Cum să devii un epidemiolog

Epidemiologii studiază traseul că bolile iau printr-o anumită populație și efectele asociate. Majoritatea epidemiologilor sunt împărțiți în două grupuri de bază: cercetare și clinică. Epidemiologii de cercetare îndeplinesc un studiu foarte specific asupra bolilor infecțioase specifice din motive de prevenire și control. Epidemiologii clinici lucrează pentru a opri sau a preveni focarele infecțioase și cel mai adesea lucrează în instituțiile medicale. Ambele grupuri necesită o formare similară, dar la un moment dat în educația dvs., va trebui să luați cursuri clinice sau de tip de cercetare suplimentare față de specialitatea dvs. aleasă.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea pentru a introduce un program de epidemiologie
  1. Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 1
1. Cunoașteți cerințele educaționale ale locului de muncă. În prezent, puține școli oferă programe de licență care antrenează epidemiologii. Datorită faptului că nu există o cale ortodoxă de a deveni epidemiolog, mulți intră în studiu epidemiologic după atingerea unei diplomă ca doctor de medicină (MD), Master of Health Public (MPH), Doctor de Sănătate Publică (DRPH) sau doctor de farmacie (Pharmd).
  • Unele programe orientate medical au început să ofere grade pentru un maestru al științei de epidemiologie. Admiterea într-unul din aceste programe ar putea să vă urmărească rapid pe calea dvs. de a deveni un epidemiolog.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 2
    2. Analiza statistică principală. Epidemiologii sunt de așteptat să proceseze cantități mari de date statistice despre populații și agenți patogeni care afectează aceste populații. Din această analiză, un epidemiolog ar putea recomanda sau a desfășura cercetări privind prevenirea, medicamentele sau educația cu privire la o preocupare de sănătate particulară într-o populație.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 3
    3. Luați un curs în MS Excel. Epidemiologii fac concluzii despre preocupările de sănătate, analizând populații mari sau date din studii de caz / cohortă. Multe programe epidemiologice utilizează funcțiile matematice în Excel pentru a avea sens și manipularea datelor medicale. Facilitatea cu software-ul de analiză a datelor vă va oferi un picior în raport cu concurența dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 4
    4. Rămâneți la curent cu medicina de sănătate publică. Citirea problemelor actuale de sănătate și a modului în care acestea sunt tratate, vă veți familiariza cu tendințele din lumea epidemiologică. Acest tip de lectură este, de asemenea, util în dezvoltarea intuiției dvs. profesionale, care vă va ajuta să reacționați mai competent la informații noi cu care vă puteți confrunta.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 5
    5. Luați GRE cantitativ sau vă ridicați scorul. Natura statistică a celor mai multe programe de epidemiologie, dar asigură că panourile de aplicații vor dori să aveți un scor cantitativ puternic pe GRE. Faceți testele practice, ghidurile complete de studiu și luați (sau re-luați) testul și obțineți un scor competitiv.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 6
    6. Lucrați sau voluntari într-un cadru clinic. Chiar și într-un mediu așa cum este înlăturat ca laborator, se așteaptă ca epidemiologii să recunoască și să răspundă în mod corespunzător în situații de urgență. Lucrul într-un cadru clinic, ca un ER, vă poate ajuta să dezvoltați în continuare harul sub presiune, ceea ce poate fi critic atunci când lucrați cu agenți patogeni periculoși.
  • Această experiență poate fi, de asemenea, utilizată pentru a vă consolida cererea la un program de epidemiologie.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 7
    7. Atinge un grad absolvent. Multe programe caută candidații care au atins o diplomă de masterat într-un domeniu conex, cum ar fi sănătatea publică. O diplomă într-un domeniu medical, cum ar fi medicina sau farmacia, se va deschide ușile la poziții mai mari de plăți și responsabilitate ca epidemiologie, deoarece acești indivizi vor avea capacitatea de a lucra, diagnostica și prescrie tratamentul.
  • PhD-urile, în special cele din domeniile medicale sau medicale, adesea sunt candidați puternici pentru a lucra în facilități mai mari, cum ar fi un laborator medical sau spital.
  • Imaginea denumită devine un epidemiolog Pasul 8
    8. Obțineți un salt pe biostatică. Cele mai multe programe de absolvent din epidemiologie vor avea cursuri specifice în biostatică sau studiul / aplicarea statisticilor la informațiile și cercetarea biologică. Dacă există cursuri de licență legate de biostatică, luarea acestora înainte de studiul dvs. absolvent vă va ajuta la învățarea viitoare în acest domeniu.
  • Partea 2 din 4:
    Selectarea programului potrivit
    1. Imaginea intitulată devine un epidemiolog Pasul 9
    1. Găsiți programe de epidemiologie adecvate. Există mulți factori care ar trebui luați în considerare la selectarea unui program de absolvent pentru epidemiologie. Luați ceva timp să vă gândiți la domeniile câmpului care vă interesează cel mai mult. În cazul în care programele de epidemiologie ale cercetării potențiale ale școlilor, în direcția intereselor dvs., ar putea fi o indicație a unei potriviri bune.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 10
    2. Investigați cercetarea facultăților. După ce ați redus perspectivele dvs. la câteva programe, puteți începe să căutați în cercetarea membrilor facultății individuale. Acești indivizi vor fi experți în diverse aspecte ale epidemiologiei, iar unii pot chiar să fie consilierii facultății dvs., dacă introduceți programul.
  • Uitați-vă în bloguri sau atracții de rating profesor pentru a vedea ce fel de reputație are facultatea. Dacă mulți indivizi se plâng, nu există suficientă direcție în program, sau că studenții absolvenți sunt maltratați, ar trebui să luați în considerare acest lucru.
  • Poate doriți să selectați câțiva profesori pe care îi simțiți să fiți consilieri absolvenți în timp ce studiați și efectuați propria dvs. cercetare.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 11
    3. Cântărește argumentele pro și contra de programe diferite. În cele din urmă, educația dvs. este ceea ce faceți din ea. Unii indivizi fac mai bine într-un cadru mai mic, mai intim, în timp ce alții prosperă într-un context mai larg. Aceasta este o chestiune de gust, dar puterea unui program nu este. Unele organizații au clasat programe de top epidemiologice pe criterii în scopul de a ajuta tinerii profesioniști din domeniul sănătății medicale să găsească dreapta potrivi. Uitați-vă la clasamentele evaluate de sănătatea publică online la:
  • http: // Publichealthlineline.Org / Epidemiologie / Programe de masterat-grade / # Context / API / Listings / Prefilter
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 12
    4. Organizați-vă materialele de aplicare. Veți avea cel puțin nevoie de rezultatele testului GRE pe lângă formularul dvs. de cerere, deși cerința GRE poate fi anulată pentru studenții medicali care prezintă în schimb scorurile MCAT. Alte cerințe includ, în general,:
  • Declarație personală / Declarație a scopului
  • Curriculum vitae
  • Transcrieri (colegiu / școală medicală)
  • Au semnat scrisori de recomandare
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 13
    5. Pregătește-ți portofelul. Va trebui să plătiți taxele de oră de credit asociate programului dvs., dar chiar să fiți luați în considerare pentru înscriere, probabil că va trebui să plătiți și o taxă de cerere. Acestea pot diferi semnificativ de la program la program, dar ar trebui să vă așteptați să plătiți oriunde între 60 $ - 100 $.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 14
    6. Aplicați la programul dvs. de alegere. Procesul de aplicare pentru multe dintre aceste programe este foarte implicat și lipsesc un pas sau un document vă poate descalifica de la a fi acceptat. Acordați o atenție deosebită procesului de aplicare, așa cum este prezentat de școlile în care sunteți cei mai interesați.
  • Dacă sunteți încă student sau sunteți un student universitar recent, poate doriți să discutați cu un consilier de îndrumare cu privire la procesul de aplicare. Consilierii au adesea experiență cu aceste lucruri și, în cazul în care nu, vă pot îndrepta în direcția unei persoane care vă poate ajuta.
  • Partea 3 din 4:
    Atingerea unei grade de epidemiologie
    1. Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 15
    1. Determinați zonele de interes în cadrul literaturii de cercetare. În timp ce luați cursurile de absolvent în epidemiologie, veți fi așteptat să citiți mult de literatură privind subiectele asociate. Această cercetare vă va familiariza cu metodologiile și practicile implicate în domenii specifice de epidemiologie și dacă vă bucurați sau nu de fapt să lucrați în aceste domenii.
    • Există un aspect al implementării pe care îl găsiți obosit sau insuportabil? Te descurci anxios la gândul de a lucra cu agenți patogeni virali în domeniu? Citirea dvs. vă va ajuta să discutați doar ce ar putea fi cea mai potrivită pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 16
    2. Identificați mediul dvs. de lucru ideal. Pe parcursul programului dvs. Epidemiologie, veți fi de așteptat să efectuați atât sarcinile legate de cercetare, cât și cele clinice. Puteți avea chiar și o oportunitate de a face lucrări pe teren. Experiențele dvs. cu astfel de situații ar trebui să arunce lumină asupra tipului de mediul de lucru pe care ați dori să îl urmăriți după absolvire.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 17
    3. Întrebați cu profesorii și colegii despre experiențele profesionale. Este ușor să vă îndepărtați cu noțiuni romantice despre profesia medicală, așa cum se vede în pop-cultura, dar realitatea poate fi diferită de așteptări. Colegii și profesorii dvs. sunt o mare resursă pentru a învăța mai multe despre locurile de muncă în domeniul epidemiologiei din lumea reală. Unele locuri de muncă poate doriți să întrebați:
  • Epidemiolog aplicat la o agenție de stat
  • Epidemiologul de control al infecției la un spital sau laborator medical
  • PhD de epidemiologie la o universitate
  • Epidemiologul veterinar
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 18
    4. Îndepliniți cerințele programului. Acestea pot varia considerabil între programe. Nerespectarea standardelor stabilite de universitatea dvs. poate solicita să reluați un curs sau să rescrieți un document semnificativ, ca o teză sau un grant. Principalele domenii vă veți concentra pe studiile epidemiologice sunt:
  • Biostatică
  • Metode cantitative pentru rezolvarea sănătății publice și a problemelor medicale clinice
  • Management de date
  • Metodologii de cercetare clinică
  • Metodologii de screening de boală
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 19
    5. Completați teza sau subvenția. În plus față de cerințele clasa normală, majoritatea covârșitoare a programelor de absolvent vă va cere să completați o teză revizuită peer destinată publicării sau unei propuneri de finanțare. Odată ce ați realizat această condiție finală, veți fi gata să intrați în forța de muncă epidemiologică.
  • Partea 4 din 4:
    Găsirea unui loc de muncă ca epidemiolog
    1. Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 20
    1. Utilizați resursele la Universitatea dvs. de absolvire. S-ar putea să fi avut un mentor la universitatea dvs. sau la un profesor cu care ați lucrat îndeaproape. Aceștia sunt adesea oameni ideali să se consulte cu privire la oportunitățile de angajare. S-ar putea să întrebați:
    • "Unde au găsit alți absolvenți din programul nostru de epidemiologie?"
    • "Există cineva în care mă poți referi la continuarea cercetării mele?"
    • "Se întâmplă să aveți un coleg la [potențială companie / agenție / laborator] pe care aș putea să le vorbim despre oportunitățile de angajare?"
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 21
    2. Luați în considerare companiile care se specializează în zona dvs. de interes. Aceasta include agenții guvernamentale, cum ar fi centrele pentru controlul bolii. Gândiți-vă înapoi la cercetarea pe care ați avut-o în mod deosebit în timp ce vă câștigați gradul. Ce organizații au fost afiliați acei cercetători? Acest lucru vă poate pune pe piesa noului dvs. loc de muncă.
  • Imaginea intitulată devine un pas epidemiolog 22
    3. Verificați postările publice. Colegiul American de Epidemiologie are o secțiune cuprinzătoare a postărilor de locuri de muncă pentru multe agenții diferite. Verificați dacă acestea ar putea fi potrivite pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 23
    4. Frecventați conferințe profesionale. Aveți ocazia de a face multe conexiuni la aceste conferințe și puteți chiar să vă reconectați cu prietenii sau colegii anteriori care ar putea să vă recomandăm să lucrați. De asemenea, trebuie să utilizați aceste evenimente pentru a afla orice schimbări în comunitatea epidemiologică care ar putea influența cercetarea sau căutarea de locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un epidemiolog Pasul 24
    5. NOTĂ Cercetarea farmaceuticelor asociate în specialitatea dvs. Unii experți estimează că cele mai înalte locuri de muncă plătite în epidemiologie pot fi găsite în domeniile produselor farmaceutice și producției medicale. S-ar putea să fiți în măsură să obțineți acest loc de muncă prin cunoașterea produselor farmaceutice specifice pe care le-ați câștigat pe parcursul studiului dvs.
  • sfaturi

    Continuați oportunitățile de voluntariat. Angajatorii au o valoare mai mare asupra celor care au experiență directă în domeniul ales și încurajează în mare măsură activitățile de voluntariat în angajații lor.
  • Studiu cu atenție munca de epidemiologi bine-cunoscuți pentru inspirație și îndrumare. Aflați de la maeștrii, cum ar fi Hippocrates, care este considerat a fi fondatorul medicinei moderne. Jurământul luat de medici astăzi poartă numele său. S-ar putea să considerați, de asemenea, John Snow, care este numit "Părintele epidemiologiei pentru munca sa în timpul focarului holeră în secolul al XIX-lea.
  • Căutați jurnale medicale și publicații online pentru teme și studii recente în epidemiologie. Păstrarea la curent cu problemele vor fi o parte importantă a activității viitoare ca epidemiolog.
  • Concentrați-vă pe aspectele pozitive ale alegerii dvs. de carieră atunci când mergeți greu. Epidemiologia poate fi o carieră extrem de plină de satisfacții. Oamenii din acest domeniu au salva vieți prin găsirea unor soluții mai bune de sănătate la problemele care influențează populațiile întregi.
  • Încercați câteva cursuri OpenCourseware gratuite în epidemiologie pentru a vedea dacă este ceva ce vă place să studiați în profunzime.Universitatea Johns Hopkins are mai multe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar