Cum se aplică pulberea de iluminare

Pulbere de iluminare este o modalitate excelentă de a adăuga unele strălucire la aspectul de machiaj zilnic. În timp ce este similar cu cel mai evident, pulberea de iluminare este un produs versatil care poate servi mai multe scopuri, în funcție de stilul de machiaj pe care îl faceți. Odată ce ați ales cea mai bună umbră pentru tenul dvs., simțiți-vă libertatea de a pulveriza o pulbere iluminantă pe obraji, cheekbone și zona de suberente. De asemenea, puteți utiliza acest produs ca o pulbere de finisare! Dacă doriți să accentuați caracteristicile dvs., luați în considerare utilizarea pulberii de iluminare ca fiind un luminator.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea umbrei potrivite
  1. Imagine intitulată Aplicați praful de iluminare Pasul 1
1. Alegeți o nuanță de argint dacă aveți o piele corectă. Evitați înecarea tenului cu o pulbere de iluminare colorată. În schimb, optați pentru o umbră mai ușoară, mai subtilă pentru a vă aduce caracteristicile. Dacă nu sunt un fan al argintului, mergeți la o umbră de liliac.
  • Dacă nu sunteți mulțumit de un praf normal de pulbere, nu ezitați să stradeți mai mult produs pe aspectul dvs!
  • Imaginea intitulată Aplicați Pulberea Iluminantă Pasul 2
    2. Selectați Peach sau nuanțe de aur de trandafir dacă pielea dvs. este medie-tonată. Căutați produse sau palete care au un ton de peach sau roz deschis. În timp ce nu doriți să adăugați prea multă culoare, puteți face strălucirea tenului dvs. cu o cantitate atentă din această pulbere iluminantă.
  • Tonurile subtile de piersici funcționează cel mai bine pentru a anula căldura naturală în tenul dvs.
  • Imaginea intitulată Aplicați pulberea de iluminare Pasul 3
    3. Optați pentru tonurile de bronz pentru a complimenta pielea mai întunecată. Alegeți o pulbere iluminantă care sunt câteva nuanțe mai ușoare decât tonul tău natural de piele. Păstrați-vă pielea să priviți gri și spălat prin adăugarea unei pulberi de iluminare de bronz la rutina zilnică de machiaj.
  • În general, doriți să evitați tonurile de răcire, cum ar fi alb și gri.
  • Imagine intitulată Aplicați praful de iluminare Pasul 4
    4. Du-te pentru o paletă roz dacă preferați un aspect roz. Investiți într-o paletă elegantă, cu o varietate de nuanțe roz și de piersici pentru a adăuga o dimensiune suplimentară la tenul dvs. Înainte de a aplica produsul, rotiți o perie mare în jurul paletei pentru a obține o acoperire mixtă, roz de pulbere pe suprafața periei.
  • Rozy Pulberile iluminante pot fi asociate cu blush pentru a crea un aspect de machiaj și mai strălucitor.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unui aspect natural
    1. Adăuga grund, fundație, și Concealer ca bază. Setați scena pentru machiajul dvs. prin aplicarea câtorva produse de bază. În primul rând, frecați un primer în piele pentru a vă ajuta machiajul să arate vibrant pentru o perioadă mai lungă de timp. Apoi, chiar și tonul pielii cu un strat subțire de fundație. Odată ce ambele aceste produse sunt în vigoare, dați un concealer într-o formă V în jurul zonei dvs. suberente și amestecați-o în direcția liniei dvs. de Lash.
    • Dacă utilizați un burete pentru a adăuga fundația dvs., încercați să o umezi înainte de a adăuga niciun produs. Acest lucru poate face procesul de aplicare mult mai simplu.
    • Când utilizați perii machiajului, utilizați întotdeauna o perie mare, pufoasă pentru a bufni și a-ți amesteca machiajul. O perie Kabuki vă va ajuta să aplicați uniform fundația, deoarece puteți utiliza partea superioară dens, plat pentru a presa și a bufda produsul în piele.
  • 2. Strat o umbra roz pe obraji peste blush. Aplicați un strat roz de blush pulbere cu o perie de pulbere de dimensiuni medii deasupra merelor obrajilor. Apoi, rotiți o machiaj de dimensiuni medii, mai pufoase perie în jurul paletei de pulbere iluminatoare și aplicați-o peste blush. Nu exagerați pulberea de iluminare, deoarece nu doriți să vă suprasolicitați umbra de blush.
  • Dacă preferați să utilizați un produs blush crem, nu ezitați să utilizați acest lucru!
  • 3. Aplicați o pulbere nud asupra concealerului dvs. pentru a vă oferi pielea o strălucire naturală. Odată ce ați aplicat concealerul dvs., adăugați un finisaj neted în aceste zone cu mai multe scutece de pulbere de iluminare. Concentrați-vă în special pe zonele voastre suberente, obraz și bărbie, precum și orice alt loc unde ați amestecat concealerul. Încercați să utilizați o umbră subtilă, luminescentă care oferă o ușoară strălucire pe piele fără o strălucire deasupra.
  • Încercați să utilizați o pensulă de pulbere mică, conică pentru acest lucru.
  • 4. Praf o umbra nudă peste tot pe față să folosească ca o pulbere de finisare. Luați o perie mare, pufoasă și dați-o într-o paletă nudă de pulbere iluminantă. Folosind lovituri lungi, blânde, mătură pulberea pe toată fața dvs. pentru a seta și termina aspectul. Focus în special pe obraji, frunte, bărbie și nas.
  • Dacă doriți să mergeți la un aspect mai îndrăzneț, mai roz, nu ezitați să utilizați o paletă mai colorată.
  • Încercați să împerecheați o pulbere de iluminare roz cu o nuanță de ruj roz!
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind ca un luminator
    1. Concentrați pulberea de-a lungul paharului dvs. pentru a vă face pielea luminată. Luați o perie de machiaj de dimensiuni medii și pufoase și se învârte în jurul pulberii de iluminare. Folosind mișcări lungi, măturate, aplicați pulberea într-o linie curbată, care lucrează de la baza cheeiului la colțul exterior al ochiului. Continuați să măriți pulberea până când ați atins cantitatea dorită de evidențiere.
    • Acest lucru funcționează mai ales cu nuanțe care sunt mai ușoare decât tonul pielii.
  • 2. O cantitate mică de pulbere în colțurile ochilor tăi. Luați o pensulă mică, conică și faceți-o în paleta de pulbere de iluminare. Schițați peria de-a lungul colțurilor interioare ale ochilor dvs. pentru a seta produsul în poziție. Mișcați ușor capul pentru a vedea dacă ochii dvs. captură lumina, apoi adăugați mai mult produs dacă este necesar.
  • Nuanțele luminoase, neutre, cum ar fi munca albă și smântână, cu adevărat cu acest tip de stil de evidențiere.
  • Acest stil de machiaj este, de asemenea, cunoscut sub numele de "strobing ochi."
  • 3. Periați pulberea peste oasele de frunte și arcul Cupidului pentru a evidenția caracteristicile dvs. centrale. Swirl un burete de machiaj mare sau o perie largă de machiaj în pulberea de iluminare. Luați aplicatorul acoperită și dați-o ușor pe osul frunții, precum și centrul arcului cupidului. Adăugați suficient produs în aceste zone, astfel încât acestea să prindă lumina.
  • Acest aspect funcționează mai ales când ați aplicat și pulbere de iluminare la pomeții dvs., de asemenea.
  • 4. Optați pentru o pulbere colorată atunci când utilizați tonuri de ochi neutre. Alegeți o nuanță mai strălucitoare de pulbere, cum ar fi tonuri roșiatice, verzui și albăstate. Folosind o perie de dimensiuni medii, aplicați pulberea de-a lungul creasta cheeiului dvs., începând cu templul și lucrați până la nivelul nasului.
  • Dacă preferați mai mult machiajul subtil, atunci acest lucru nu poate fi cel mai bun stil pentru dvs.
  • sfaturi

    Utilizați pulberea de iluminare cu ușurință în aspectul nud, așa cum doriți ca tenul dvs. să arate cât mai natural posibil!
  • Evitați utilizarea prea multă pulbere dacă aveți pielea grasă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar