Cum se adaptează la căderea părului și chelie

Vă piepați părul într-o dimineață și observați un patch subțire. Sau este? Al doilea ghiciți-vă pentru o clipă și apoi panică. Cu siguranță este subțire! Balding este o realitate pe care majoritatea bărbaților - și chiar și unele femei - se vor confrunta în viața lor și pot exacta o taxă mentală grea, de la depresia la conștiința de sine. Cu toate acestea, veți găsi că cu o mică lucrare vă puteți îmbrățișa chelie. Dacă preferați să vă ascundeți căderea părului în timp ce vă ajustați, există și modalități de a face acest lucru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbrățișând chelie
  1. Imagine intitulată Ajustați la pierderea părului și chelie Pasul 1
1. Încercați să veniți în termeni cu pierderea dvs. Mulți bărbați (probabil toți) panică atunci când văd mai întâi un patch subțiere în părul lor. Părul simbolizează vitalitatea, apelul sexual și tinerii. Bărbații se tem că merg chel pentru că se tem că pierd aceste lucruri. Cu toate acestea, adevărul este că totul este în minte. Reconcilindu-te de părul mai puțin și de a fi mândru de chelie, te-ar putea face mai fericiți în cele din urmă.
  • Este firesc să simțiți o jena când începeți să pierdeți părul. Cheia este de a neutraliza acest sentiment de rușine. S-ar putea să nu iubiți modul în care vă uitați mai întâi, dar nu vă puteți permite să fiți paralizați de ea.
  • Învățați să recunoașteți sentimentele negative și apoi să le lăsați conștient. Există o mare diferență între gândirea "mă simt neatractiv" și "Sunt neatractiv."Dacă vă simțiți prost, spuneți-vă:" Da, mă simt prost."Apoi, continuați cu ceea ce faceți fără a lăsa gândurile să vă controleze.
  • Unii oameni numesc acest "ridică din umeri mentale."Dacă cineva te-a numit stupid, de exemplu, ți-ai dat seama că sunt ostili și probabil că nu vor internaliza ideea că ești prost. Puteți respinge jena la chelie în același mod.
  • Provocați-vă și gândurile dvs. negative. Un motiv pentru care s-ar putea să vă simțiți jenat este că sunteți de acord cu viziunea "convențională" a baldnessului - că este oarecum nedorită sau neatractivă. Acest tip de gândire vă poate duce la internalizarea gândurilor.
  • Imagine intitulată Reglarea la pierderea părului și chelie Pasul 2
    2. Ia măsuri pentru a diminua conștiința de sine. Îndepărtați definițiile "convenționale" ale atractivității, pentru una și încercați să cultivați o imagine de sine sănătoasă. Mass-media poate arăta un om ideal într-un fel, dar există multe modalități de a fi un om puternic și frumos. Puteți adopta o viziune diferită.
  • Nu vă comparați cu ceilalți. Fiecare individ are un machiaj unic. Nu face bine să se uite la alți bărbați și să-i invidieze pentru aspectul sau capul plin de păr. Bărbații pe care îi vedeți în filme și în reviste nu sunt, de asemenea, în întregime reale, prin faptul că au beneficiul lucrurilor cum ar fi tratamentele cosmetice și a Airbrushing.
  • Se mândrește cu alte lucruri decât arată. Vă pare să vă definească, dar așa fac talentele, interesele dvs. și relațiile voastre. Găsiți lucruri pe care le doriți despre dvs., cum ar fi faptul că aveți o voce de baritonă fină sau sunteți un mare deplin la echipa dvs. de fotbal.
  • Luați o pauză de la oglinzi.Dacă vă aflați obsedându-vă despre părul dvs., faceți o pauză. Opriți-vă de la verificarea în mod constant a liniei de păr în oglinda retrovizoare sau în ferestrele magazinului. În aceste momente, amintiți-vă de una dintre calitățile voastre interioare mari.
  • Imagine intitulată Ajustarea la căderea părului și chelie Pasul 3
    3. Învață să iubești chelie. Scopul tău nu ar trebui să fie doar tolerant despre modul în care arăți, dar mândrie și acceptare. Amintiți-vă că nu sunteți singuri. Chelie este o parte a bărbatului și nu există niciun motiv să vă lăsați să vă controleze emoțiile. De fapt, unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le poți face pentru a combate pierderea părului este să nu trăiești doar cu ea, ci să-l îmbrățișeze - să învețe să iubești chelie.
  • Accepta aceasta. 50 de milioane de oameni din SUA au o anumită cantitate de cădere a părului, iar pierderea părului crește pe măsură ce îmbătrânim. De fapt, aproximativ 50% dintre bărbați au o pierdere de păr până la vârsta de 50 de ani, în timp ce 80% experiența lui până la vârsta de 70 de ani.
  • Amintiți-vă de bărbați celebri, puternice și sexy. Ce fac Sean Connery, Patrick Stewart, Michael Jordan, Bruce Willis și ll Cool J au în comun? Ele sunt toate chelii - și nu o ascund.
  • Rețineți că unele femei găsesc bărbați foarte atractivi foarte atractivi. Ceea ce mulți găsesc deosebit de atractivi este încrederea, dacă un tip are păr sau nu.
  • Imagine intitulată ADJUST LA PASUL PĂRĂRII ȘI CALDUL PASULUI 4
    4. Nu încercați să o ascundeți. Cu părul subțire, s-ar putea să-l omori mai bine. Potrivit unui studiu, bărbații cu capete ras au fost considerate în mod constant ca mai masculine și dominante decât cei care au încercat să ascundă pierderea părului, în plus față de a fi evaluat ca mai înalți și mai puternici.
  • Prin îmbrățișarea chelnerii, s-ar putea să apară mai degrabă mai degrabă decât mai puțin manual și atractiv. Ascunderea părului subțire poate fi o oprire mare, deoarece ascunderea disperată și lipsită de auto-asigurare.
  • Imagine intitulată Ajustarea la pierderea părului și chelie Pasul 5
    5. Du-te pentru o privire închisă. Încercați un stil de păr care arată părul tău subțire la cel mai bun avantaj. Regula generală este că scurt este mai bine atunci când vine vorba de bărbați balding, indiferent dacă te duci cu echipaj tăiat sau minge cu cuc.
  • Pentru un singur lucru, coafurile închise, dau părului un sentiment de plinătate și lift suplimentar. Ele fac, de asemenea, pete chele existente mai puțin vizibile și sunt mult mai puțin costisitoare în timpul lung decât diverse ascunderea sau tratamentele.
  • Lungimi mai scurte cum ar fi bucăți de buzz, de asemenea, exude. Ei spun la privitori, "Da, sunt balding. Și ce dacă?"
  • Imagine intitulată Reglarea la pierderea părului și chelie Pasul 6
    6. Rade-o. Calea finală de a îmbrățișa chelie este să mergeți dincolo de cultura apropiată și să radeți totul. Este vizibil, este încrezător în sine și este o opțiune bună pentru bărbații cu pete mari de chelie.
  • Deși va trebui să vă răsturnați capul în fiecare moment și apoi, un bărbierit curat pe partea de sus înseamnă că nu veți mai fi niciodată să vă deranjeze să spălați și de styling. Este ultimul în părul de întreținere redus.
  • Pentru mulți bărbați cu stilul, capul ras a devenit un aspect de semnătură. Luați în considerare Iordania, ia în considerare căpitanul Picard, consideră Andre Agassi.
  • Imagine intitulată Reglarea la pierderea părului și chelie Pasul 7
    7. Creșteți părul facial. De asemenea, puteți crește părul facial ca o modalitate de a compensa pierderea în sus și de a îndrepta atenția de la patele dvs. de subțiere. Adăugarea unei mustaci, barbă sau Goatee vă poate ajuta să vă echilibrați fața.
  • Goolee complete funcționează bine cu părul subțire, de exemplu, ca niște mustăți groase, ghidon.
  • O barbă plină, bushică și cap ras este un alt aspect îndrăzneț. Dacă este făcut în mod corespunzător, poate fi extrem de bărbat.
  • Metoda 2 din 3:
    Ascunderea unei linii de păr retrase
    1. Imagine intitulată Reglarea la pierderea părului și chelie Pasul 8
    1. Obțineți o tunsoare strategică. Dacă încă ajustați la pierderea de păr nou, ați putea să o ascundeți subtil cu tunsoarea potrivită. Vorbiți cu frizerul sau stilistul dvs. și cereți-i opinia. Rețineți că aceasta nu este o soluție pe termen lung și că coafura greșită poate accentua mai degrabă decât să ascundă pierderea părului.
    • Du-te pentru o recoltă texturată. Acest stil de păr scurt adaugă straturi și tuzle în partea de sus a capului, făcând o privire mai substanțială. Gândiți-vă Matthew McConaughey.
    • Un stil mai murdar poate funcționa, de asemenea, prin faptul că poate ascunde și atrage atenția de la o pate subțiere.
    • Obțineți o tăietură de cezar. Acest stil foarte scurt creează o margine verticală pentru a stia părul înainte, ceea ce vă va ajuta să ascundeți o linie de păr retrasă. A fost făcută faimoasă de unul dintre oamenii minunați din istorie, Julius Caesar.
    • Evitați părul lung. O lungime mai lungă poate atrage atenția asupra faptului că părul tău este mai subțire.
    • Feriți-vă de pieptene. Una dintre cele mai grave greșeli de stil este pieptenul, unde părul este cultivat mai lung și pieptănat peste cap pentru a ascunde chelie. Problema este că pieptenele exaggerează pierderea părului, mai degrabă decât deghizarea acestuia - căderea părului este prea severă pentru o tunsoare strategică.
  • Imagine intitulată ADJUST LA PASUL PĂRĂRII ȘI CALDUL PASUL 9
    2. Încercați să ascundeți produsele. Există anumite produse de păr non-medicale pe care le puteți încerca să ascundeți un loc chel sau să renunțați la linia de păr. Acestea sunt și fixe temporare. Totuși, ei pot ajuta în cazurile de pierdere timpurie a părului.
  • Unele produse cum ar fi Toppik utilizează "microfibrii încărcați electrostatic" realizați din keratină care se intersectează cu propriul păr, oferind o aspect mai completă. Ei vin într-o serie de culori diferite și spală cu șampon.
  • Alte produse precum DermMatch sunt proiectate să coloreze scalpul astfel încât să se aseamănă mai mult cu părul, ceea ce va ajuta la ascunderea subțire și, de asemenea, să acopere părul pentru un aspect mai plin.
  • Aceste produse sunt, desigur, temporar. Ele nu cresc de fapt cantitatea de păr pe cap sau opriți procesul de balding.
  • Imagine intitulată Ajustați la pierderea părului și chelie Pasul 10
    3. Nu o pălărie la modă. Contrar credinței populare, purtarea pălării nu are niciun efect asupra baldării. Ei nu provoacă părul să cadă prin frecare sau "foliculi" de păr. De fapt, purtarea unei pălării ar putea fi o alegere bună este că sunteți conștient de căderea părului în timp ce ieșiți și despre.
  • Potrivit Legend, Frank Sinatra a început să-și poarte marca comercială Fedora pentru a-și ascunde linia de păr retrasă. Nu numai că a fost înălțimea răcoroasă, dar el a înclinat, de asemenea, pentru a transmite stări diferite. A împins înapoi accesibilitatea transportată - vârful înainte a dat un sentiment de mister - și ușor înclinat în sus, însemna nonsens.
  • Puteți alege orice varietate de pălărie, în funcție de stilul dvs. personal. Un Fedora exaudează rece, în timp ce un Homburg este mai de Debonair și un capac cu bile mai casual.
  • Metoda 3 din 3:
    Luând o acțiune agresivă împotriva chelierii
    1. Imagine intitulată ADJUST LA PASUL PĂRĂRII ȘI CALDUL PASULUI 11
    1. Magazin pentru un ac de păr. Dacă chelie este mai avansată, sau vă simțiți mai mult conștienți de sine, o opțiune de a lua în considerare este un ac de păr, uneori numit un Toupee. Nu scrieți Toupees ca o glumă. Un toupee ieftin poate să arate teribil, este adevărat, dar o coafură personalizată merită banii.
    • Deși nu mai sunt la fel de populare cum au fost odată, top-of-the-line, personalizate "sisteme de păr" sunt mult mai bune decât "covoarele" vechi. Acestea țeseau părul uman real într-o membrană care arată ca scalpul, care este apoi montat la capul clientului.
    • Tehnologia adezivă a venit, de asemenea, un drum lung. Noi cleiuri hipoalergene pot lega taupee la scalp timp cât șase săptămâni și chiar permite purtătorului să înoate.
    • Un hair de elită nu va veni ieftin, totuși. Se așteaptă să plătească în jur de 1.000 de dolari la 3.000 de dolari.
  • Imagine intitulată Ajustați la pierderea părului și taldness Pasul 12
    2. Experimentați cu medicina de creștere a părului. Balding Bărbații pot, de asemenea, să se uite la o serie de medicamente care fie lent pierderea părului sau, în unele cazuri, opriți-o și inversați-o. Multe astfel de produse sunt ineficiente - nu mai bine decât uleiul de șarpe. Cu toate acestea, ultimii douăzeci de ani au văzut cel puțin două care sunt testate și dovedite din punct de vedere medical. Discutați cu medicul dumneavoastră despre acestea, în special Propecia și Minoxidil.
  • Propecia a fost aprobată de FDA în 1997 și lucrează la majoritatea bărbaților. Aproximativ 65% dintre pacienți prezintă o creștere "semnificativă" a creșterii părului.
  • Minoxidil, mai bine cunoscut de numele de marcă Rogaine, este aplicat topic. În timp ce uneori încetinește sau încearcă pierderea părului, unii medici nu consideră că este eficient. Utilizatorii pot începe, de asemenea, să piardă părul din nou după ce au oprit tratamentul.
  • Imagine intitulată Ajustarea la pierderea părului și chelie Pasul 13
    3. Încercați transplanturi de păr. Terapia de înlocuire a părului este una dintre modalitățile mai agresive de a combate chelie. Un doctor grefes foliculi de păr rezistent la spate din spate sau laturi ale capului și "transplant" lor la subțierea patch-urilor, astfel încât părul nou va fi, de asemenea, rezistent la baldă.
  • Transplanturile de păr au o rată de succes de aproximativ 60% în 6 până la 9 luni. Adesea, pacienții suferă terapia în legătură cu topicele de creștere a părului sau medicina.
  • Discutați cu un medic dacă sunteți interesat de această procedură. Amintiți-vă că este o operație medicală. Puteți suferi durere sau sensibilitate în scalpul dvs. timp de câteva zile, iar medicul dumneavoastră vă poate prescrie medicamente de durere sau un pansament chirurgical pentru câteva zile după.
  • Să fie sfătuit că, dacă este făcut prost, transplanturile de păr pot arăta nenatural. Ele sunt, de asemenea, scumpe. Veți avea nevoie între 600-1000 de grefe de scalp individual, fiecare costă în jur de 6 USD. Asta este de aproximativ 6.000 de dolari la 10.000 de dolari pentru un cap plin de păr.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar