Cum să obțineți vopsirea pielii

Ați decis să vă vopiați propriul păr acasă pentru a economisi niște bani, iar acum aveți umbra roșie pe care ați dorit-o întotdeauna. Dar îți dai seama că ai vopsea roșie peste tot mâinile tale și în jurul tău. Nu disperați - Există mai multe remedii pe care le puteți încerca să ieșiți că vopseaua plicurilor și precauțiile pe care le puteți lua pentru a preveni pielea vopsită data viitoare când vă culați părul la domiciliu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind remedii la domiciliu
  1. Imaginea intitulată Scapă de pasworms Pasul 2
1. Scoateți colorantul cât mai curând posibil. Odată ce ați terminat de moartea părului, trebuie să acționați rapid pentru a elimina orice vopsea pe mâini sau pe linia părului, astfel încât să nu se înmoaie în piele. Colorarea care este absorbită în piele va fi foarte dificil de îndepărtat și necesită o mulțime de spălare.
  • Imaginea intitulată Scapă de pasworms Pasul 15
    2. Aplicați soda de copt sau pastă de dinți care conține soda de coacere. Soda de copt este mare la ruperea ingredientelor active ale colorantului și este doar abraziv. Acesta va acționa ca un scrub natural pentru mâini și părul tău.
  • Cu toate acestea, dacă aveți pielea sensibilă, aplicați doar o suc mic de copt amestecat cu apă pe piele și frecați ușor. Dacă pielea dvs. devine roșie sau se simte iritată, încercați o metodă diferită.
  • Puteți adăuga suc de lămâie la soda de copt și apă pentru o scădere mai puternică a tuturor.
  • Imaginea intitulată Scapă de Super păduchii Pasul 9
    3. Utilizați ulei de măsline, ulei de copil sau un hidratant pe bază de ulei. Majoritatea coloranților comerciali se vor descompune când aplicați produse pe bază de ulei și ridicați-vă pielea. Ulei de măsline, ulei de copil sau un hidratant pe bază de ulei care funcționează bine pentru a ajuta la eliminarea vopsea. Ele sunt, de asemenea, opțiuni bune dacă aveți pielea sensibilă.
  • Îndepărtați o minge de bumbac în ulei și frecați-o pe zona vopsită de pe piele timp de câteva minute.
  • Clătiți-o cu apă caldă. Verificați dacă colorantul este încă pe piele. Dacă da, aplicați din nou produsul pe bază de ulei și lăsați-l să se înmoaie pentru o perioadă mai lungă de timp înainte de frecare și spălare de pe ulei.
  • De asemenea, puteți lăsa uleiul de copil sau uleiul de măsline pe pielea vopsită peste noapte pentru a permite uleiul să descompună colorantul. Plasați un prosop peste pernă, astfel încât să nu obțineți vopsea pe cazul pernei. Clătiți uleiul și vopseaua dimineața cu apă caldă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru bijuterii de safir Pasul 7
    4. Combinați detergentul de rufe și săpun de mâncare. Proprietățile din detergentul de rufe vor acționa rapid pentru a elimina colorantul. Cu toate acestea, poate fi prea aspru pentru pielea delicată pe fața ta. Utilizați un săpun neclintit de mâncare pentru piele pe față dacă nu aveți pielea sensibilă.
  • Plasați o cantitate mică de detergent pe o cârpă umedă de spălare și frecați-o pe pielea vopsită. Dacă credeți că detergentul va fi prea aspru pentru pielea dvs., utilizați o cantitate mică de săpun de mâncare pe o cârpă de spălare umedă pentru a încerca să frecați vopseaua de pe piele.
  • Dacă observați orice roșeață sau iritare a pielii, opriți utilizarea amestecului.
  • Săpunul vă poate usca pielea. Asigurați-vă că aplicați un hidratant imediat după ce ați terminat.
  • Imagine intitulată Alegeți cel mai bun pas de deodorant 2
    5. Încercați hairspray sau oțet. Ambele opțiuni sunt confirmate Remedii acasă care pot elimina vopselele din piele. Hairspray și oțet îndepărtează celulele moarte ale pielii, inclusiv coloranții și permit pielea proaspătă să apară, ca un exfoliant.
  • Utilizați o minge de bumbac pentru a aplica o cantitate mică de spray de păr sau oțet în zona colorată. Frecați cercuri mici pentru a îndepărta colorantul.
  • Reaplicați după cum este necesar.
  • Dacă aveți iritație sau roșeață de la produse, opriți-le să le utilizați și să încercați ceva mai blând.
  • Imagine intitulată Clean Carrara Marmura Pasul 11
    6. Evitați produsele dure cum ar fi removerul polonez de unghii. Remover polonez de unghii conține ingrediente care pot fi prea dure pe piele, în special pielea delicată de pe față. În schimb, utilizați un remediu realizat pentru pielea sensibilă, ca o soluție bazată pe ulei.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea produselor profesionale
    1. Imagine intitulată Selectați un relaxator de păr Pasul 4
    1. Cumpărați un rememorare profesională pete. Dacă nu sunteți în stare să obțineți vopsea de păr încăpățânat de pe piele, luați în considerare investiția într-un rememorare a patului. Multe magazine de droguri vând înțepări de pete care pot elimina excesul de culoare de la capetele părului, orice pete pe hainele dvs. și orice pete de pe piele.
  • Imagine intitulată Remove Spray Tan Pasul 7
    2. Utilizați șervețele de îndepărtare a patului. Pentru aplicații foarte ușoare, căutați șervețele de removersiune a coloranților de păr la magazinul dvs. local de droguri. Aceste șervețele se dizolvă pe pielea de culoare pe piele și sunt adesea făcute cu produse care nu vă vor irita pielea.
  • Imagine intitulată Selectați un păr de relaxare a părului 6
    3. Discutați cu coafura dvs. despre un produs profesionist de îndepărtare a petelor. Coaforul dvs. poate fi capabil să recomande un produs de îndepărtare a petelor pentru tipul de piele și pe baza tipului de colorant pe care l-ați folosit pe părul dvs. Întreabă-o sfat, dar fii pregătit pentru ea să te certe pentru că nu-ți faci părul în mod profesionist!
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea vopsirii părului de a intra pe piele
    1. Imagine intitulată Curățați Vomit Pasul 1
    1. Purtați mănuși când vă muriți părul. Primul pas pentru a evita vopselele pe pielea dvs. este de a fi pregătit înainte de a face o colorant de acasă. Cumpărați o pereche de mănuși de latex sau din plastic pentru a vă proteja mâinile. Așezați o foaie de plastic sau un ziar pentru a proteja suprafețele din jurul zonei dvs. de vopsire și purtați haine vechi pe care nu vă va deranja colorarea.
    • După ce v-ați vopsit părul, ar trebui să utilizați, de asemenea, un cap de păr din plastic pentru a vă proteja părul și pentru a evita să vă dați vopsea pe piele sau pe îmbrăcămintea dvs.
  • Imagine intitulată Îndepărtați zgârieturile de la ochelarii de soare Pasul 16
    2. Aplicați un protector bazat pe ulei la linia de păr înainte de a muri părul. Un alt sfat mare este de a crea un protector de piele acasă în jurul părului dvs., astfel încât colorantul nu poate fi absorbit de pielea ta.
  • Utilizați produse cum ar fi jeleu de petrol Vaseline, o loțiune pe bază de ulei sau chiar balsam de buze. Aplicați produsul cu degetele în jurul liniei de păr, în spatele urechilor dvs. și pe spatele gâtului, astfel încât este mai dificil pentru a vă duce pe piele în aceste zone.
  • Petroleum Jelly este un hidratant mare, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la uscarea pielii.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță când utilizați Henna Pasul 5
    3. Luați în considerare utilizarea coloranților de păr natural. Vopsele naturale de păr, cum ar fi Henna, sunt, de obicei, mai puțin greu de îndepărtat de pe piele decât coloranții comerciali. Majoritatea petelor de henna se vor dizolva din piele în 48 de ore și nu conțin ingrediente toxice care ar putea intra în piele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar