Cum să curățați ochelarii de schi

Ochelarii de schi sunt esențiali pentru a avea în timp ce schiatul. Îți protejează ochii de zăpadă, soare și vânt. Pentru cea mai bună vizibilitate, este important să știți cum să vă curățați ochelarii de schi, să le mențineți când nu sunteți în uz și să le păstrați în mod corespunzător între utilizări. Curățarea corectă a ochelarilor de schi va ajuta la prevenirea deteriorării, îmbunătățirea vizibilității și creșterea duratei de viață a ochelarilor dvs. Cunoașterea modului adecvat de a vă curăța ochelarii de schi este imperativ în păstrarea duratei de viață, precum și în schiurile în siguranță.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind o cârpă de curățare, sacul de goggle și / sau soluția de curățare
  1. Imagine intitulată Goggle de schi curat Pasul 1
1. Utilizați o cârpă de curățare pentru a vă curăța ochelarii. O cârpă de microfibră sau orice cârpă moale similară este cel mai bun tip de pânză pentru a vă curăța ochelarii. Ochelanele vin de obicei cu o cârpă de curățare pentru a curăța ochelarii. Dacă ochelarii dvs. nu vin cu o cârpă de curățare, cârpele de microfibră pot fi achiziționate online sau la hardware-ul local sau superstore.
  • Când ochelarii sunt uscați, ștergeți ușor obiectivul exterior cu pânza. Frecarea ochelarilor într-o mișcare circulară ar fi cea mai bună.
  • Frecați doar lentila exterioară a ochelarilor. Majoritatea producătorilor au pus o acoperire anti-ceață pe lentila interioară. Furierea obiectivului interior poate elimina sau strica orice acoperire anti-ceață. Cel mai bine este să lăsați singuri lentila interioară pentru a elimina daunele.
  • Dacă obiectivul interior pare să fie murdar sau umed, lăsați-l să se usuce.
  • Imagine intitulată Goggle de schi curat Pasul 2
    2. Utilizați o geantă de ochelari pentru a vă curăța ochelarii. Majoritatea ochelarilor vin cu o geantă de ochelari. Goggle Goggle sunt de obicei realizate cu un material moale care poate proteja în siguranță și curățați ochelari de protecție. Puteți folosi sacul de goggle pentru a șterge ușor praful și amprentele digitale. Luați ochelarii din sacul de goggle și utilizați sacul pentru a șterge lentila exterioară a ochelarilor.
  • Imagine intitulată Goggle de schi curat Pasul 3
    3. Curățați ochelari de protecție cu o soluție de curățare în anumite cazuri. Unele mărci de ochelari de protecție fac produse și soluții de curățare a lentilelor specifice. Utilizați numai o soluție de curățare, dacă este necesar. Ochelanele pot fi, de obicei, suficient de curățate fără o soluție de curățare. Acest pas este opțional.
  • Dacă ochelarii dvs. par să aibă filigrane care nu vor ieși după utilizarea unei cârpe sau a unei pungi de protecție, poate fi utilizată o soluție de curățare pe lentila exterioară. Pulverizați soluția de curățare pe ochelari de protecție și ștergeți ușor ochelarii cu o cârpă de microfibră, o cârpă moale sau sacul de protecție.
  • Unele soluții de curățare sunt utilizate ca protector anti-ceață. Dacă aveți probleme cu ochelarii dvs. de protecție în sus, pulverizați doar o soluție de curățare anti-ceață pe ochelarii dvs., apoi ștergeți-o.
  • Soluția de curățare poate fi, de asemenea, utilizată pentru a proteja ochelarii de la praf și zgârieturi ușoare.
  • Metoda 2 din 3:
    Păstrarea ochelarilor curat
    1. Imagine intitulată Goggle de schi curat Pasul 4
    1. Nu lăsați ochelari de protecție în partea de sus a capului între echitatie.Poate fi uneori convenabil să vă odihniți ochelarii în partea de sus a capului între plimbari. Acest lucru ar trebui să fie evitat pentru a împiedica ochelarii de protecție să se murdărească sau de ceață.
    • Stocarea ochelarilor de pe capul dvs. poate provoca ceață datorită căldurii și a sudoarei care ies din cap.
    • Când ochelarii nu sunt utilizați, țineți-le de mânerul scăzut, unde sudoarea și căldura nu le pot atinge cu ușurință.
  • Imagine intitulată Goggle de schi curat Pasul 5
    2. Nu frecați lentilele în timp ce sunt umede.Zăpadă, gheață și slăbită se pot deteriora grav ochelarii de schi dacă le freci în timp ce sunt umede. Acest lucru poate zgâria lentilele sau poate crea frotiuri ireversibile și / sau murdări.
  • Poate doriți să purtați o lentilă suplimentară cu dvs., astfel încât să vă puteți schimba obiectivul dacă se udă sau se murdărește în timp ce schiatul.
  • Imagine intitulată Goggle de schi curat Pasul 6
    3. Utilizați un dispozitiv de uscare sau lentile uscate de aer între utilizări. Aerul vă usucă lentilele pentru a evita deteriorarea între utilizări. De asemenea, puteți utiliza un dispozitiv de uscare pentru a vă usca lentilele. Dacă nu sunteți acasă, puteți vizita restaurantul local sau hotelul și utilizați un uscător de mână sau un uscător de mână pentru a vă usca ușor ochelarii. Asigurați-vă că țineți ochelarii la o distanță de uscător pentru a preveni deteriorarea permanentă.
  • Când ochelarii de uscare a aerului, puneți-le undeva unde există puțină umiditate.
  • Încercați să nu vă încurcați cu ochelari în timpul procesului de uscare a aerului. Lăsați-i să se usuce în mod natural fără manipularea.
  • Metoda 3 din 3:
    Stocarea ochelarilor într-un loc sigur
    1. Imagine intitulată Goggle de schi curat Pasul 7
    1. Depozitați ochelari de protecție undeva uscați și în siguranță atunci când nu sunt utilizați. Depozitați ochelarii de protecție undeva că ochelarii nu pot fi zgâriați sau murdăriți și / sau unde nu se vor pierde. Stocarea ochelarilor într-un loc sigur vă poate împiedica să vă deteriorați ochelarii de protecție.
    • Un loc bun pentru a stoca ochelarii dvs. este într-o acoperire de protecție moale.O acoperire moale va ajuta la prevenirea zgârieturilor.
    • O pungă de schi este de obicei un loc sigur pentru a stoca ochelari de protecție. Unele saci de schi sunt proiectate cu un compartiment în care vă puteți păstra ochelarii. Dacă sacul de schi are acest compartiment, puteți să vă păstrați în siguranță ochelarii acolo.
  • Imagine intitulată Goggle de schi curat Pasul 8
    2. Puneți ochelarii în punga de protecție pe care au intrat după ce ați făcut schi. Puteți să vă păstrați pur și simplu ochelarii de schi în cazul protectorului sau în recipientul în care au intrat. Aceste pungi sunt concepute pentru a stoca, curata si proteja ochelarii de goggle.
  • Asigurați-vă că spuma de față este uscată înainte de a pune ochelari de protecție în sacul de stocare sau în recipient. Dacă spuma de față este ruinată, va trebui să cumpărați ochelari de protecție nouă.
  • Imagine intitulată Goggle de schi curat Pasul 9
    3. Păstrați ochelarii la temperatura camerei când depozitați. Odată ce ați stocat ochelarii în recipientul corect, asigurați-vă că le stocați la temperatura potrivită. Stocarea ochelarilor de schi la temperatura greșită poate provoca daune permanente și necesită înlocuire. Asigurați-vă că nu depozitați ochelari de protecție la temperaturi prea calde sau prea reci.
  • Nu lăsați ochelarii în mașină. Lăsând ochelari de protecție în mașină le va expune la temperaturi extreme la rece și la cald, care pot provoca deteriorarea spumei.
  • sfaturi

    O baie sau bucătărie nu poate fi un loc bun pentru a usca ochelarii datorită nivelurilor de umiditate.

    Avertizări

    Dacă ochelarii de schi sunt înfundarea în timp ce sunteți schi, asigurați-vă că vă opriți în siguranță până când aveți o mai bună vizibilitate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar