Cum să aplicați uleiul amla

AMLA Uleiul provine dintr-un fruct cunoscut sub numele de goseberberbul indian și este cel mai des folosit în Ayurveda pentru a promova părul puternic, strălucitor și pielea umedă, strălucitoare. Sa demonstrat chiar și a promova creșterea părului, tratați mătreața și rezolvarea altor probleme ale pielii. Puteți aplica uleiul la păr sau pe piele ca un tratament hidratant sau lăsați-l peste noapte.

Pași

Metoda 1 din 3:
Condiționează părul cu ulei de amla
  1. Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 1
1. Alegeți ulei de plante organice, apăsat la rece, dacă este posibil. Uită-te la magazine online sau piețe de specialitate pentru a găsi ulei de amla 100% pur. Nu uitați să verificați lista ingredientelor pentru a vă asigura că nu există coloranți, parfumuri, conservanți și alți aditivi (mai ales dacă sunteți alergic sau aveți un scalp sensibil).
  • Puteți cumpăra și Amla în formă de pulbere, dacă doriți. Va trebui să faceți o pastă din ea adăugând /4 (59 ml) de apă pentru fiecare ceașcă de 1/2 (64 grame) de pulbere Amla înainte de ao aplica părului.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 2
    2. Faceți un test la fața locului pentru a verifica orice semne ale unei reacții alergice. Se toarnă o cantitate de dimensiuni de dimensiuni de tip amla pe antebrațul sau încheietura mâinii interioare. Apoi, așteptați 24 de ore pentru a vedea dacă aveți o erupție cutanată sau o roșeață. Dacă aveți o reacție, nu utilizați uleiul Amla. Dacă nu se întâmplă nimic, este sigur să utilizați pe scalpul dvs.
  • Dacă aveți o reacție, rețineți că ar putea fi, de asemenea, din orice ulei de bază din amestec cum ar fi nuca de cocos, jojoba sau ulei de argan. Verificați lista ingredientelor dacă aveți alergii sau reacții cunoscute la produsele pe bază de ulei în trecut.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 3
    3. Îmbrăcați-vă părul și partiți-l în mijloc. Spritz părul cu apă și pieptene până când toate sunt adecvate în mod adecvat. Apoi, utilizați degetele sau un pieptene pentru a vă împărți părul în mijloc.
  • Umiditatea ridică stratul de cuticular exterior al părului, permițând uleiul să se înmoaie mai adânc într-o perioadă mai scurtă de timp, deci este mai bine să o aplicați la părul umed.
  • Dacă v-ați șamponat deja părul în duș, ieșiți și aplicați uleiul Amla în locul balsamului obișnuit.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 4
    4. Masați-vă scalpul cu aproximativ /4 Cupa (59 ml) de ulei de amla. Se toarnă /4 Cupa (59 ml) de ulei Amla în palmă și se toarnă cu atenție pe scalpul dvs. Folosiți degetele pentru ao masta, rulându-l în jos lungimea părului.
  • Este normal să simțiți un efect ușor de răcire din ulei.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 5
    5. Utilizați o palmă plină de ulei pe fiecare secțiune a părului până când este înmuiat. Se toarnă mai mult ulei de amla în palmă și îl masați în față, laturi, laturi și înapoi al părului până când toate firele au fost acoperite. Dacă aveți zone în care scalpul dvs. este uscat, mâncărime sau balding, aplicați un pic suplimentar pentru acele părți.
  • Asigurați-vă că acoperiți sfaturile părului, mai ales dacă părul este uscat și predispus la capete.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 6
    6. Înfășurați părul într-un prosop cald timp de 15 minute. Încălziți un prosop prin punerea în uscător la căldură mare timp de câteva minute. Apoi, înfășurați părul cu ulei cu prosopul și lăsați-l să stea timp de 15 minute. Acest lucru va ajuta uleiul să se înmoaie în firele și scalpul.
  • Puteți, de asemenea, să atenuați un prosop cu apă fierbinte și apoi să vă înfășurați părul cu el.
  • Anumite amestecuri de apel AMLA pentru lăsarea de până la 2 ore, deci se referă la instrucțiunile de pe sticlă.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 7
    7. Clătiți bine părul cu apă caldă până când tot uleiul este în afara. Clătiți părul cu apă caldă, dacă utilizați uleiul Amla în locul balsamului dvs. Utilizați șamponul normal și balsamul pentru a clăti uleiul departe dacă utilizați uleiul ca tratament hidratant pe părul murdară anterior.
  • Uleiul a dispărut când stoarceți apa din părul dvs. și nu vedeți nici un izvor translucid în apă.
  • Dacă aveți păr uscat sau frizzy, utilizați șampon fără sulfate și balsam pentru a vă păstra uleiurile naturale ale părului.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 8
    8. Starea părului dvs. cu ulei de amla 1 sau 2 ori pe săptămână timp de 16 săptămâni. Dacă încercați să vă cultivați părul sau să reparați părul uscat, deteriorat, faceți un tratament de ulei Amla o dată sau de două ori pe săptămână. Puteți să o utilizați mai des dacă doriți, să rețineți că părul dvs. ar putea să apară uleios și ați putea renunța la un miros deosebit de picant! Poate dura aproximativ 16 săptămâni înainte de a observa o îmbunătățire.
  • De asemenea, puteți face o mini-aplicație între spălări pentru a îmblânzi frizzul prin frecare cu o cantitate de dimensiuni trimestriale pe mâini și de a-ți rula degetele prin vârful părului tău.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind uleiul ca păr de păr și tratare a scalpului
    1. Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 9
    1. Partea dvs. de păr uscat în mijloc cu degetele sau pieptene. Împărțirea părului va face mai ușor să aplicați uleiul în fiecare secțiune (laturile și spatele). De asemenea, va ajuta uleiul să se concentreze în partea de sus a scalpului, o zonă mai predispusă la uscare și mâncărime.
    • Dacă aveți o anumită zonă a scalpului, care este uscată sau fulgeră, parțial părul astfel încât partea să fie expusă și puteți focaliza uleiul din acea zonă.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 10
    2. Turnați /4 Cupa (59 ml) de ulei Amla în palmă și masați scalpul. Cupă mâna și se toarnă cât mai mult ulei Amla în palma ta așa cum poți ține, ceea ce va fi probabil în jurul valorii de /4 Cupa (59 ml). Apoi, vărsați-l în scalpul tău și lasă uleiul să se înmoaie în rădăcinile părului tău.
  • Dacă uleiul Amla a venit într-o sticlă de stoarcere, simțiți-vă libertatea să o strângeți pe părul dvs. în schimb.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 11
    3. Aplicați mai mult ulei până când fiecare catenă devine umezită cu uleiul Amla. Continuați să aplicați uleiul până când fiecare fir este înmuiat de la rădăcină la vârf. Dacă aveți părul curat, acesta poate ajuta la combaterea acesteia cu un pieptene larg dințate.
  • Aplicați ulei suplimentar în zone care sunt deosebit de uscate, mâncărime sau baldă (cum ar fi rădăcinile din apropierea coroanei capului sau sfaturilor părului dvs.).
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 12
    4. Bucurați-vă părul în sus și acoperiți-l cu un capac de duș. Utilizați cleme sau benzi elastice libere pentru a vă bucura de părul în sus. Apoi, acoperiți-vă capul într-un capac de duș pentru a vă proteja perna și foile de a obține ulei.
  • Capacul de duș va ajuta, de asemenea, să păstreze căldura venind de la cap peste noapte, ceea ce va ajuta la deschiderea foliculilor de păr astfel încât uleiul poate să se înmoaie în mai bine.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 13
    5. Clătiți-vă părul cu apă caldă, șampon și balsam în dimineața. Odată ce te trezești, clătiți uleiul din părul tău cu apă caldă până când nu există nici un semn al uleiului rămas în părul tău. Apoi, aplicați șamponul obișnuit și balsam.
  • Lăsați-vă părul să se saturați cu apă și să strângeți puțin în palmă pentru a vedea dacă observați orice swirls translucid în apă. Dacă nu există niciunul, continuați cu rutina obișnuită de spălare a părului.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicarea Amla la pielea ta
    1. Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 14
    1. Utilizați câteva picături de ulei Amla pentru a hidratare și tonifica pielea pe față. Spălați murdăria și machiajul cu curățarea obișnuită, apoi depuneți 3 până la 5 picături de ulei Amla pe palmele. Frecați mâinile împreună și lucrați uleiul în piele, masivându-vă fața în sus și în afara nasului.
    • Aveți grijă să nu obțineți uleiul în ochii dvs., deoarece se va stinge!
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 15
    2. Faceți o curățare a zahărului cu ulei de amla pentru a îndepărta pielea moartă. Creați un exfoliantă prin amestecarea 1 cană (240 ml) de ulei de amla cu 1/2 cană (64 grame) de zahăr și 2 linguri (30 ml) de apă de trandafir. Frecați ușor amestecul pe fața sau corpul, apoi spălați-l cu apă caldă și vă uscați pe piele.
  • Evitați exfolierea pe zonele cu răni deschise, răni sau leziuni de acnee, deoarece aceasta poate crește iritarea și roșeața.
  • Nu vă curățați cu grijă pielea, în special pielea sensibilă pe fața dvs!
  • Faceți acest tratament o dată sau de două ori pe săptămână pentru a vă menține pielea proaspătă și strălucitoare.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 16
    3. Masați uleiul de amla pur pe piele ca tratament anti-îmbătrânire. Ia o zi spa pentru tine și masați fața și corpul cu o cantitate liberală de ulei Amla, astfel încât pielea dvs. să fie complet înmuiat. Faceți acest lucru înainte, fie după duș. Dacă alegeți să o lăsați pe tot parcursul zilei, asigurați-vă că sunteți bine cu mirosul!
  • Asigurați-vă că acoperiți toate zonele care sunt predispuse la riduri, decolorare sau alte semne de îmbătrânire pe care ați putea fi preocupate.
  • Amla promovează producția de Procollagen, un precursor al colagenului pentru a menține țesutul sănătos al pielii, porii psihiatrică și deteriorarea de reparații.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 17
    4. Tratați pielea uscată și fulgată cu o aplicare peste noapte. Dacă aveți patch-uri uscate de piele pe coate, picioare, brațe sau spate, frecați ulei de amla pe piele înainte de a merge la culcare. Utilizați aproximativ 1 sau 2 cantități de dimensiuni trimestriale de ulei Amla pe fiecare secțiune a pielii.
  • Dacă îl puneți pe picioare, purtați șosete pentru a evita alunecarea când vă ridicați în timpul nopții sau dimineața.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul AMLA Pasul 18
    5. Calmează și chiar și tonul pielii cu o mască facială Amla și Papaya. Se combină 1 lingură de ulei de amla și 2 linguri (30 de grame) de papaya pastă și dab sau fro-o pe față. Lăsați-o să stea timp de 15 minute și apoi să vă spălați fața cu apă rece.
  • Dacă aveți fructe proaspete de amla, utilizați 2 linguri (30 ml) de suc împreună cu 2 linguri (30 grame) de papaya pastă.
  • Faceți acest tratament în fiecare zi pentru a ușura roșeața și decolorarea corectă pe fața dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă părul dvs. este extrem de uscat sau deteriorat, evitați să utilizați șampoane care conțin sulfați deoarece vă îndepărtează părul cu uleiurile naturale.
  • Dacă încercați să vă dezvoltați părul rapid, aplicați ulei de amla pe părul dvs. de două ori pe săptămână.
  • Uleiul Amla poate mirosi destul de picant, deci ține minte că ați putea renunța la mirosul său pentru o zi sau două după ce ați folosit-o (sau până la următorul duș complet).
  • Dacă sunteți îngrijorat de miros, puteți achiziționa ulei de amla care este pre-amestecat cu uleiuri esențiale parfumate. Nu va masca complet mirosul, dar ar putea ajuta.
  • Avertizări

    Efectuați întotdeauna un test la fața locului pentru a verifica o reacție alergică.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Condiționează părul cu ulei de amla

    • 100% ulei de amla pur (sau pulbere Amla și apă)
    • Hot prosop
    • Apă (pentru a vă atenua părul)
    • Șampon și balsam (opțional)

    Folosind uleiul ca păr de păr și tratare a scalpului

    • 100% ulei de amla pur (sau pulbere Amla și apă)
    • Capacul de duș

    Aplicarea Amla la pielea ta

    • 100% ulei de amla pur
    • 1/2 cană (64 de grame) de zahăr și 2 linguri (30 ml) de apă de trandafir (opțional, pentru scrub)
    • 2 linguri (30 grame) de papaya papaya (optionala, pentru masca)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar