Cum de a cumpăra albine de miere

Apicultura este în creștere, pe măsură ce mai mulți oameni devin conștienți de beneficiile mierei de origine. Mulți oameni folosesc miere pentru a îndulci alimentele într-un mod mult mai sănătos decât zahărul. Mierea locală poate ajuta, de asemenea, la gestionarea alergiilor, deoarece albinele fac miere de la alergeni locali. Odată ce ați decis că doriți să vă alăturați acestei mișcări apicultoare, va trebui să învățați cum să cumpărați albine de miere pentru stupul tău.

Pași

Partea 1 din 3:
Achiziționarea albinelor
  1. Imagine intitulată Cumpărați miere albine Pasul 1
1. Decideți ce tip de albine doriți să cumpărați. Există multe tipuri diferite de albine și fiecare vine cu propriile lor trăsături bune și rele. Tipul pe care îl alegeți va depinde de ceea ce doriți să ieșiți din păstrarea albinelor și cum sperați să interacționați cu albinele. De exemplu, ca un nou apicultor, ați putea dori să alegeți un tip de albine cunoscut pentru că este mai puțin predispus la roiuri și pe partea lui Gentler.
  • Albina italiană, de exemplu, este o opțiune foarte bună pentru un începător. Ele produc o cantitate bună de miere, nu sunt predispuși la rotire, sunt blânde, și hardy. Pe de altă parte, albina carniolană este un pic mai predispusă la rotire și nu produce atât de multă miere ca și albina italiană.
  • Imagine intitulată Cumpărați miere albine Pasul 2
    2. Înțelegeți diferențele dintre un nucleu și un stup de pachete. Când vă ordonați albinele, puteți alege între un stup nucleus (NUC) sau un stup de pachet. Un pachet este, în esență, o colecție de albine adunate din diferite stupi stabilite. Deoarece colonia nu este deja familiarizată cu regina și nu este deja în mod activ ouă, acestea pot fi mai greu de stabilit. Nucs, pe de altă parte, au început stupi care au acceptat deja regina și au început să producă miere. Atât NUC, cât și pachetele au de obicei aceeași cantitate de albine, aproximativ 10.000 fiecare.
  • În mod tradițional, stupii noi pot începe în primăvară, când lucrurile sunt înflorite și stupul se poate dezvolta imediat. Cu stupi de pachete, dacă obțineți pachetul dvs. drept, așa cum începe sezonul, ei pot pierde, de fapt, în sezon, deoarece încearcă încă să se stabilească așa cum se întâmplă.
  • Nu există, de obicei, diferența de preț între cele două opțiuni. O opțiune va costa probabil între 50 și 120 USD.
  • Pachetul, în timp ce opțiunea mai dificilă, a fost, de asemenea, cunoscut ca fiind mai plăcut și satisfăcător pentru noii apicultori, deoarece le oferă o șansă de a vedea cum este construit un stup de la început, iar portarul poate observa întregul proces.
  • Imagine intitulată Cumpărați miere Bees Pasul 3
    3. Achiziționați albinele de la un vânzător respectat. Există furnizori abundenți de albine în jurul Statelor Unite, astfel încât localizarea unuia va fi suficient de ușoară. Vrei doar să verificați furnizorul respectiv și să vă asigurați că au o reputație bună. Opinii online și solicitarea altor apicultori din zonă sunt surse bune.
  • Încercați să alegeți un furnizor apropiat de dvs., deoarece acest lucru va reduce timpul de transport și la distanță. Acest lucru va face ca tranziția de la containerul de transport la stupul dvs. mult mai ușor și să ia mai puțin timp.
  • Imagine intitulată Cumpărați miere albine Pasul 4
    4. Cumpărați o colonie stabilită. Cea mai ușoară metodă de a începe stupul propriu este de a cumpăra unul care a fost deja stabilit și încurajat de un alt apicultor mai experimentat. Acest lucru vă va asigura că colonia dvs. va supraviețui și va prospera, deoarece au produs deja muncitori și dragă până când le obțineți.
  • O altă opțiune, în afară de cumpărare, este de a vă capta propriile albine în sălbăticie. Acest lucru este atât periculos, cât și dificil și ar trebui să fie într-adevăr încercat doar de apicultorii experimentați.
  • Imagine intitulată Cumpărați miere albine Pasul 5
    5. Aveți pregătirea echipamentului și a locuințelor. Vă veți aduce probabil albinele în transportul cutii și le veți mișca pe propriul echipament. Ar trebui să-ți pregătești stupul înainte de a-ți aduce albinele acasă. Există multe tipuri diferite de stupi, toate căruia pot fi achiziționate pre-construite sau dacă sunteți la îndemână, construit-o.
  • Langstroth, bara de sus orizontală și urticariele de război sunt cele mai frecvente și mai populare printre apicultorii din Statele Unite. Există multe companii care construiesc și produc aceste stupi și puteți achiziționa multe dintre ele online. Stupul Langstroth este cel mai popular și este cel mai recomandat pentru începători.
  • Partea 2 din 3:
    Pornirea colonii dvs
    1. Imagine intitulată Cumpărați miere Bees Pasul 6
    1. Obțineți echipamentul corespunzător pentru manipularea albinelor. Va trebui să utilizați un fumător pentru a calma albinele și pentru a menține un minim, precum și purtați uneltele de protecție necesare, inclusiv un văl și mănuși pentru a păstra albinele departe de fața și mâinile.
    • Asigurați-vă că puteți opera în siguranță un fumător de albine. Utilizați un combustibil bun ca și pin pentru a începe un mic foc în cutie, apoi puneți capacul. De asemenea, puteți utiliza uscător, hârtie sau bumbac pentru a începe. Aveți grijă de locul în care vă puneți fumătorul în timp ce îl utilizați și asigurați-vă că vă purtați mănușile în timp ce îl manipulați, deoarece poate deveni foarte cald.
  • Imagine intitulată Cumpărați miere albine Pasul 7
    2. Stocați alimentele lichide pentru albinele dvs. Când stupul tău începe doar, s-ar putea să nu aibă suficientă mâncare făcută deja, așa că va trebui să-l completați cu hrănirea lichidelor sudate. Un amestec de apă de zahăr de bază este suficient. De asemenea, puteți achiziționa cadre pentru a aluneca direct în stupul dvs., care le va susține când sunt scăzute pe propria lor mâncare.
  • Odată ce stupul tău este stabilit, este puțin probabil să le hrăniți din nou dacă stupul se luptă, sau există vreun fel de boală pe care o tratați în stup. În caz contrar, stupul dvs. va fi autosuficient și va produce propria lor mâncare.
  • Imagine intitulată Cumpărați miere albine Pasul 8
    3. Găsiți stupul drept. Vă veți aduce probabil albinele în transportul cutii și le veți mișca pe propriul echipament. Ar trebui să-ți pregătești stupul înainte de a-ți aduce albinele acasă. Există multe tipuri diferite de stupi, toate căruia pot fi achiziționate pre-construite sau dacă sunteți la îndemână, construit-o.
  • Langstroth, bara de sus orizontală și urticariele de război sunt cele mai frecvente și mai populare printre apicultorii din Statele Unite. Există multe companii care construiesc și produc aceste stupi și puteți achiziționa multe dintre ele online. Stupul Langstroth este cel mai popular și este cel mai recomandat pentru începători.
  • Imagine intitulată Cumpărați miere albine Pasul 9
    4. Alegeți mediul potrivit. Veți dori să păstrați stupul într-o locație apropiată de o mulțime de copaci înfloriți și de flori, precum și în imediata apropiere a unei surse de apă dulce. Veți dori ca stupul într-un loc însorit, dar unul care ar putea fi umbrit când este cel mai fierbinte în timpul zilei. Un loc cu o mulțime de flux de aer bun este de asemenea util.
  • Partea 3 din 3:
    Stabilirea și menținerea coloniei dvs
    1. Imagine intitulată Cumpărați albinele de miere Pasul 10
    1. Hrăniți colonia până când este stabilită. Până când albinele dvs. își creează propria mâncare și înfloritoare pe cont propriu, va trebui să le hrăniți un amestec de apă cu zahăr. După stabilirea stupului, este posibil să aveți nevoie doar de câteva ore pe an manipularea și păstrarea albinelor.
    • Dacă albinele tale sunt înfloritoare și făcând propria lor mâncare, nu-i hrăniți siropul suplimentar de zahăr.
  • Imagine intitulată Cumpărați miere albine Pasul 11
    2. Adăugați echipament și construiți stupul pe măsură ce colonia crește. Dacă începeți cu un grup mai mic, iar colonia dvs. se extinde, va trebui să adăugați spațiu suplimentar pentru stupul dvs., după cum este necesar. Oferind albinelor un stup mai mare, deoarece acestea cresc în număr va contribui la minimizarea tendinței de a roti, de asemenea, și să le tragă mai ușor.
  • Puteți achiziționa sau construi corpuri suplimentare pentru a adăuga în stupul dvs. existent, deoarece colonia crește sau vă puteți extinde într-un alt stup.
  • Imagine intitulată Cumpărați miere Bees Pasul 12
    3. Obțineți ajutor și sfaturi de la un apicultor stabilit. Dacă aceasta este prima dată când stabilirea unui stup și menținerea albinelor de miere, este o idee bună să obțineți niște sfaturi și îndrumări de la cineva care a făcut-o deja. Ei vă pot arăta frânghiile și vă pot ajuta să vă familiarizați cu Ins și Outs of Păstrați albine.
  • Obțineți câteva sfaturi despre cum să se ocupe de cele mai bune albine. Întrebați-le pentru sfaturi despre recoltarea mierei, dacă asta sperați să ieșiți din apicultură. S-ar putea să le întrebați, de asemenea, opinia lor cu privire la cele mai bune plante pentru a păstra în apropierea stupului pentru albine.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că sunteți pregătiți înainte de a cumpăra albine. Citiți cărți despre apicultură și asigurați-vă că sunteți gata să întreprindeți hobby-ul.
  • Evitați păstrarea echipamentelor de apicultură în jurul mirosurilor puternice, cum ar fi oțet, ulei portocaliu, scorțișoară și ulei de migdale, deoarece pot descuraja albinele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar