdusă până la mai târziu în serie. Dacă doriți să evacuați Likitung în Lickilicky, va trebui să jucați o generație IV sau un joc ulterior. Lickitung va trebui, de asemenea, să cunoască mișcarea Rollout, care poate fi învățată câteva moduri diferite.

Pași

Partea 1 din 3:
Transferul Lickitung
  1. Imagine intitulată Evolve Lickitung Pasul 1
1. Știți de ce trebuie să transferați Lickitung. Lickitung a fost introdus în prima generație de jocuri Pokémon, dar evoluția lui Lickilicky nu a fost introdusă până la generația IV. Aceasta înseamnă că nu puteți evolua Lickitung dacă nu jucați o generație IV sau mai târziu.
  • Imagine intitulată Evolve Lickitung Pasul 2
    2. Bateți atât jocurile generației II, cât și IV. Puteți transfera Pokémon de la III la IV, dar va trebui să bateți mai întâi ambele jocuri pentru a face acest lucru.
  • Nu puteți transfera Pokémon de la generația I sau II la generația IV.
  • Imaginea intitulată Evolve Lickitung Pasul 3
    3. Utilizați un original Nintendo DS pentru a efectua transferul. Acestea sunt singurele sisteme DS care suportă cartușele jocului Boy Advance. Puneți jocul Generativ III în slot de-a lungul fundului DS. Puneți jocul de generație IV în slotul regulat al cartușului.
  • Imaginea intitulată Evolve Lickitung Pasul 4
    4. Incepe jocul. Putere pe DS-ul dvs. și începeți jocul Generation IV.
  • Imaginea intitulată Evolve Lickitung Pasul 5
    5. Selectați "Migrează de la Joc" Din meniul principal. Acest lucru va începe procesul de migrare. Veți fi avertizat că nu veți putea transfera Pokémon înapoi la jocul Generation III.
  • Imaginea intitulată Evolve Lickitung Pasul 6
    6. Selectați Lickitung din lista Pokemonului disponibil. Puteți transfera mai multe Pokemon în timpul procesului de migrare.
  • Imagine intitulată Evolve Lickitung Pasul 7
    7. Finalizați migrarea și reporniți jocul Generation IV. După ce ați selectat și ați migrat Pokemon, jocul IV de generație va reporni. Începeți jocul salvat ca normal.
  • Imagine intitulată Evolve Lickitung Pasul 8
    8. Vizitați PAL Park. Pentru a obține Pokemon-ul dvs. migrat, va trebui să vizitați Facilitatea PAL Park.
  • Diamond, Pearl, Platinum - capătul de est al traseului 221
  • HeartGold și Soulsilver - orașul Fuchsia
  • Imagine intitulată Evolve Lickitung Pasul 9
    9. Începeți "Spectacol de prindere" activitate. Puteți începe acest lucru vorbind cu persoana din spatele recepției. Veți fi dus la spate și ați dat șase bile de parc pentru activitate.
  • Imaginea intitulată Evolve Lickitung Pasul 10
    10. Plimbați-vă în jurul câmpului pentru a vă întâlni Pokemon-ul migrat. Aruncați bilele de parc pentru a captura Pokémon și a adăuga-o în lista dvs. Nu este nevoie să slăbiți deloc Pokémon înainte de a arunca mingea.
  • Partea 2 din 3:
    Învățarea Rollout
    1. Imaginea intitulată Evolve Lickitung Pasul 11
    1. Înțelegeți de ce Lickitung trebuie să știe Rollout. Lickitung trebuie să știe această mișcare pentru a evolua în Lickilicky. TM pentru rolout a fost disponibil numai în generația II și nu poate fi folosit pentru acest lucru. Mai jos sunt câteva moduri pe care le puteți învăța această mișcare.
  • Imaginea intitulată Evolve Lickitung Pasul 12
    2. Nivelul Up Lickitung la nivelul 33. Likitung va învăța această mișcare automat la nivelul 33. Puteți să-l înălțați de luptând, lăsându-l la centrul de zi, sau prin utilizarea bomboanelor rare. Acesta este cel mai simplu mod de a învăța mișcarea.
  • Imagine intitulată Evolve Lickitung Pasul 13
    3. Luați Lickitung la un tutore de mișcare în Platinum, HeartGold sau Soulsilver. În Platinum vorbește cu tutorele de mișcare din zona de supraviețuire. Rollout costă patru cioburi roșii, două cioburi verzi și două cioburi albastre. În HeartGold sau Soulsilver, discutați cu tutorele de mișcare în partea de sus a frontierei. Rollout costă 32BP.
  • Partea 3 din 3:
    Evoluția în Lickilicky
    1. Imaginea intitulată Evolve Lickitung Pasul 14
    1. Nivelul Up Lickitung încă o dată când știe Rollout. Odată ce nivelurile de likitung în timp ce cunoașteți Rollout, va începe imediat să evolueze în lickilicky. Există câteva moduri diferite pe care le puteți ridica.
  • Imagine intitulată Evolve Lickitung Pasul 15
    2. Nivelul în sus cu lupta. Aceasta este cea mai frecventă modalitate de a vă ridica Pokemon, iar Lickitung nu este o excepție. Dacă te lupți cu Pokémon dur, trimiteți-l pe Likitung pentru o mișcare și apoi schimbați-l înapoi pentru un luptător mai puternic. Lickitung va primi o parte din experiența când lupta sa terminat. Dacă dotați Lickitung cu o expunere. Trimiteți-o, puteți să o ridicați fără să o trimiteți chiar în luptă.
  • Imagine intitulată Evolve Lickitung Pasul 16
    3. Feed Lickitung Elemente speciale pentru a ridica. Bomboanele rare și soda rară vor ridica imediat nivelul lui Lickitung. Puteți găsi câteva bomboane rare în toată călătoria dvs. și puteți achiziționa sifon rar de la magazinul de sucuri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar