Cum se adaugă icoane de socializare pe blogul dvs

Când scrieți un blog obișnuit, doriți să atrageți cât mai mulți cititori posibil. De asemenea, doriți ca cititorii să vă împărtășească blogul cu prietenii, adepții și conexiunile. Cea mai bună modalitate de a atinge aceste obiective este de a vă conecta blogul cu site-urile dvs. de socializare. Puteți face acest lucru prin adăugarea de pictograme sociale de rețea pe blogul dvs., care va lega automat oamenii la aceste site-uri cu un simplu clic. Având ușor accesul și vizibil icoanele de rețele sociale pe blogul dvs. vor face mai mult succes. Adăugați icoane de rețele sociale pe blogul dvs., localizând imaginile pe care le doriți, încărcați-le pe blogul dvs. și includerea unui cod HTML scurt care va personaliza pictogramele pe site-ul dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați icoane de rețele sociale la blogul dvs. Pasul 1
1. Decideți ce rețele sociale pe care doriți să le afișați pe blogul dvs. Cele mai populare icoane includ Facebook, Twitter, LinkedIn și Pinterest.
  • Alegeți pete de socializare în care dvs. și cititorii dvs. de blog sunt activi. De exemplu, dacă aveți o pagină de Facebook excelentă, veți dori să includeți acea pictogramă. Dacă doriți să vă încurajați cititorii să vă fixați blogul pe panourile lor Pinterest, asigurați-vă că aveți o pictogramă prezentă.
  • Imagine intitulată Adăugați pictograme sociale de rețea la blogul dvs. Pasul 2
    2. Localizați cele mai bune icoane pentru blogul dvs. Puteți descărca pictograme standard pentru toate site-urile de socializare la mai multe site-uri web, inclusiv iconarhive, depozit de designer web și dock pictograme. Căutarea pe Internet a "icoane sociale" va oferi mai multe alte opțiuni.
  • Utilizați pictograme actualizate și ușor de recunoscut. Este bine să fii creativ, dar asigurați-vă că cititorii dvs. pot recunoaște legătura oferită de icoanele dvs. De exemplu, cele mai multe pictograme Twitter sunt mici "t" cu un fundal albastru deschis sau o imagine a păsării Twitter. Dacă schimbați culoarea, ați putea confunda oamenii.
  • Imagine intitulată Adăugați icoane de rețele sociale la blogul dvs. Pasul 3
    3. Creați propriile icoane dacă doriți ceva diferit. S-ar putea să doriți ca pictogramele să se potrivească cu designul blogului dvs.
  • Utilizați Photoshop sau Adobe InDesign pentru cele mai bune rezultate în crearea propriilor icoane. Încercați să păstrați designul la 60px până la 60px pentru a descărca și conectarea ușoară.
  • Imagine intitulată Adăugați icoane de rețele sociale la blogul dvs. Pasul 4
    4. Descărcați imaginile de pictograme pe care intenționați să le utilizați pe computer. Acest lucru este la fel de ușor ca salvarea într-un fișier de pe aparat.
  • Imagine intitulată Adăugați icoane de rețele sociale la blogul dvs. Pasul 5
    5. Încărcați imaginile pictogramei pe un site foto, cum ar fi Flickr sau Photobucket dacă utilizați adesea aceste site-uri pentru a plasa imagini și grafică pe blogul dvs.
  • Adăugați imaginile în biblioteca dvs. media în WordPress dacă aceasta este platforma de blogging pe care o utilizați.
  • Imagine intitulată Adăugați pictograme sociale de rețea la blogul dvs. Pasul 6
    6. Verificați pentru a vă asigura că fiecare imagine pe care ați încărcat-o are o adresă URL (aceasta reprezintă locator uniform de resurse).
  • Căutați adresa URL în WordPress făcând clic pe imaginea din bibliotecă. Veți observa adresa URL în "URL-ul fișierului" camp. Va începe cu literele "[http." http."]
  • Găsiți adresa URL pe site-urile de partajare a fotografiilor făcând clic pe "acțiune" Când lăsați mouse-ul să se deplaseze peste imagine. Veți vedea a "Obțineți codul de legătură" fila, iar link-ul va fi afișat. Scrisorile "[http" http"] va fi începutul adresei URL.
  • Imagine intitulată Adăugați icoane de rețele sociale la blogul dvs. Pasul 7
    7. Găsiți locul potrivit pentru codul HTML, care va depinde de platforma de blogging pe care o utilizați. Majoritatea blogurilor sunt create pe WordPress sau Blogger.
  • Plasați codul în zona Widget HTML pe Blogger. Pentru blogurile WordPress, plasați codul în zona de widget text.
  • Imagine intitulată Adăugați pictograme sociale de rețea la blogul dvs. Pasul 8
    8
    Adăugați următorul cod HTML: "http: // linkgoeshere.COM" țintă ="_gol">
  • Puneți un link către propria pagină de rețea socială unde spune "Link-ul merge aici" și puneți adresa URL a imaginii acolo unde se spune "Imageurlhere."
  • Imagine intitulată Adăugați icoane de rețele sociale la blogul dvs. Pasul 9
    9. Rulați un test. Au un prieten să vă retrageți blogul și faceți clic pe pictogramele de socializare pe care le-ați inclus. Asigurați-vă că este nevoie de utilizator la locul potrivit.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrați cu un designer web sau o rețea socială Pro dacă aveți probleme cu probleme de rețele sociale pe blogul dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar