Cum să faci cărți false

Cartele de tăiere false este un truc pe care îl puteți folosi pentru ao arăta ca și cum ați amestecat sau tăiați un pachet de carduri fără a schimba de fapt ordinea cardurilor. Această tehnică este utilă dacă efectuați trucuri de card și este ceva pe care toți magicienii amatori ar trebui să le învețe. Cu timpul și practicarea, puteți învăța cum să faceți o tăietură simplă falsă, o tăietură triplă falsă sau o tăietură falsă pe o masă și un trick oameni în gândirea că mi-ai amestecat puntea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea unei tăieri false simple
  1. Imagine intitulată Cartele de tăiere false Pasul 1
1. Îndepărtați jumătatea inferioară a punții. Țineți puntea în mâna dvs. dominantă. Utilizați degetul arătător și degetul mare pentru a tăia cardurile în jumătate. Glisați o jumătate de punte sub cealaltă jumătate a punții și puneți-o în cealaltă mână. Ar trebui să aveți jumătate din punți în fiecare mână.
  • Imagine intitulată Cartele de tăiere falsă Pasul 2
    2. Pătrați cele două jumătăți ale punții și atingeți-le împreună. Puneți cele două jumătăți ale punții perpendiculare una de cealaltă și atingeți împreună marginile punților. Această mișcare este destinată să arunce pe cineva care vă urmărește să amestecați puntea.
  • Imagine intitulată Carduri false Pasul 3
    3. Rotiți jumătatea inferioară a punții deasupra jumătății de sus a cărților. În timp ce țineți încă jumătatea de jos a cărților, rotiți-vă mâna într-un cerc, astfel încât jumătatea inferioară a puntei face o mișcare completă de 180 de grade în jurul jumătății de sus a puntei. Acest lucru va arăta că ați făcut un cerc în jurul valorii de jumătate din punte, cu cealaltă jumătate a puntei.
  • Imagine intitulată Cartele de tăiere false Pasul 4
    4. Puneți jumătatea inferioară a punții pe o masă. Acum arunca partea de jos a punții pe masă. Chiar dacă a fost întotdeauna partea de jos a punții, un ochi neinstruit va deveni confuz și credeți că ați aruncat mai întâi jumătatea de sus a punții din cauza a ceea ce ați făcut în ultimul pas.
  • Imagine intitulată Cartele de tăiere false Pasul 5
    5. Puneți jumătatea de sus a punții peste jumătatea inferioară a cărților. Acum veți completa iluzia prin lovirea jumătății superioare a cărților peste jumătatea de jos a cărților. Cardurile sunt acum în aceeași ordine, dar oamenii vor crede că le tăiați.
  • Metoda 2 din 3:
    A face o tăietură triplă falsă
    1. Imagine intitulată Cartele de tăiere false Pasul 6
    1. Țineți puntea într-o mână. Poziția pe care trebuie să o ții puntea este numită aderența Biddle. Aceasta este atunci când țineți cărțile cu o mână, cu degetul mare pe marginea punții cu care vă îndreptați și inelul și degetele mijlocii de pe partea opusă a punții. Degetul arătător va fi folosit manipularea cardurilor, iar mâna dvs. trebuie poziționată ca o gheare, cu degetul arătător pe cardul de sus al puntei.
  • Imagine intitulată Carduri false Pasul 7
    2. Tăiați 1/3 din partea de sus a punții cu degetul arătător. Aplicați presiune pe marginea cardurilor cu degetul arătător și ridicați astfel încât 1/3 din punte să fie tăiate. Mișcați ușor această porțiune a punții în lateral pentru a separa porțiunile de carduri de pe puntea principală. Această acțiune este, de asemenea, cunoscută ca o reducere a leagănului.
  • Imagine intitulată Cartele de tăiere false Pasul 8
    3. Puneți 1/3 din punte în cealaltă mână. După ce ați tăiat puntea cu degetul arătător, glisați cărțile peste așa încât să ajungă în cealaltă mână. Cardurile ar trebui să fie îndreptate în jos, iar palma de pe cealaltă mână ar trebui să fie orientată spre sus. Ar trebui să aveți acum o punte de cărți cu 2/3 din cărți în el și o punte de cărți cu 1/3 din cărțile din ea.
  • Imagine intitulată Cartele de tăiere false Pasul 9
    4. Împărțiți puntea principală în două. Folosind o altă tăietură de leagăn, împărțiți partea mai mare a cărților în două punți egale și separate, utilizând degetul arătător. Păstrați-le în mâna dvs., dar utilizați degetul și degetele mijlocii pentru a le păstra separate.
  • Imagine intitulată Cartele de tăiere falsă Pasul 10
    5. Transferați puntea mai mică în partea de jos a punții principale. Cu pachetul de 2/3 încă împărțit în jumătate, transferați puntea mai mică la cealaltă mână și țineți această punte cu degetul inelului și degetul mare. În timp ce face acest lucru, asigurați-vă că toate punțile sunt încă detașate unul de celălalt. Nu amestecați complet cardurile sau veți pierde pista de punte. Acum ar trebui să aveți acum 3 porțiuni separate ale punții dvs. separate de degete.
  • Imagine intitulată Cartele de tăiere falsă Pasul 11
    6. Scoateți porțiunea de mijloc a punții cu cealaltă mână. Acum, cu cealaltă mână, scoateți partea mijlocie a punții. Continuați să păstrați partea de jos și partea superioară a punții principale separate cu degetele.
  • Imagine intitulată Cartele de tăiere falsă Pasul 12
    7. Pivotați jumătatea de sus a punții pe partea superioară a porțiunii de mijloc. Pentru a da iluziei că tăiți puntea, va trebui să utilizați o mișcare pivotantă. Pentru a roti partea superioară a cardurilor, utilizați degetul arătător pentru a împinge marginea colțului puntea principală, astfel încât să se rotească la un unghi de 90 de grade. Pe măsură ce se alunecă, puneți-o peste cărțile în cealaltă mână. Dacă se face corect, acest lucru ar trebui să se întâmple într-o singură mișcare netedă.
  • Imagine intitulată Carte de tăiere falsă Pasul 13
    8. Plasați ultima porțiune a punții de pe partea de sus a cardurilor dvs. Acum, va apărea că ați tăiat puntea de mai multe ori și mi-ați amestecat cardurile, dar cărțile vor fi încă toate pentru a începe.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând o tăietură falsă pe o masă
    1. Imagine intitulată Cartele de tăiere false Pasul 14
    1. Apucați pe carduri folosind o aderență la Biddle. Folosind mâna dvs. dominantă, prindeți pe puntea cărților. Degetul mare, mijlocul și degetul de inel ar trebui să țină puntea de marginile sale.
  • Imagine intitulată Carte de tăiere falsă Pasul 15
    2. Utilizați cealaltă mână pentru a tăia o porțiune de mijloc a puntei. Glisați o porțiune a cărților din mijlocul puntei cu cealaltă mână. Odată ce ați separat porțiunea de mijloc, așezați acele cărți pe masă în timp ce păstrați celelalte două jumătăți separate de degete și degetul mare.
  • Încercați să ascundeți pauza cât mai mult posibil, astfel încât oamenii să nu știe că faci o tăietură falsă.
  • Imagine intitulată Cartele de tăiere falsă Pasul 16
    3. Puneți partea superioară a cărților pe cartelele de pe masă. Cu cardurile încă separate de degetul mare și degetele de indexare, coaceți partea superioară a cărților și așezați-le pe partea de sus a cardurilor pe care le puneți pe masă. Toate cărțile de pe masă vor fi în ordine, dar dacă se fac destul de repede, vor arăta că ați tăiat deja puntea.
  • Imagine intitulată Carduri false Pasul 17
    4. Puneți restul cardurilor pe masă în timp ce păstrați-le separați. Utilizați degetul mare pentru a păstra pachetul separat pe măsură ce puneți ultima porțiune de cărți pe punte de pe masă. Păstrarea lor separată vă va permite să faceți ultima mișcare și să terminați tăierea falsă.
  • Imagine intitulată Carte de tăiere falsă Pasul 18
    5. Luați cărțile de sub pauză și loviți-le pe partea de sus a punții. Acum luați mâna liberă și trageți porțiunea de jos a punții de pe carduri de pe masă și puneți-le în partea de sus a celeilalte grămezi de cărți. Cardurile vor fi acum în ordinea inițială, dar va arăta că le-ați împărțit de mai multe ori.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar