Cum se fixează o linie de păr retrasă

O linie de păr retrasă poate fi o adevărată bummer, dar există o mulțime de pași pe care îi puteți lua pentru a combate pierderea părului. În timp ce poate fi dezamăgirea de a simți că vă pierdeți părul, fiți siguri că aceasta este o problemă deosebit de comună și nu aveți nimic de jenat. Dacă o metodă nu pare să funcționeze pentru dvs., dați o altă opțiune! Cotele sunt destul de mari încât veți găsi ceva pentru a vă ajuta să crească linia de păr.

Pași

Întrebarea 1 din 10:
Cum pot regola linia de păr retrasă?
  1. Imagine intitulată Fix o linie de păr retrasă Pasul 1
1. Masați Rogaine (minoxidil) în părul dvs. pentru a stimula creșterea. Topicul minoxidil este destul de eficient în promovarea regenerii părului și este foarte ușor de utilizat. Aplicați tratamentul direct pe scalpul dvs. și îl masați în piele. Utilizați produsul conform instrucțiunilor de câteva luni și ar trebui să vă vedeți părul în creștere. Din păcate, în mod normal trebuie să continuați să utilizați produsul și dacă vă opriți, părul dvs. poate începe să cadă din nou.
  • Deși multe dintre aceste produse sunt disponibile supra-the-contor, este posibil să puteți obține o versiune mai puternică dacă vizitați medicul dumneavoastră și obțineți o rețetă. Asigurarea dvs. poate chiar să acopere costul!
  • Din păcate, Minoxidil nu pare să lucreze pentru toți oamenii. În anumite cazuri, tratamentul topic nu va fi suficient de puternic pentru a combate linia de păr retrasă.
  • 2. Adresați-vă unui medic despre finasteridă sau spironolactonă pentru tratamentul oral. Există câteva medicamente orale care au ajutat oamenii să regleze o linie de păr retrasă. Finasterida (Propecia) este specifică pentru bărbați și poate reduce rata de pierdere a părului. Unii oameni chiar observă că părul cresc înapoi după câteva luni. Spironolactone (Carospr / Aldactone) este ideal pentru femei și ajută la declanșarea căderii părului prin dezechilibre hormonale.
  • Dutsterida (Avodart) este o opțiune de tratament mai puțin populară, dar poate ajuta la minimizarea foliculilor de păr în scădere.
  • Aceste medicamente orale nu sunt la fel de populare ca și tratamentele topice, dar acestea sunt o soluție cu risc scăzut dacă
  • 3. Vizitați un dermatolog și întrebați despre injecții cu steroizi. Pentru a vedea dacă injecțiile sunt potrivite pentru dvs., vizitați un dermatolog. Ei vor putea să se uite mai atent la pielea și părul pentru a vă spune cel mai bun tratament posibil pentru dvs. bazat pe vârsta și starea dvs. Dacă consideră că injecțiile cu steroizi sunt cel mai bun pariu, faceți o programare pentru prima rundă de tratament. Aceste injecții sunt foarte eficiente la stimularea creșterii!
  • Dacă mergeți pe acest traseu, veți primi mai multe injecții mici la fiecare 4-6 săptămâni. Ar trebui să vedeți regrowth după 1-2 luni.
  • Există și opțiuni de tratament cu laser, dacă nu sunteți îndrăgostiți de ace. Aceste tratamente sunt marginea de tăiere, astfel încât acestea nu sunt la fel de populare, dar lucrează pentru unii oameni!
  • 4. Puteți încerca un masaj de rozmarin și ulei de măsline pentru o opțiune naturală. Faceți o soluție diluată prin amestecarea câtorva picături de ulei de rozmarin în ulei de măsline. După fiecare duș, luați, masați soluția de ulei în părul dvs. și lăsați-o să fie. Nu numai că părul tău miroase bine, dar după câteva luni, linia de păr poate începe să crească înapoi!
  • Nu există orientări specifice aici în ceea ce privește doza, dar ar trebui să fiți în siguranță cu o diluție de 1-2%. Cu alte cuvinte, dacă utilizați 1 cană (240 ml) de ulei de măsline, ar trebui să utilizați 0.5-1 lingurita (2.5-4.9 ml) ulei de rozmarin.
  • Există o mulțime de opțiuni de tratament DIY care nu funcționează, dar uleiul de rozmarin este una dintre puținele opțiuni naturale care ar putea funcționa. Există o mulțime de studii care sugerează că rozmarinul poate promova regenerarea părului.
  • În același mod minoxidil nu funcționează pentru toată lumea, uleiul de rozmarin nu poate fi soluția ideală pentru dvs.
  • Puteți vedea rezultate similare cu ulei de mentă dacă preferați să utilizați acest lucru.
  • Întrebarea 2 din 10:
    Cum îmi aduc linia de păr înainte?
    1. Imagine intitulată Fix o linie de păr retrasă Pasul 6
    1. Cel mai bun pariu este o procedură de transplant de păr. Dacă linia de păr este în mod natural înapoi înapoi pentru gustul dvs., nu există opțiuni de tratament care să stimuleze creșterea părului în cazul în care nu ați avut niciodată părul în primul rând. Cu toate acestea, puteți obține o procedură de transplant! Consultați un dermatolog sau un chirurg cosmetic și întrebați-le despre viabilitatea unui transplant de păr. Nu este pentru toată lumea, dar este eficientă dacă doriți să vă mutați linia de păr înainte.
    • În timp ce acest lucru va funcționa dacă doriți doar să vă mutați parul, nu va funcționa toate acestea pentru restabilirea părului. Dacă vă pierdeți în mod natural părul, veți continua să vă pierdeți în mod natural părul după ce ați primit transplantul.
    • Costul acestei proceduri va depinde de cantitatea de păr pe care doriți să o transportați, dar de obicei costă 3.000-6.000 de dolari pentru a avea această operațiune efectuată.
    Întrebarea 3 din 10:
    Este linia de păr care coboară periculoasă?
    1. Imagine intitulată Fix o linie de păr retrasă Pasul 5
    1. Procedurile de transplant sunt relativ sigure, dar pot exista complicații. Nu veți fi pus în întregime pentru un transplant de păr, iar procedura poate fi dureroasă pentru unii oameni. Ca orice procedură chirurgicală, este posibil să aveți niște sângerări și cicatrici și puteți intra într-o infecție dacă nu respectați corect instrucțiunile după -care. Cu toate lucrurile luate în considerare, această procedură nu este unică periculoasă și nu ar trebui să aveți nimic de îngrijorat.
    • Există, de asemenea, un risc ca procedura să nu funcționeze în totalitate. Uneori, dopurile de păr implantate în părul dvs. de păr nu vor dura, și este posibil să aveți nevoie să obțineți din nou procedura.
    Întrebarea 4 din 10:
    Ce pot face pentru a împiedica retragerea parului?
    1. Imagine intitulată Fix o linie de păr retrasă Pasul 12
    1. Mâncați o dietă sănătoasă și echilibrată și rămâneți hidratat. Dacă aveți grijă de corpul vostru, corpul vostru va avea grijă de părul vostru. În timp ce nu există nimic cu adevărat pentru căderea ereditară a părului, este posibil să puteți preveni pierderea accelerată a părului consumând o dietă sănătoasă, echilibrată și consumând o mulțime de apă în fiecare zi. În plus față de a vă ajuta părul, vă veți simți mult mai bine în fiecare zi!
    • Fumatul vă poate face ca părul să cadă, de asemenea. Dacă sunteți un fumător cu o linie de păr retrasă, renunțarea vă poate încetini căderea părului. Punerea butucului în jos va fi bună și pentru sănătatea ta!
  • 2. Blocați în umiditate utilizând un șampon și balsam zilnic. Folosind un șampon de hidratare și balsam vă va păstra părul curat, sănătos și hidratat. Uscătorul este părul dvs., cu atât este mai probabil ca să cadă, astfel încât să se mențină părul sănătos și să nu-l depășească cu produsele pot împiedica pierderea timpurie a părului.
  • Cu cât faceți mai puțin să vă încurcați cu părul, cu atât mai bine. Dacă ați folosit o tona de mousse sau gel în ultimii ani, tăierea spatelui vă poate ajuta părul.
  • Întrebarea 5 din 10:
    Uleiul de cocos ajută la o linie de păr retrasă?
    1. Imagine intitulată Utilizați uleiul de nucă de cocos Pasul 6
    1. Nu există dovezi că crește părul, dar îl hidratează! Uleiul de cocos va funcționa în mod esențial în același mod ca balsam, deoarece uleiul va ajuta la blocarea umidității și păstrați-vă părul sănătos. De asemenea, poate ajuta la prevenirea părului să se încurce. În timp ce uleiul de cocos nu este rău pentru părul dvs., nu există dovezi că va ajuta în mod activ părul să crească.
    • Uleiul de cocos este, de asemenea, o alegere solidă dacă doriți să vă umeziți pielea. Dacă scalpul dvs. tinde să se usuce sau mâncărime foarte mult, uleiul de nucă de cocos poate ajuta!
    Întrebarea 6 din 10:
    Părul de ulei de ricin regrow?
    1. Imagine intitulată Spălați uleiul de ricin Pasul 4
    1. Nu există nici o dovadă că uleiul de ricin ajută la regrowul părului. Uleiul de ricin este foarte mult ca uleiul de cocos în sensul că va ajuta probabil la blocarea umidității. Cu toate acestea, blocarea în umiditate nu ajută neapărat părul să crească înapoi. În același timp, au existat mai multe cazuri în care uleiul de ricin a provocat părul să devină fragil și rigid. Este posibil ca uleiul de ricin să facă ceva pentru a ajuta părul să crească, dar pare puțin probabil și există riscuri evidente cu asta.
    Întrebarea 7 din 10:
    Terapia cu lumină ajută la regrow de păr?
    1. Da, există unele dovezi că terapia cu lumină ajută la pierderea părului. Există tot felul de căști cu LED-uri, care se presupune că presupune că pierderea părului. O mulțime de oameni cred că arată un fel de stupid și neștiințific, dar sunt de fapt destul de utile atunci când vine vorba de părul regrowing. Obțineți o cască de stimulare a părului LED și purtați-o în fiecare zi timp de cel puțin 25 de minute. Puteți vedea un regrowth semnificativ după 16 săptămâni sau cam asa ceva!
    • Unele dintre aceste dispozitive sunt mai bune decât altele. Cumpărați o unitate care a fost aprobată de FDA pentru cele mai bune rezultate!
    • Este puțin neclar de ce aceste dispozitive funcționează, dar se pare că sunt utile dacă le folosiți în mod regulat.
    Întrebarea 8 din 10:
    Masajele de scalp pot ajuta la regrow de păr?
    1. Ei pot ajuta cu grosimea părului, dar nu este clar dacă ajută părul să crească. Au existat foarte puține studii privind masajele scalpului și creșterea părului, dar se pare că masajele scalpului ajută la grosime și volum. Dacă vă dați un 10 până la 15 minute Masaj scalp În fiecare zi, părul tău poate să apară mai gros. Acest lucru poate face să pară că ai un cap plin de păr decât tine, dar nu poate ajuta părul să crească.
    • Acesta este un lucru inofensiv de a încerca, deoarece nu există efecte secundare, deci dacă doriți să oferiți masaje scalp o lovitură, mergeți la el!
    • Este posibil ca masajele scalpului să ajute părul să crească în sensul că ei se relaxează, deoarece de-stres poate minimiza pierderea părului.
    Întrebarea 9 din 10:
    Stresul face cu adevărat părul să cadă?
    1. Da, hormonul de stres-cortizol-meses cu foliculi de păr. Nu este un secret că stresul poate provoca o varietate de probleme de sănătate, iar pierderea părului este cu siguranță una dintre ele. Dacă sunteți sub stres frecvent, găsiți o tehnică de relaxare care funcționează pentru dvs. și începeți să vă luptați înapoi! Meditația, exercițiile profunde de respirație și yoga sunt toate modalitățile de relaxare. Dacă sunteți sub stres cronic, mergeți la terapia comportamentală cognitivă vă poate învăța cum să faceți față stresului pe care îl experimentați.
    • Ia o pauză în fiecare moment și apoi. Dacă vă măriți atât de mult la locul de muncă încât nu aveți nimic de așteptat în weekend, sănătatea dvs. va suferi.
    • Începând deoparte timpul în fiecare zi pentru a face ceva despre care vă pasă. Indiferent dacă practică un instrument pe care îl bucurați sau vizionați un film cu un iubit, este important să aveți lucruri de așteptat atunci când aveți de-a face cu stresul regulat.
    Întrebarea 10 din 10:
    Poate un adolescent să aibă o linie de păr retrasă?
    1. Imaginea intitulată Fii un mare adolescent creștin Pasul 4
    1. Este posibil, dar ar trebui să vedeți un doctor doar pentru a fi în siguranță. Căderea părului este aproape întotdeauna genetică, deci este posibil ca pierderea părului dvs. să nu fie un simptom al nimic. Cu toate acestea, pierderea părului adolescentului este destul de rară încât ar trebui să vedeți un medic pentru a obține un examen medical. Probabil că nu este nimic în neregulă cu tine, dar merită să verificați.
    • Există anumite condiții hormonale, medicamente și boli care pot provoca pierderea părului într-un adolescent. Este posibil să aveți nevoie să obțineți un test de sânge și să examinați medicamentele curente cu medicul dumneavoastră doar pentru a fi în siguranță.
    • Stresul poate provoca părul să înceapă să cadă. Fiind un adolescent este greu, și dacă sunteți subliniat tot timpul, aceasta ar putea fi problema. Din fericire, ar trebui să crească odată ce veți trece prin ceea ce vă subliniază!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar