Cum de a determina valoarea unei cărți în star wars: comerciantul cardului

Star Wars: Aplicația de joc comercial de carduri a adus distracția de colectare a cardului și tranzacționarea la dispozitivele dvs. mobile. Ori de câte ori tranzacționați, este esențial să știți valorile cardurilor pe care le tranzacționați. În caz contrar, ați putea fi sub- sau supra-tranzacționați în valoare de cardurile dvs. Există mulți factori pentru a determina valorile acestor carduri, iar majoritatea sunt destul de subiective. O persoană poate da prea multă valoare cardului, în timp ce altul ar putea să-l arunce gratuit. Pentru a păstra simple, încercați să determinați valorile cartelei obiectiv.

Pași

Metoda 1 din 2:
Determinarea valorilor pachetului de card
  1. Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Comerciant de card Pasul 1
1. Lansați Wars Star: Card Trader. Localizați aplicația pe dispozitiv. Pictograma aplicației are sigla Star Wars pe ea cu câteva cărți în fundal. Apăsați pe acesta.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Comerciant de card Pasul 2
    2. Atingeți pictograma cardurilor din partea dreaptă a barei de instrumente inferioare. Veți fi adus la ecran cu inventarul actual al cardurilor.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ comerciantului de card Pasul 3
    3. Vizualizați cărțile în cărțile mele. În mod implicit, vizualizarea inițială va fi cardurile mele. Puteți vedea acest titlu la bara de instrumente Header. Glisați în sus și în jos pentru a vedea toate cărțile aici.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Card Trader Pasul 4
    4. Deschideți un card. Toate cardurile dvs. sunt frumos organizate și afișate în vizualizări miniaturi portret mici. Atingeți cardul pe care doriți să-l deschideți. Cardul va fi maximizat pe ecran, astfel încât să puteți vedea mai bine. Te uiți la partea din față a cardului.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unei cărți în Star Wars_ comerciantului de card Pasul 5
    5. Vizualizați spatele cardului. Atingeți pe card pentru ao răsturna astfel încât să puteți vedea partea din spate.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Trader Pasul 6
    6. Verificați numărul cardului. Un ecartament bun pentru valoarea cardului dvs. este numărul cardului. Acesta este numărul de carduri disponibile pentru aceeași carte. Cu cât este mai mic numărul, cele mai puține cărți există, cel mai rar este. O carte cu 1000 de numări este mai rară decât o carte cu 5.000 de numări. Găsiți acest număr în colțul din dreapta jos al spatelui cardului.
  • Metoda 2 din 2:
    Determinarea valorilor cardurilor în timpul unui comerț
    1. Imagine intitulată Determinați valoarea unei cărți în Star Wars_ Trader Pasul 7
    1. Lansarea comerciantului de carduri Star Wars. Localizați aplicația pe dispozitiv. Pictograma aplicației are sigla Star Wars pe ea cu câteva cărți în fundal. Apăsați pe acesta.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unei cărți în Star Wars_ Comerciant de card Pasul 8
    2. Vizualizați meserii în așteptare. Atingeți pictograma Carduri de schimb în partea de mijloc a barei de instrumente inferioare. Veți fi adus la ecran cu tranzacțiile dvs. Atingeți titlul din bara de instrumente Header pentru a vedea o listă de filtre derulantă. Atingeți "În așteptarea tranzacțiilor" de aici, iar toate tranzacțiile dvs. deschise și active vor fi afișate, cu cele mai recente din partea de sus. Glisați în jos pentru a vedea mai multe tranzacții.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Comerciant de card Pasul 9
    Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Comerciant de card Pasul 9
    3. Vedeți un comerț. Fiecare comerț poate fi studiat și analizat în funcție de datele furnizate. Puteți vedea numele de utilizator al partenerului dvs. comercial, starea actuală a comerțului, cardurile comercializate și unele butoane de acțiune în partea de jos.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Trader Pasul 10
    4. Deschideți un card. Cardurile pe care le obțineți de la comerț sunt situate în caseta din stânga, iar cardurile pe care le dați sunt în caseta dreaptă. Atingeți pe o carte pentru ao deschide. Cardul va fi maximizat pe ecran, astfel încât să puteți vedea mai bine. Te uiți la partea din față a cardului.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Trader Pasul 11
    5. Vizualizați spatele cardului. Atingeți pe card pentru ao răsturna astfel încât să puteți vedea partea din spate.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Trader Pasul 12
    6. Verificați numărul de carduri. Un ecartament bun pentru valoarea cardului dvs. este numărul cardului. Acesta este numărul de carduri disponibile pentru aceeași carte. Cu cât este mai mic numărul, cele mai puține cărți există, cel mai rar este. O carte cu un număr de 1.000 este mai rapidă decât o carte cu 5.000 de numări. Găsiți acest număr în colțul din stânga jos al spatelui cardului.
  • Imagine intitulată Determinați valoarea unui card în Star Wars_ Comerciant de card Pasul 13
    7. Evaluați comerțul. Privind la numărul de carduri ale tuturor cardurilor care sunt tranzacționate, puteți evalua dacă comerțul are sens pentru dvs. Veți putea spune dacă sunteți corect, sub-tranzacționare sau supra-tranzacționare. Faceți acest lucru de fiecare dată când primiți o propunere de comerț.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar