Cum să îndepliniți cu ușurință foi de plastic acrilic

Acest articol vă va învăța o modalitate super-ușoară de a forma foi de plastic acrilice fără crăpare, împrăștiere sau distrugere a foii. Rețineți că acest lucru nu este la nivelul amestecării și turnarea unui fluid pentru formele complicate. În schimb, aceasta este pentru a lua o foaie de plastic existentă și tăierea și îndoirea acestuia la o formă. Veți avea nevoie de mănuși de vreme rece, foarfece puternice, mucegaiul și un cuptor.

Pași

  1. Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 1
1. Măsurați interiorul cuptorului. Deoarece va trebui să puneți foaia de plastic în cuptor, aceasta este limitarea dimensiunii dvs.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 2
    2. Au o mucegai gata de utilizare. Exemplul de aici este exteriorul unei matrițe, dar poate lucra înăuntru.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 3
    3. Faceți ajustări corespunzătoare specificațiilor proiectului dvs. Singura variabilă majoră care poate afecta procesul de formare este grosimea foii de plastic. Acest articol utilizează o foaie de aproximativ 1/4" gros, deci tot timpul sunt de aproximativ 10 până la 15 minute pe pas. Pentru foi mai groase, va dura mai mult și pentru foi mai subțiri, va dura mai puțin timp. Modificați calendarul după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 4
    4. Măsurați dimensiunea piesei generale de care aveți nevoie. Asigurați-vă că foaia este suficient de mare pentru formular. Utilizați un cuțit de tăiere din plastic pentru a tăia foaia până la dimensiunea generală generală.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 5
    5. Marcați forma cu un stilou de vârf negru. Aceasta ar trebui să includă orice decupaje interioare, colțuri etc.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 6
    6. Așezați foaia de plastic pe o foaie cookie și plasați într-un cuptor setat la 250 f. Așteptați aproximativ 10 minute pentru a încălzi pe deplin. Când este gata, veți găsi flexibil atunci când încercați să o ridicați.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 7
    7. Puneți mănușile când lucrați cu plasticul. Este fierbinte și vă va arde dacă nu sunteți atent.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 8
    8. Tăiați curbele, colțurile, decupajele etc. folosind foarfece grele sau foarfece. Veți avea aproximativ 2 minute înainte de a se răcească și se întărește prea mult pentru a tăia. Dacă devine prea tare, puneți-l înapoi în cuptor să se încălzească din nou.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 9
    9. Plasați înapoi în cuptor odată ce este tăiat pentru a forma și ridica temperatura la cel mult 275 f. La 300 F. Va începe să rămână la foaia de cookie. Deasupra acelei temperaturi se poate topi și / sau începe să bubble.
  • Imagine intitulată cu ușurință Foi de plastic acrilic ușor Pasul 10
    10. Trageți din plasticul afară și apăsați rapid pe sau în matrița care este gata. Utilizați degetele și presiunea fermă pentru a apăsa în orice colțuri, îndoiți, îndoiți etc. Continuați să țineți apăsat și apăsați în formă până când începe să se întărească.
  • Imagine intitulată Foi de plastic acrilic ușor Pasul 11
    11. Rapid dunk în apă rece pentru a se răci și a seta piesa.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 12
    12. Dacă există o greșeală, reîncălziți și începeți din nou.
  • Imagine intitulată Foi ușor de plastic acrilic Pasul 13
    13. Verificarea finală. Dacă există câteva curbe sau curbe care au nevoie de corectare, puteți porni un arzător pe jos pentru a trece piesa înainte și înapoi pentru a încălzi lent pentru curbele localizate.
  • sfaturi

    Dacă zona de îndoire este pe o curbă exterioară sau îndoiți sau dacă doriți să creați un colț mai strâns, încercați să utilizați o tigaie de prăjire la căldură scăzută pentru a ține zona de plastic pentru a se îndoi. Odată încălzită, se va îndoi cu ușurință.
  • Motivul pentru care funcționează acest lucru se datorează faptului că plasticul acrilic se topește de fapt la 405 f. Încercați să topiți de fapt piesele de deșeuri din plastic pentru a vedea dacă se vor alătura și se vor turca sau vor curge în matrițe mai strânse.
  • Avertizări

    Nu încălziți la mai mult de 300 f. sau veți începe să creați bule în plastic.
  • Asigurați-vă că utilizați mănuși rezistente la căldură (rece). Ei vor fi încă fierbinți pe măsură ce lucrați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar