Cum să remediați rădăcinile fierbinți sau rădăcinile albite

Contrar numelui, rădăcinile fierbinți sunt altceva decât "Fierbinte." Un rezultat al înălbirii sau ușoare necorespunzătoare, apar mai calde decât restul părului. Acest lucru apare de obicei deoarece căldura de la scalpul dvs. determină colorantul cel mai apropiat de cap pentru a procesa mai repede. În cazuri extreme, ele pot apărea chiar portocalii! Cea mai sigură modalitate de a le fixa ar fi să vă vopsească părul într-o culoare mai închisă, dar asta ar renunța la toate lucrurile dure din fericire, sunt o mulțime de alte modalități ușoare de a le repara.

Pași

Metoda 1 din 3:
Colorarea rădăcinilor
  1. Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 1
1. Obțineți un luciu răcoros care se potrivește cu culoarea părului. Îl puteți găsi alături de kiturile de colorant de păr în saloane și magazine de aprovizionare de frumusețe. Chiar dacă restul părului este cald, ar trebui să obțineți luciu într-o versiune rece de aceeași culoare. Acest lucru va ajuta la neutralizarea și tonul în jos a brațului.
  • Asigurați-vă că obțineți o luciu și nu o glazură. Ei sună similar, dar sunt de fapt destul de diferiți. Un luciu este mai permanent și ajută la ajustarea tonului, în timp ce glazura nu este.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 2
    2. Protejați-vă pielea, îmbrăcămintea și suprafața de lucru. Acoperiți contorul cu o foaie de ziar. Puneți o cămașă veche, o capetă de vopsire sau draperii unui prosop vechi în jurul umerilor voștri. Aplicați niște jeleu de petrol în jurul părului părului. În cele din urmă, trageți o pereche de mănuși din plastic.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 3
    3. Strângeți luciul într-un castron nemetal, dacă doriți. Cele mai multe glosse vin într-o sticlă de aplicator, pe care o puteți utiliza pentru a aplica produsul direct pe părul dvs. Dacă găsiți mai ușor să aplicați lucrurile cu o perie aplicator, cu toate acestea, strângeți luciul într-un castron non-metal.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 4
    4. Secțiunea de pe părul cu ajutorul mânerului unui pieptene de coadă de șobolan. Acest lucru este necesar pentru cei cu păr lung și foarte recomandat pentru cei cu păr scurt. Parțial părul pe verticală în mijloc, de pe frunte până la capă, apoi o parte din nou orizontal de la ureche la ureche. Utilizați clipuri de păr pentru a păstra fiecare secțiune separată.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 5
    5. Aplicați luciul la părul dvs., având grijă să evitați scalpul. Dacă ați păstrat luciul într-o sticlă de aplicator, trageți o linie subțire de luciu de-a lungul părului dvs., apoi amestecați-l în rădăcinile dvs. folosind o perie de tinting. Dacă ați strâns luciul într-un castron nemetal, faceți o perie de aplicator în luciu, apoi o periați pe linia de păr în schimb.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 6
    6. Aplicați luciul în păr în secțiuni mici, pornind de la rădăcini. Selectați un 1 inch (2.5 cm) secțiunea de păr și aplicați luciul la rădăcini. Amestecați luciul până la restul părului folosind o perie de tinție. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă de șobolan pentru a separa alte 1 inch (2.5 cm) secțiune și aplicați mai mult luciu. Continuați să aplicați luciul la 1 inch (2.5 cm) secțiuni până când toate părul este acoperit.
  • Tu poate sa Aplicați luciul doar la rădăcinile dvs., dar ar fi mai sigur să-l aplicați în restul părului.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 7
    7. Lăsați luciul să stea pentru moment recomandat pe ambalaj. Pentru majoritatea mărcilor, acest lucru va fi de aproximativ 20 de minute. De asemenea, puteți ajuta la accelerarea procesului, așezându-vă sub un abur de păr sau uscător încălzit pentru jumătate din timpul recomandat.
  • Poate doriți să vă acoperiți părul cu un capac de duș din plastic, în timp ce procesele lucioase, în special dacă intenționați să stați sub un abur sau un uscător.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 8
    8. Clătiți luciul folosind apă rece. Păstrați clătirea până când apa rulează clar. Urmărirea cu un balsam de siguranță pentru a adăuga mai departe strălucirea părului. Asigurați-vă că clătiți balsamul cu apă rece pentru a etanșa luciul și închideți cuticula părului.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 9
    9. Usuca-ti parul. Puteți folosi un uscător de păr pentru a face acest lucru sau puteți lăsa părul să se usuce în mod natural. Odată ce părul a fost uscat, trebuie să observați că rădăcinile sunt considerabil mai coolere. Rețineți că acest lucru nu este permanent și că va trebui să reaplicați luciul fiecăruia atât de des.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un șampon albastru sau purpuriu de tonifiere
    1. Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 10
    1. Achiziționați un șampon de tonifiere albastru sau purpuriu. Șamponul purpuriu este cel mai frecvent, dar ceva care este albastru-colorat ar funcționa chiar mai bine. Albastru se așează opus portocaliu pe roata de culoare, astfel încât un șampon de tonifiere albastru va fi mai eficient la echilibrarea portocalii.
    • Această metodă este recomandată pentru cei care și-au albit părul și rădăcinile fierbinți. Fiți conștienți de faptul că această metodă va tona și restul părului.
    • Dacă nu găsiți un șampon de tonifiere, faceți-vă propria prin agitare câteva picături de colorant albastru închis sau purpuriu în balsam alb. Vrei culoarea violet / lavandă.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 11
    2. Scoateți părul umed cu apă fierbinte. Puteți face acest lucru prin înclinarea unei chiuvete și apă de apă peste el, dar ar fi chiar mai ușor să vă dezbrăcați și să intrați în duș. Puteți chiar să combinați această metodă cu dușul de seară sau dimineața.
  • Utilizarea apei calde este importantă deoarece va deschide arborele de păr. Acest lucru va face mai ușor ca părul să absoarbă culoarea în șampon.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 12
    3. Aplicați șamponul părului, pornind de la rădăcini. Masați mai întâi șamponul în rădăcinile dvs., apoi lucrați prin restul părului. Deoarece acest șampon conține atât de puțin culori, îl puteți folosi ca și cum ați fi vreun alt șampon și nu vă faceți griji cu privire la faptul că vă colora mâinile.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 13
    4. Permiteți șamponului să stea în părul dvs., dacă este necesar. Acest lucru depinde de marca pe care o utilizați, deci verificați eticheta. Unele tipuri de șampoane necesită să clătiți imediat colorantul, în timp ce alții recomandă să o lăsați la 10 până la 15 minute. Deoarece acest șampon este atât de blând, totuși, îl puteți lăsa mai mult în funcție de daune.
  • Puteți lăsa șamponul de până la o oră. Dacă aveți nevoie să ieșiți din duș, vă puneți părul sub un capac de duș.
  • Imagine intitulată fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 14
    5. Clătiți șamponul cu apă rece. Păstrați clătirea până când apa rulează clar. Puteți urmări cu un balsam fără sulfat destinat părului tratat cu culori. Dacă ați făcut șamponul de tonifiere cu balsam alb, săriți balanța suplimentară.
  • Utilizarea apei răcoroase va ajuta la sigilarea arborelui de păr și blocați culoarea. De asemenea, vă va ajuta să vă faceți părul strălucitor și neted.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 15
    6. Usuca-ti parul. Puteți să vă lăsați părul uscat de păr sau puteți aplica un produs de protecție împotriva căldurii și puteți accelera lucrurile cu un uscător de păr. Rădăcinile dvs. ar trebui să fie o culoare mai rece decât înainte.
  • Dacă v-ați umflat părul peste tot, ar putea fi o culoare portocalie ușoară.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 16
    7. Utilizați șamponul o dată pe săptămână dacă brasul se întoarce. Uneori, părul tratat chimic doar merge Brasty în timp. Dacă acesta este cazul pentru dvs., doriți să utilizați șamponul de tonifiere o dată pe săptămână.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea rădăcinilor fierbinți
    1. Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 17
    1. Aplicați Bleach la capetele părului mai întâi, apoi rădăcinile. Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac atunci când înălbirea părului lor la domiciliu se aplică mai întâi la rădăcini. Rădăcinile tale se dezvoltă mult mai repede decât restul părului din cauza căldurii generate de capul tău. Dacă aplicați mai întâi înălbitorul la rădăcini, riscați să vă prelucrați și să dezvoltați rădăcini portocalii.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 18
    2. Optați pentru o tonă rece sau crăpătoare când vă vopsiți mai ușor. Acest lucru este deosebit de important dacă aveți părul cald-tonifiat sau de culoare închisă. Procesul de iluminat vă face în mod natural încălzirea părului. Folosirea unui colorant de păr răcoros sau azos va ajuta la neutralizarea acestora.
  • Evitați să mergeți prea mult. Alegeți ceva care este 1 sau 2 nuanțe mai ușoare decât culoarea dvs. naturală.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 19
    3. Aplicați coloranți la jumătatea lungimilor mai întâi dacă mergeți mai ușor. Multe coloranți de păr mai ușor conțin niveluri mici de peroxid, ceea ce îi permite să vă ușureze părul. Dacă le aplicați mai întâi la rădăcini, veți risca să vă prelucrați părul și să dezvoltați rădăcini fierbinți. În schimb, aplicați mai întâi colorantul părului. Lucrați colorantul spre capete, apoi faceți rădăcinile.
  • Ar fi chiar mai bine Dacă ați aplicat culoarea la rădăcinile dvs. în ultimele 5 minute de procesare.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 20
    4. Alegeți umbra potrivită când atingeți rădăcini. Dacă ați vopsit părul mai ușor și trebuie să atingeți rădăcinile, utilizați aceeași culoare ca și dvs tratate păr (nu noua creștere). Puteți chiar să mergeți o umbră mai întunecată. Dacă acoperiți Grays, optați pentru o culoare de depozit de culoare, demi-permanentă.
  • Dacă atingeți rădăcinile de culoare deschisă pentru a se potrivi unui loc de muncă mai întunecat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rădăcinile fierbinți.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 21
    5. Condiționați-vă părul imediat după ce l-ați vopsit. Odată ce ați terminat clătirea culorii din părul dvs., aplicați un balsam de siguranță. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați părul de la supra-procesare și să dezvoltați rădăcini portocalii.
  • Imagine intitulată Fix rădăcini fierbinți sau rădăcini albite Pasul 22
    6. Protejați-vă părul de soare. Razele UV ale soarelui nu numai că vă pot înălța părul și pot adăuga evidențieri, dar poate provoca, de asemenea, oxidarea și transformarea lui Blady. Acoperiți părul cu o capotă, pălărie sau eșarfă ori de câte ori ieșiți în soare. Dacă nu vă place să purtați lucruri pe cap, acoperiți-vă părul cu un spray de protecție UV sau ulei.
  • sfaturi

    Dacă doriți să vă vopiați părul pentru a acoperi rădăcinile, asigurați-vă că utilizați un ton neutru sau un ton rece / ashnic. Utilizați un dezvoltator de volum 10.
  • Puteți să vă înălțați rădăcinile din nou, dar numai dacă părul dvs. este sănătos și nu este deteriorat. Utilizați un dezvoltator de volum mai mic și timp de procesare mai scurt.
  • Dacă nu aveți o perie de tăcere, puteți utiliza o periuță de dinți ieftină, curată în schimb.
  • Asigurați-vă că utilizați un purpuriu sau albastru tonifiere şampon. Unele șampoane vin colorate, dar asta nu înseamnă neapărat că îți tonează părul. Citiți eticheta.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Colorarea rădăcinilor

    • Luciu de păr într-un ton rece
    • Mănuși din plastic
    • vaselina
    • Vopsirea capei sau prosop vechi
    • Agrafe de par
    • Pieptene de coafură
    • Peria de aplicator
    • Bowl non-metal (opțional)

    Folosind un șampon albastru sau purpuriu de tonifiere

    • Șampon de tonifiere albastru sau violet
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar